Hush Little One Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di lenzuola
  5. Fornitore di ausili per la mobilità

Scritti dall'azienda

Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kunne man give 6 stjerne havde de også…

Kunne man give 6 stjerne havde de også fået det 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg er faldet helt på halen over deres produkter. Smukke gennemførte produkter. Jeg har multinesten, junior tyngde dynen og 2 natdragter. Og Wow det til hele, det koster lidt mere end nogle af de andre steder men den pris er retfærdig for det produkt man får. Ville ønske jeg havde haft dem fra min pige var lille. Tyngdedynerne er varmeregulerende og den ENESTE dyne min datter selv beder om at få på af alle dem vi hat haft. Multinesten er god både på sofaen og i sengen og holder formen og altså natdragterne er så gennemførte og lækker kvalitet! Ønsker mig ALT de har lavet og håber de en dag laver til voksne 🎁 tøv ikke med at prøve deres produkter hvis dit barn sover dårligt, de har ihverfald virkelig hjulpet min pige (2 år) ❤️ Ellers skriv til dem, de overdrevet søde at være i kontakt med!

15 giugno 2023

Kære Sif,
wauw! Dine flotte ord vil jeg leve højt på længe! Tusind tak :)

Det gør mig så glad, at du kan fornemme den gode kvalitet! Men allergladest er jeg for, at det har hjulpet din datter til større ro i søvnen :)

Valutata 4 stelle su 5

Lækkert produkt

Lækkert produkt. Vi har to dyner, en til den store på snart 5 og en til den yngste på 16 måneder. Det beroliger begge børn når de er overtrætte - det bliver dog lige varmt nok her i sommermånederne 😊

24 luglio 2023

Kære Mette,
tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at dynerne kan berolige når overtrætheden melder sig :)

Vi har gjort alt hvad vi kan, for at gøre tyngdedynen så lidt varmgivende som muligt, men der vil alligevel altid være nogle børn, for hvem dynen er for varm på de varme dage :)

Min datter på 5 år elsker sin nye dyne

Min datter på 5 år er generelt ikke så glad for nye tiltag, men hun blev straks vild med dynen og finder en enorm tryghed under hendes ‘hyggedyne’, som hun kalder den.

Efter hun er begyndt at sove med den, har hun fået en mere rolig søvn. Hun er blevet mere stille -før talte hun meget i søvne- og hun bevæger sig heller ikke nær så meget.

Er så glad for dynen og ville ønske, jeg havde fundet Hush tidligere. Tak for jer 🙏🏻

1 agosto 2023

Hej Hanna,

Tusind tak for at dele jeres opstart med jeres nye tyngdedyne med os :)

Det gør mig så glad at høre, at I kan mærke en positiv forskel på flere punkter med din datters søvn :)

Jeg sender ekstra søvnstøv herfra :)

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner :)

Jeg sender din anmeldelse videre til vores søde lagermand Ulrik som har pakket din ordre - det vil han sætte pris på :)

Valutata 3 stelle su 5

Fin oplevelse med bestilling og…

Fin oplevelse med bestilling og levering, men dynen virker ikke på min lille urolige baby på 6 mdr desværre 🫠🫠

23 luglio 2023

Hej Helene,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Selvom vi ville ønske at vi kunne hjælpe alle småbørn på vej mod bedre søvn, er dette desværre ikke altid muligt :)

Du er mere end velkommen til at skrive til mig på natalija@hushlittleone.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker små fifs til en god opstart med vores tyngdedyne :)

Jeg krydser fingre for at den lille finder ro i søvnen, og at i finder den metoder der virker for jer :)

Produkter af højeste kvalitet

Modtog hurtigt den lækreste pakke med en junior dyne og en junior plus. De er så smukke og lækre. Og mine drengene har nydt dynerne fra dag 1 selvom de er 6 og 3 år. Herhjemme forkorter dynen indsovningen og forlænger søvnen en halv time om morgenen. 🫶🏼 Vil klart anbefale produktet til andre ❤️

12 luglio 2023

Hej Mie,

Hvor er jeg glad for at høre at begge din drenge har taget så godt imod deres nye dyner :)

Der er ikke noget bedre end når de "små" finder ro i søvnen, og overskuddet stiger for både små og voksne i hverdagene :)

Jeg sende jer de bedste søvntanker herfra :)

Alle pengene værd :-)

Efter kun små 14 dage med tyngdedynen sover vores datter nu stræk på 5-7 timer uden at vågne. Derudover er det nu muligt at putte hende, uden at skulle vugge hende i søvn, men blot give hende dynen på og nus på kinden.
Vi er SÅ glade for vores køb ☺️

17 luglio 2023

Hej Sofie,

Hvor er jeg glad for at høre, at jeres datter har taget så godt imod sin nye tyngdedyne, og at det kan mærkes på både putningerne og søvnen :)

Jeg sender ekstra søvnstøv herfra :)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig afsendelse og levering og en…

Hurtig afsendelse og levering og en dyne af virkelig god kvalitet.

