Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più
Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più
Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di lenzuola
- Fornitore di ausili per la mobilità
Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!
Bornholmsvej 10, 7400, Herning, Danimarca
- +45 88 72 30 10
- kundeservice@hushlittleone.dk
- hushlittleone.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Kunne man give 6 stjerne havde de også…
Kunne man give 6 stjerne havde de også fået det 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg er faldet helt på halen over deres produkter. Smukke gennemførte produkter. Jeg har multinesten, junior tyngde dynen og 2 natdragter. Og Wow det til hele, det koster lidt mere end nogle af de andre steder men den pris er retfærdig for det produkt man får. Ville ønske jeg havde haft dem fra min pige var lille. Tyngdedynerne er varmeregulerende og den ENESTE dyne min datter selv beder om at få på af alle dem vi hat haft. Multinesten er god både på sofaen og i sengen og holder formen og altså natdragterne er så gennemførte og lækker kvalitet! Ønsker mig ALT de har lavet og håber de en dag laver til voksne 🎁 tøv ikke med at prøve deres produkter hvis dit barn sover dårligt, de har ihverfald virkelig hjulpet min pige (2 år) ❤️ Ellers skriv til dem, de overdrevet søde at være i kontakt med!

Lækkert produkt
Lækkert produkt. Vi har to dyner, en til den store på snart 5 og en til den yngste på 16 måneder. Det beroliger begge børn når de er overtrætte - det bliver dog lige varmt nok her i sommermånederne 😊

Min datter på 5 år elsker sin nye dyne
Min datter på 5 år er generelt ikke så glad for nye tiltag, men hun blev straks vild med dynen og finder en enorm tryghed under hendes ‘hyggedyne’, som hun kalder den.
Efter hun er begyndt at sove med den, har hun fået en mere rolig søvn. Hun er blevet mere stille -før talte hun meget i søvne- og hun bevæger sig heller ikke nær så meget.
Er så glad for dynen og ville ønske, jeg havde fundet Hush tidligere. Tak for jer 🙏🏻

Risposta di Hush Little One
Fin oplevelse med bestilling og…
Fin oplevelse med bestilling og levering, men dynen virker ikke på min lille urolige baby på 6 mdr desværre 🫠🫠

Produkter af højeste kvalitet
Modtog hurtigt den lækreste pakke med en junior dyne og en junior plus. De er så smukke og lækre. Og mine drengene har nydt dynerne fra dag 1 selvom de er 6 og 3 år. Herhjemme forkorter dynen indsovningen og forlænger søvnen en halv time om morgenen. 🫶🏼 Vil klart anbefale produktet til andre ❤️

Alle pengene værd :-)
Efter kun små 14 dage med tyngdedynen sover vores datter nu stræk på 5-7 timer uden at vågne. Derudover er det nu muligt at putte hende, uden at skulle vugge hende i søvn, men blot give hende dynen på og nus på kinden.
Vi er SÅ glade for vores køb ☺️

Risposta di Hush Little One
Hurtig afsendelse og levering og en…
Hurtig afsendelse og levering og en dyne af virkelig god kvalitet.

TAK 🫶🏼
Ikke kun et produkt, men et redskab og vejledning til bedre søvn.
Vi er gået fra at være oppe hver time - til et barn, som sover igennem. Der er blevet skabt trygge og faste rutiner med hjælpemidler fra Hush Little One, som er uundværlige for os! Tyngedynen giver vores barn den tryghed, som hun har stor behov for. Før hen tog putningerne timevis, hvor vi sad med vores hænder på hende, dette er blevet erstattet på tyngedynen.
Vi har netop modtaget nattøjet, igen - kvalitet over alle forventninger. Der er tænkt på alle detaljerne. Tryghed, varme og komfort. Jeg har ikke oplevet en natdragt før, hvor barnet svøbt i overdelen. Dette har stor betydning for os, da vi kan have bleskift om morgen og aften uden alt tøjet skal af og vores barn føler sig utrygt.
Vi er kæmpe fan - tusind tak for hjælpen.
Overskud og smil er tilbage på kontoen.

Håber på længere søvn
Jeg købte en tyngdedyne til min 3,5 måneders dreng, som kun sover 1-1,5 time af gangen. Han ligger urolig og jeg havde håbet på at en tyngdedyne ville hjælpe. Det gjorde det ikke, eller det vil sige at han ligger nu mere rolig og kan godt lide at ligge med dynen, men den har ikke hjulpet på at han sover længere. Jeg havde nok desperat ledt efter et mirakel, men nu har han en dyne som han er glad for.

Verdens bedste krammedyne
Fantastisk og hurtig service. Derudover har dynen virkelig gjort en forskel for søvnen her hjemme, så kunne man give mere end fem stjerner, så havde jeg gjort det!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er krammedynen, som datteren på to år kalder den. 🤌🏼

Risposta di Hush Little One
Giver ro og er lækker at mærke på
Super produkt, klart den bedste model vi endnu har prøvet, børnene opsøger selv brugen af den.

Risposta di Hush Little One
Gode nætter og hurtig putning
Da vores datter på 4 mdr pludselig kun ville sove op ad mor og vågnede utrolig mange gange om natten, besluttede vi at prøve en tyngdedyne og allerede efter 1. nat sov hun i tremmesengen med kun 1 opvågning og putningen tog ikke mere end 5 min. Den aller bedste beslutning og kan klart anbefales til alle!

Risposta di Hush Little One
Tak for at have reddet vores aftener
Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to aftener er han faldet på søvn under en halv time. Vi håber, at det varer ved. Kæmpe anbefaling herfra. Dynen er i lækkert materiale og også dynebetrækket - flotte farver og materiale. Tak for at have reddet vores aftener. Mvh de trætte forældre

Hurtigt levering
Hurtigt levering. 🤩 bestilte onsdag eftermiddag, den ankom torsdag formiddag.