Hotelnorrevang Recensioni 114

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Hyggelig kro , god beliggenhed og super sød personale Sengene trænger virkelig til nye madrasser, Rigtig dårlig liggekomfort , meget bløde og slidte - man ligger nærmest nede i et hul. Vi vendte... Leggi di più

Vores familie havde en udover det sædvanlige uheldig oplevelse på restauranten. Der blev fejret guldbryllup og vi havde virkelig set frem til et godt måltid. På to af de serverede tallerkener manglede... Leggi di più

Vi blev mødt af et stort smil og den afslappede atmosfære som man som mor med to børn bare sætter pris på indfandt sig med det samme. De små gik ud og hoppede på de små trampoliner mens maden blev l... Leggi di più

Virkelig fint og god mad til prisen. Personalet var meget smilende og venlige. Siddepladserne længst ud mod vejen er super til et mindre selvskab.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nørrevang er så smukt renoveret

Nørrevang er så smukt renoveret, men maden er elendig. Derfor blev jeg mere end skuffet over betjeningen og specielt maden. Aldrig har jeg fået så elendige moules frites - smagte af slet ingenting og de fleste af muslingerne var helt indtørrede. Frites også rigtig tarvelige.
Det stemmer desværre slet ikke overens med det gode indtryk man får, når man ser Nørrevang udefra.
Det var ikke pengene værd og kan absolut ikke anbefales.

17 luglio 2022

Smukt restaureret restaurant i den…

Smukt restaureret restaurant i den hyggeligste nordiske stil / fransk bistro. Smukke omgivelser og beplantning. Lækker mad, perfekt menukort for hele familien. Kan varmt anbefales - bestemt smukkeste stedpå marielyst!
Velbekomme.

10 luglio 2022

Utrolig kedelig oplevelse

Utrolig kedelig oplevelse. Vi fik begge en ribeyebøf som var kold og tør som sålelædder og total skamstegt, selvom vi have bestilt "rød" og de smagte af en grill der ikke var gjort ren meget længe. De stakkels unge tjenere måtte lægge øre til meget, da et andet par også klagede over deres mad som var rødspætte, hvilket man kan læse længere nede i anmeldelserne har været et problem længe. Man kan udlede af anmeldelserne, at de må have fået ny kok i 2022, da anmeldelserne er gode i 2021. Vi kan på ingen måde anbefale at spise på Nørrevang.

15 maggio 2022

Sød tjener

Sød tjener. Mad oplevelsen var virkelig ikke god hverken aften eller morgen. Til aften kom maden lunken og til morgen var det som om bacon var stegt i friture. Morgenbordet var meget lille man skulle læne sig hen over buffebordet. Så dames bluse i osten. Værelset var fint men madras alt for blød for vores smag

11 aprile 2022

Kan man give 0 stjerner var det gjort.

Kan man give 0 stjerner var det gjort.
Vi var 3 afsted, og skulle alle have helstegt rødspætte. Da den kom var den simpelthen så slatten. Den var kommet direkte fra fryseren i kogende vand. En mundfuld var nok, så betalte vi for drikkevarerne som først kom 20 min efter vi bestilte det.
Det ser pænt ud udefra, men en dårlig madoplevelse.
Håber det bliver bedre, det har de fine bygninger fortjent.

26 marzo 2022

FY FOR H******!!

FY FOR H******!!
Beskidt og klamt hotel. Jeg ville ikke anbefale dette til min værste fjende. Alt fra værelser til gangarealer.

10 novembre 2021

Fik smørrebrød i går

Fik smørrebrød i går - det smagte fantastisk.
Hjemmebagt rugbrød -
Fiskefileten var Pandestegt og med hjemmelavet remoulade.
Hønsesalat med masser af høns 👌🏼
Det kunne ikke gøres bedre!
Betjening venlig og god!
Det bedste på marielyst!

13 agosto 2021

En god madoplevelse

Vi var på påskeferie på Marielyst. Vi havde fået anbefalet at spise på Hotel Nørrevang Kro. Vi bestilte bord til lørdag aften og fik en rigtig god madoplevelse. Kødet var lækkert og alt meget fint anrette. Venlig betjening og hyggelige omgivelser. Dejligt at man igen kan få en god madoplevelse på Kroen.

16 aprile 2017

Formidable :)

Fra den 14/16 marts var vi på kæreste weekend på dejligt Nørrevang.
Et super lækkert sted som oser af stemning og hygge.
Blev vel mødt af en rigtig service mindet receptionist. Dejligt værelse, vi fik et af de ikke moderne værelser efter eget ønske, det er så hyggeligt.
Lækker lækker mad i restauranten, mumf siger jeg bare. Og tjeneren var fuld af godt humør.
Jeg har intet at sætte en finger på, det er et usædvanlig dejligt sted. Som summer af det det er nemlig en kro, men hyggelige omgivelser, fantastisk service og en kænne romantisk :) top top top.
Vi ses nørrevang. :)
Annisette Jensen

18 marzo 2014

Hotel Nørrevang er klam(t)!!

Det startede med gammel indtørret pis på toiletbrættet, dernæst en bruser der var umulig at justere varm/kold vang og så kalket til at der kom meget lidt vand ud af den, en håndvask der var stoppet, mug dannelser på toilettet.
Det dryppede fra loftet, så man skulle sigsakke mellem spandene på gangene. Et møg beskidt værelse osv osv. Bliv ikke snydt at de pæne billeder på nettet som vi desværre gjorde!!!

22 giugno 2013