Hush Little One Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più

Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più

Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più

Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di lenzuola
  5. Fornitore di ausili per la mobilità

Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg bestilte en tyngde dyne og den kom…

Jeg bestilte en tyngde dyne og den kom indenfor to dage. Virkelig godt. Jeg fortrød så at jeg havde købt den og indenfor en uge er den blevet refunderet. Undervejs har jeg været i mail korrespondance og de er simpelthen så søde at skrive med + at der er hurtig svar.
Kan klart anbefale hushlittleone

1 febbraio 2024

Kære Kamilla,
tusind tak for din flotte anmeldelse :)
Den gode kundeservice betyder meget for os, så jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med os!

Sara.

Vi vil lige sige kæmpe tak for hjælpen…

Vi vil lige sige kæmpe tak for hjælpen med tyngdedynen!! Det har nu været muligt for os at ligge vores søn til at sove i sin egen seng, uden at vi skal vugge ham eller bruge slyngevugge - det har ellers været det eneste, der virkede for ham i 6 måneder…
Jeg har også kunnet ligge ham ud i barnevognen for at sove lur og jeg behøvede ikke at gå en tur for at få ham til at sove - jeg har ellers skulle traske mange kilometer for at få ro på ham.
Jeg er helt i chok over, hvor godt det virker - den dyne er sørme guld værd! Så kæmpe tak!💙

28 gennaio 2024

Kære Alberte,
Wauw! Tusind tak for alle de flotte ord!
Hvor er det bare skønt for Jer, at tyngdedynen har givet Jer både lidt mere frihed og fritid :)

Alle pengene værd ❤️❤️

Leveret allerede dagen efter. Vores datter på 9uger, har for første gang kunne falde i søvn liggende ved siden af os og kunne blive i søvnen - ingen vugge eller noget, bare dynen på 🙏🏼❤️ alle pengene værd ❤️

19 gennaio 2024

Kære Mette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør mig så glad!
Vi anbefaler først vores tyngdedyne fra 6 måneder, men når en fagperson har sagt god for brug tidligere, så er det selvfølgelig deres vejledning, som tæller :)

Sara.

Jeg har udelukkende positive ting at…

Jeg har udelukkende positive ting at sige om Hush little one og menneskerne bag! Udover at have nogen helt vidunderlige og fantastiske ting lavet af den bedste kvalitet, så er det uden tvivl den bedste service jeg har fået fra det søde personale. Jeg havde i julegave fået et forkert størrelse dynebetræk til min søn, jeg henvender mig til dem og at jeg ønsker og bytte det til en af deres natdragter. Jeg får en hurtig tilbagemelding som lyder, at hun sender den med det samme, sammen med en ny returlabel, så det er nemmere for mig at få sendt dynebetrækket tilbage. Kæmpe tak for den gode og tillidsfulde service i yder! :-)

5 gennaio 2024

Kære Simone,
Den gode kundeservice har alle dage været vores største prioritet! Tak for at bekræfte os i, at vi er på rette spor :)

Jeg håber, at natdragten bliver et hit!

Dejligt med nattesøvn igen

Dejligt med nattesøvn igen, alle pengene værd 🙏
Tak for jer, og jeres super dyne.
Glædelig jul og godt nytår til jer!🎅🏻😴

23 dicembre 2023

Kære Maria,
Ih hvor er du sød! Tusind tak!
Hvilken skøn måde at starte det nye år, med mere ro i søvnen :)

Rigtig god nytår til dig!

Helt ok

Alt fungerede ok - tak

19 dicembre 2023

Kære dig,
tusind tak for dine fem stjerner! Dejligt at høre, at forløbet gik som forventet :)

5 stjerner for virkelig god service

5 stjerner for virkelig god service! Jeg returnerede tyngdedynen, da jeg havde læst forkert ift vægt og størrelse. Bliver ringet op personligt af Nicolaj, om der skal sendes en anden størrelse, eller om pengene skal retur. Hurtig og virkelig god service.

18 dicembre 2023

Kære Emma,
tusind tak for din søde anmeldelse! Jeg sendte den fluks til Nico, da den tikkede ind :)

Jeg håber, at I finder ro i søvnen, og ellers er du meget velkommen til at besøge os igen, når I har ramt 6-måneders mærket :)

Sara.