6 luglio 2023

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Dejligt at høre at i har været tilfredse med vores levering, og at i kan mærke den gode kvalitet i vores produkter som er en af grundstenene i vores virksomhed :)

TAK 🫶🏼

Ikke kun et produkt, men et redskab og vejledning til bedre søvn.
Vi er gået fra at være oppe hver time - til et barn, som sover igennem. Der er blevet skabt trygge og faste rutiner med hjælpemidler fra Hush Little One, som er uundværlige for os! Tyngedynen giver vores barn den tryghed, som hun har stor behov for. Før hen tog putningerne timevis, hvor vi sad med vores hænder på hende, dette er blevet erstattet på tyngedynen.
Vi har netop modtaget nattøjet, igen - kvalitet over alle forventninger. Der er tænkt på alle detaljerne. Tryghed, varme og komfort. Jeg har ikke oplevet en natdragt før, hvor barnet svøbt i overdelen. Dette har stor betydning for os, da vi kan have bleskift om morgen og aften uden alt tøjet skal af og vores barn føler sig utrygt.
Vi er kæmpe fan - tusind tak for hjælpen.
Overskud og smil er tilbage på kontoen.

12 luglio 2023

Kære Trine,
Det er mig, som takker for din flotte anmeldelse!
Wauw! Det er en helt vild effekt I har haft af tyngdedynen. Det gør mig simpelthen så glad at læse.

Tak også for de flotte ord om vores nye natdragter, som der er lagt mange tanker bag :)

Rigtig god sommer til dig.

Tak for dejlig dyne

2 luglio 2023

Kære Martin,
velbekomme!

Tak for at du valgte at handle hos os :)

Jeg krydser for mere søvn på kontoen, og ønsker dig en god sommer.

Valutata 4 stelle su 5

Håber på længere søvn

Jeg købte en tyngdedyne til min 3,5 måneders dreng, som kun sover 1-1,5 time af gangen. Han ligger urolig og jeg havde håbet på at en tyngdedyne ville hjælpe. Det gjorde det ikke, eller det vil sige at han ligger nu mere rolig og kan godt lide at ligge med dynen, men den har ikke hjulpet på at han sover længere. Jeg havde nok desperat ledt efter et mirakel, men nu har han en dyne som han er glad for.

8 giugno 2023

Hej Ida,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Det er helt naturligt med en tilvænningsperiode, og at din søn er glad for den, er et rigtigt godt første tegn :)

Du er mere end velkommen til at kontakte mig pr. mail på natalija@hushlittleone.com hvis jeg kan være behjælpelig med gode tips og tricks til tilvænningen, eller andre spørgsmål skulle opstå :)

Verdens bedste krammedyne

Fantastisk og hurtig service. Derudover har dynen virkelig gjort en forskel for søvnen her hjemme, så kunne man give mere end fem stjerner, så havde jeg gjort det!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er krammedynen, som datteren på to år kalder den. 🤌🏼

15 febbraio 2023

Hej Camilla,

Tusind tak for din varme anbefaling, den gør os virkeligt glad :)

Vi elsker din datters kælenavn til dynen! Måske vi skulle overveje at kalde den det fremadrettet ! :)

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Hvor er det dejligt at høre at du har været tilfreds med vores service og hurtige levering. Det sætter vi stor pris på :)

Valutata 5 stelle su 5

Giver ro og er lækker at mærke på

Super produkt, klart den bedste model vi endnu har prøvet, børnene opsøger selv brugen af den.

5 giugno 2023

Hej Stine,

Tusind tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner :)

Hvor er det dejligt at høre at jeres børn selv opsøger deres dyner, og at i er glade for jeres køb :)

Valutata 5 stelle su 5

Gode nætter og hurtig putning

Da vores datter på 4 mdr pludselig kun ville sove op ad mor og vågnede utrolig mange gange om natten, besluttede vi at prøve en tyngdedyne og allerede efter 1. nat sov hun i tremmesengen med kun 1 opvågning og putningen tog ikke mere end 5 min. Den aller bedste beslutning og kan klart anbefales til alle!

7 giugno 2023

Hej Mette,

Hvor er det dejligt at høre at jeres datter har taget så godt imod sin nye tyngdedynen allerede efter 1. nat og at roen har kunne mærkes så hurtigt :)

Valutata 5 stelle su 5

Tak for at have reddet vores aftener

Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to aftener er han faldet på søvn under en halv time. Vi håber, at det varer ved. Kæmpe anbefaling herfra. Dynen er i lækkert materiale og også dynebetrækket - flotte farver og materiale. Tak for at have reddet vores aftener. Mvh de trætte forældre

1 giugno 2023

Kære Mie,
Dine ord vil jeg leve højt på hele weekenden!
Det gør mig så glad, at I har fået mere voksentid og en roligere afslutning på dagen. Det betyder virkelig noget :)

Rigtig god sommer til Jer.

Hurtigt levering

Hurtigt levering. 🤩 bestilte onsdag eftermiddag, den ankom torsdag formiddag.

23 maggio 2023

Hej Christina,

Tusind tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på :)

Jeg sender din ros videre til Henrik, der har stået for at pakke din ordre :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più