Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più
Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più
Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più
Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... Leggi di più
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di lenzuola
- Fornitore di ausili per la mobilità
Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!
Bornholmsvej 10, 7400, Herning, Danimarca
- +45 88 72 30 10
- kundeservice@hushlittleone.dk
- hushlittleone.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Giver tryghed
Jeg talte dage til min datter var 6 mdr korrigeret, så vi kunne afprøve dynen. For med lure og nætter varende af søvncyklus på 45 min, er vi trætte af at vugge hende videre i sin søvn.
Nu på 14 dagen vugger jeg endnu videre hen i næste søvncyklus i barnevogn og på yogabold.
Men til gengæld, når hun puttes til aften, er hun nemmere at ligge og det tagere kortere tid 💪 Vi sidder forsat på yogabold, men fra arme og over i seng lader hun sig sove videre så snart dynen er lagt på hende. Kæmpe WIN, når dette er en proces mange gange om natten. Dynen giver hende en vis tryghed, desværre sover hun kun 45 min.

God købsoplevelse
Rigtig god købsoplevelse hele vejen rundt. Hurtig Levering.
Dynen er en julegave så test af produktet må vente lidt.

Risposta di Hush Little One
Rigtig god service og meget hurtig…
Rigtig god service og meget hurtig levering 🤩
Tyngdedynen blev givet som dåbsgave og den gjorde lykke 🫶
Tak for den bedste oplevelse i jeres butik på nettet.
Hilsen en farmor 🫶

Black Friday
God rabat og meget hurtig levering under Black Friday! Det kræver lige lidt tilvænning at bruge tyngdedynen, men er sikker på det nok skal blive godt. Vores lille pige er ikke afvisende i hvert fald :-) Godt arbejde!

Risposta di Hush Little One
Hurtig levering og god info undervejs
Hurtig levering og god info undervejs, via mail.

Risposta di Hush Little One
Lækker indpakning og hurtigt levering…
Lækker indpakning og hurtigt levering og skønt produkt

Risposta di Hush Little One
Meget hurtig levering og rigtig god (og…
Meget hurtig levering og rigtig god (og pæn) indpakning. Dejligt med en lille “gode råd” folder i pakken også👍🏼

Super
Hurtigt svar på mail, ennda en søndag. Hurtig levering på adressen.

Risposta di Hush Little One
Vi fik dynen i gave og vores bette…
Vi fik dynen i gave og vores bette elsker dynen og falder hurtigt til ro!

Risposta di Hush Little One
Vi købte en juniordyne tilbage i maj
Vi købte en juniordyne tilbage i maj. Jeg ville ønske den havde virket på vores søn, men det gør den desværre ikke. Vi har stadig mange søvnløse nætter.
Dynen er i skønt materiale, fine detaljer. Den virker desværre bare ikke for os. Øv.

Risposta di Hush Little One
Super fint og gennemarbejdet produkt…
Super fint og gennemarbejdet produkt med kvalitet bag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering og bare WOW
Hurtig levering og bare WOW!
Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får den prøvet første gang samme aften. Det tog mindre end 10 min. At putte! Første gang vores barn skulle have hjælp til at falde i søvn igen, der havde h*n sovet fra 18.45-04.00 👏🏼 de gode nætter og korte putninger fortsætter. kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Hush Little One
Superhurtig service og professionel og…
Superhurtig service og professionel og venlig respons

Risposta di Hush Little One
Tak for at give os søvnen tilbage
Tyngdedynen har gjort en kæmpe forskel. Vi gik fra at være oppe en gang i timen om natten til, at vores søn nu sover stræk på 3-4 timer. Derudover falder han meget hurtigere i søvn, og han behøver ikke at blive vugget i søvn længere.
Man kan købe så meget udstyr til små børn, men det her er bare en af de ting, som er alle pengene værd!
Tak for en fantastisk dyne, god vejledning og hurtig levering.

Risposta di Hush Little One
Hurtig levering og dejlig dyne!
Jeg har lige købt den fra hush little one, og jeg er glad for den. Indtil den dag jeg købte den græd min søn i FLERE timer om natten. Han fandt KUN ro hvis jeg gik tur med ham i barnevognen om natten. Han skulle derudover vugges i søvn. Nu kan jeg bare ligge ham i sengen og nusse ham, og så sover han. Han sover også væsentlig bedre - men om det skyldes dynen eller at han konsekvent får havregrød kort tid før han kommer i seng, ved jeg ikke. Men min søn sover med den hver nat. Og han er slet ikke ophedet eller varm, som man ellers kan frygte en tyngdedyne kunne gøre.
Fordi de ‘kun’ får 4 stjerner, er pga. prisen - den er liiiiige i den høje ende.
Jeg gad godt have en i voksen størrelse til mig selv!
Dynen kom allerede halvanden døgn efter jeg havde bestilt den.

Verdens bedste tyngdedyne 🤍
Bedste service, bedste kvalitet, bedste tyngdedyne 🤎 det er så tydeligt at I brænder for det I laver, og kvaliteten afspejler det i den grad også. Vi har lige opgraderet til en juniordyne, og babydynen er efter mange måneders brug stadig fuldstændig som ny 😊

Superlækker bamsegås
Hurtig ekspedition. Gåsen kom dagen efter. Jeg er sikker på, at den bliver populær hos oldebarnet. Den er lavet af gode materialer og benene kan udskiftes, hvis hun skulle bide et ben over.

Fantastisk firma
Levering allerede dagen efter. Ingen tvivl om at det her fantastiske firma virkelig har hjertet med i deres produkter.

Risposta di Hush Little One
Rigtig hurtig levering, god service og lækkert produkt
Rigtig hurtig levering og god service. Derudover lækkert produkt. Vi købte baby tyngdedyne. Vi har endnu ikke mærket effekten i forhold til længden af søvn men det er tydeligt at se at han sover mere roligt nu og falder hurtigere i søvn ved putterutinen når han har dynen henover sig. Vi har ikke haft dynen så længe endnu så jeg er sikker på at det kun bliver bedre.