Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più

Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più

Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più

Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di lenzuola
  5. Fornitore di ausili per la mobilità

Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

God service, hurtig levering og en fantastisk dyne 😊

18 aprile 2024

Kære Anette,
Tusind tak for din anmeldelse! Det gør mig bare så glad at læse, at du har været tilfreds hele vejen rundt :)

God lørdag aften til dig :)

Kvalitetsstempel herfra

Hush Little One er med længder den bedste tyngdedyne på markedet. Den er ikke bare god, men også æstetisk flot.
Jeg købte den til min dreng med særlige behov og han elsker den - ligesom lillebror og lillesøster.
Det ee bestemt ikke sidste gange jeg handler med Hush Little One!

30 gennaio 2024

Kære Christina,
Wauw! Du har reddet min dag! Tusind tak for de meget flotte ord, det varmer virkelig :)

Kærlig hilsen,
Sara.

Hurtig levering og fantastisk produkt

Hurtig levering og fantastisk produkt. Derudover følger en god vejledning til hvordan man introducer produktet.

15 aprile 2024

Kære Sidsel,
Tusind tak din anmeldelse :) Det gør mig glad, at du har fundet brugervejledningen hjælpsom.

Super god service!

Super god service!

3 aprile 2024

Kære Tinne,
tusind tak for stjernerne og for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse :)

Sara.

Fantastisk service og skønne dyner!

Vi har netop købt tyngdedyner til begge vores børn på hhv. 3 og 7 år. Den yngste har sovet med Hush Little Ones babydyne fra hun var få måneder gammel. Hun var en 20-minutters-lur-baby, men første gang hun fik denne dyne på, sov hun 5 timer i streg midt om dagen.

Nu hvor babydynen er for lille, har hun fået en juniordyne, og vil ikke undvære den.

Vores store dreng har både autisme og ADHD og har også nydt godt at juniordyne som giver rigtig meget ro. Både dag og nat.

Dynerne er så dejlige. Jeg håber de engang skal produceres til voksne.

25 marzo 2024

Kære Rikke,
Wauw! Sikke en anmeldelse, tusind tak! Det gør mig helt varm om hjertet at læse.
Vi har faktisk en voksentyngdedyne under vejs, så hold endelig øje med webshoppen eller følg med på vores nyhedsbrev, så giver vi besked, når de lander :)

Kærligst Sara.

Virkelig lækkert produkt

Hurtig levering og super lækkert produkt. Glæder mig meget til at tage dynen i brug, og håber den giver masser af god nattesøvn. Fedt med den ekstra service med info om god opstart med tyngdedyne både på mail og i pakken vi modtog.

15 marzo 2024

Kære Lene,
tusind tak for de flotte ord!
Jeg krydser for god effekt, og ellers ved du, hvor du kan fange os for yderligere vejledning :)

De kærligste hilsner,

Virkelig lækker dyne

Virkelig lækker dyne, der lever op til vores forventninger.
Rigtig fin og forståelig information om brug af dynen, og en tryghed af der er hjælp at hente ved spørgsmål

1 marzo 2024

Kære Ditte,
tusind tak for din anmeldelse! Det er vigtigt for os, at klæde vores kunder på til at få en god oplevelse med dynen, og derfor sidder vi naturligvis også klar til at svare på spørgsmål og dele ud af vores mangeårige erfaring :)

Super lækker kvalitet

27 novembre 2023

Kære Mette,
tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at du kan mærke, at vi har kælet for kvaliteten :)

God oplevelse med Hush Little One

Købte en tyngdedyne og en natdragt lige før gødselsdagsfest hos Hush Little One. De var klar på at give mig en rabat alligevel i stedet for at begynde at returnere pakken for at bestille en ny - det viser omtanke for både klimaet og deres og vores tid.

Det virker til at dynen gør det nemmere for vores søn at falde til ro i sengen både om aftenen og natten, når han vågner, men vi går stadig og håber på, at den også hjælper til lidt færre opvågninger 🤞

Til trods for god vejledning synes vi stadig det er lidt svært at temperaturregulere i et koldt vintersoveværelse, da der knap er plads til to dyner i hans bed side crip. Lige nu bruger vi derfor et uldtæppe under dynen. Tror dynen bliver et endnu større hit, når han får en større seng.

23 febbraio 2024

Kan klart anbefales.