Skøn krammegås og personlig service i topklasse

Bestilte krammegåsen Gertrud både til mig selv og i gaver til venner. Vidunderligt produkt og forfriskende med noget anderledes end kaniner. Servicen var helt i top. Selvom der var udsolgt under blackfriday fik jeg en rabatkode som jeg kunne bruge når den igen var på lager. med rabat alligvel. Fik endda et personligt opkald når produktet var på lager - det er bare god og personlig service 👌🏼

7 dicembre 2023

Kære Siv,
TUSIND tak for dine søde ord, og for at du tog dig tid til at skrive :)
Jeg håber, at alle gæssene bliver et hit :D

Fantastisk produkt

Jeg bestilte en baby tyngdedyne til min lille datter på 6 måneder. Hun har siden hun blev født vågnet flere gange i timen hele natten lang. Nu har vi brugt dynen i 2 dage og i nat vågnede hun kun 3 gange og faldt lyn hurtigt i søvn igen. Det er tydeligt at mærke hvordan dynen giver hende ro, så jeg er så glad og tilfreds med dynen🙌🏻
Og skønt med hurtig levering🙏🏼

8 dicembre 2023

Kære Emilie,
tusind tak for din anmeldelse! Sikke en fantastisk opstart I har haft! Det er ret magisk, når man opleveler den ro, som tyngdedynen giver den lille krop :)

Glædelig jul til dig!

Virkelig nogle gode produkter

Virkelig nogle gode produkter! Min datter sov bedre med tyngdedynen fra første nat vi prøvede den.

8 dicembre 2023

Kære Kristine,
WAUW! Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Den vil jeg gå glad på weekend med :)

Glædelig jul til dig!

Kun ros

Handlede med Hush Little One på Black Friday. Sparede gode penge, og både ekspedition på deres hjemmeside samt levering gik hurtigt og nemt. Jeg handler der gerne igen 🤩

23 novembre 2023

Kære Anna-Berit,
det gør mig så glad at høre, at du havde en god oplevelse med vores "butik".

Tak for din anmeldelse :)

Sara.

Lækker kvalitet og hurtig levering

Vi har købt en tyngdedyne og betræk, og begge dele er i en virkelig lækker kvalitet. Vi er så småt gået i gang med at bruge dynen, og indtil videre går det godt. Derudover modtog vi begge dele to dage efter vi bestilte det, så ekspeditionstiden var også kort. Kan varmt anbefale Hush Little One.

23 novembre 2023

Kære Ida,
sikke en dejlig anmeldelse, TUSIND tak for den :)

Sara.

God kundeservice og virkelig hurtig…

God kundeservice og virkelig hurtig levering 🥰

29 novembre 2023

Kære Nikoline,
kundeservice har altid været vores største prioritet, så det er jeg glad for, at vi er lykkes med :)

Sara.

God kundeoplevelse og lækker tyngdedyne

Super hurtig levering, pænt indpakket tyngdedyne og dejligt med gode råd til at introducere tyngdedynen til de små. Alt i alt en god oplevelse. Vi har brugt dynen i en lille uges tid nu, så det er nok for tidligt at konkludere på den samlede effekt. Men indtil videre har vores søn lige skulle vænne sig til den og "acceptere" at ligge med den, men når han gør, sover han længere lure end sædvanligt uden behov for bevægelse og har været hurtigere at putte med dynen på. Så vi er tilfredse, og håber at det fortsætter den rigtige vej :)
Selve dynen er lækker og man kan mærke, at der er kredset om kvaliteten. Vi bruger et af vores egne almindelige babydynebetræk af hygiejniske årsager, men oplever desværre at dynen klumper lidt sammen inde i betrækket, hvilket er uhensigtsmæssigt når den ikke må ligge "dobbelt" på de små. Så pt. har vi taget det af igen. Ellers alt i alt en god oplevelse!

1 dicembre 2023

Kære Clara,
tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder mere end du aner :)

Jeg håber, at de gode takter fortsætter.

Hvis betrækket driller dig, så kan du sagtens bruge tyngdedynen som den er, og den kan heldigvis også smides i vaskemaskinen :)

Sara.

Bestilte søndag aften og modtog pakken…

Bestilte søndag aften og modtog pakken tirsdag morgen. Prøvede for første gang dynen i nat og vi havde kun en enkelt opvågning fra kl 22:00 til kl 06:00. Vanvittigt. Synes også produktet udstråler kvalitet og det giver en tryghed i at dem der har udviklet det har gjort sig umage.

26 novembre 2023

Kære Nicole,
Sikke en fantastisk første nat! Jeg krydser for at den gode effekt varer ved :)

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder bare så meget for os.

Top oplevelse

Nem og overskuelig hjemmeside, varen (tyngdedyne) fremstår i rigtig lækker kvalitet og så virkelig god kundeservice, som var hurtig til at rette en tastefejl jeg havde lavet 😊

25 novembre 2023

Kære dig,
tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os :)

Glædelig jul!