Virkelig en god oplevelse at købe en tyngdedyne hos jer.
Vi har købt til vores barn på 6 måneder, da vi er desperate og prøver alt af.
Lækkert at der lige kommer en lille folder med i kassen, så man hurtigt kan læse sig frem til god brug af dynen.
Vi har kun brugt den lidt over en uge, og der er da effekt allerede, bare ikke så meget som vi nok havde håbet på 😂
Men det skal nok komme.
Og dejligt med en opfølgende mail om at være tålmodig, det viser at I kender til de udfordringer og tanker vi sidder med, som forældre til et barn der sover dårligt.
Jeg kan virkelig anbefale jer til andre med samme udfordringer som os.

20 febbraio 2024

Super hurtigt levering

Super hurtigt levering. Er dynen er allerede et hit herhjemme.

19 febbraio 2024

Kære Lis,
tusind tak for dine 5 stjerner! Det betyder virkelig meget for os. Dejligt at dynen allerede er et hit!

Sara.

Multinest passer perfekt i juniorseng

Vi har lige købt en juniorseng til vores datter. Vi har derfor ledt efter noget afgrænsende, så sengen ikke virker for stor til hende, da hun kommer fra en tremmeseng. Her fungerer multinesten fra Hush Little One fuldstændig perfekt. Den gør sengen mindre og mere hyggelig - uden at være for voldsom. Der er også lidt tyngde i nesten, hvilket virker perfekt i forhold til at få den til at ligge mere fast i sengen.

Vi har valgt multinesten i farven “Dawn” og den er virkelig fin 😍

Alt i alt et perfekt produkt, der fungerer lige efter hensigten.

26 febbraio 2024

Kære Jannie,
tusind tak for din anmeldelse af vores Multinest! Det gør mig så glad at høre, at den er med til at skabe et trygt og hyggeligt sovemiljø for din datter :)

Sara.

Min søn har været så glad for dynen

Min søn har været så glad for dynen, og så er det en virkelig god kvalitet.

27 novembre 2023

Kære Pernille,
Tusind tak for din anmeldelse! Det gør mig så glad, at du bemærker den gode kvalitet, men endnu bedre er det nu, at din søn er glad for dynen :)

Sara.

Jeg er fuldstændig imponeret over denne…

Jeg er fuldstændig imponeret over denne tyngde dyne til børn!

Jeg købte den til min søn, der havde svært ved at falde i søvn og ofte vågnede op i løbet af natten. Efter at have brugt den i et par uger, har vi bemærket en markant forbedring i hans søvnkvalitet. Dynen er af høj kvalitet og føles meget behagelig. Den beroligende vægt giver ham en følelse af tryghed og hjælper ham med at slappe af.

Jeg kan virkelig anbefale denne tyngde dyne til alle forældre, der leder efter en naturlig og effektiv måde at hjælpe deres børn med at sove bedre på!

4 dicembre 2023

Kære Nanna,
Wauw, tusind tak for dine flotte ord!
Hvor er det dejligt, at din søn har fundet ro om natten :)

Sara.

5-stjerner til multinesten fra Hush…

5-stjerner til multinesten fra Hush Little One!
Da jeg var gravid i uge 12 og sov forfærdeligt, skrev jeg til Hush Little One angående deres multinest - om de havde hørt om den kunne hjælpe gravide til nemmere/bedre søvn.
Normalt sover jeg bedst på maven, men grundet rigtig ømme bryster, var det ikke muligt, og mine skuldre var smadret af at sove på siden…
Jeg fik multinesten hjem, og gudskelov for det! Allerede fra første nat, kunne jeg igen sove rigtig skønt!! Jeg er kæmpe fan! Og endnu mere, at baby kan overtage den efter fødslen.
Sover du dårligt? Så en kæmpe anbefaling herfra<3

13 febbraio 2024

Kære Stine,
Tillykke med maven!
Du er ikke den første voksen, som er glad for Multinesten som sovekammerat. Og så kommer den jo til at dufte dejlig trygt, når den lille engang skal overtage :) WIN!

Sara.

En service ud over det sædvanlige

En service ud over det sædvanlige. Man føler sig taget i hånden fra start til slut og er ikke itvivl om hvordan man får det bedste ud af produktet, med deres virkelig fine vejledninger.
Kvaliteten er virkelig lækker og efter første nat med dynen er jeg slet ikke itvivl om vi bliver glade for den. 🥳

13 febbraio 2024

Kære Rikke,
Wauw nogle flotte ord, tak! Det gør mig så glad, at vores vejledning har haft den ønskede effekt :)

endelig ro om natten…

Min dreng har endelig fået ro om natten med sin tyngdedyne - den er super lækker af røre ved.
Det var nemt at bestille på hjemmesiden og der gik to dage, så stop pakken ved min dør.

1 febbraio 2024

Kære Jannie,
det gør mig så glad at læse din anmeldelse! Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive :)