Hotelnorrevang Recensioni 111

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig fint og god mad til prisen. Personalet var meget smilende og venlige. Siddepladserne længst ud mod vejen er super til et mindre selvskab.

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Hyggelig kro , god beliggenhed og super sød personale Sengene trænger virkelig til nye madrasser, Rigtig dårlig liggekomfort , meget bløde og slidte - man ligger nærmest nede i et hul. Vi vendte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Hyggelig oplevelse

13 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Torsdag aften hvor mor ikke gad lave mad selv

Vi blev mødt af et stort smil og den afslappede atmosfære som man som mor med to børn bare sætter pris på indfandt sig med det samme. De små gik ud og hoppede på de små trampoliner mens maden blev lavet. Maden kom super hurtigt og de skulle bare have fiskefilet og jeg en salat men at tage forbi et hotel på en torsdag aften kan noget .. at få en sodavand på en almindelig hverdag.
Tak til Nørrevang for at bruge tid på at tale med børnene og på at høre det super hyggeligt. Maden var lækker. Og deres rabarber saft med mynte er fantastisk!!!
Vi kommer snart igen 🤗

11 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde et dejligt ophold på Hotel…

Jeg havde et dejligt ophold på Hotel nørrevang, jeg var der med min familie i 3 dage og alt spillede rigtig godt! Maden var lækker, servicen var venlig og professionel og jeg nød meget den nybyggede spa med sauna og koldtvandsbad. Tak for et dejligt ophold!

8 maggio 2026

Virkelig hyggeligt sted

Virkelig hyggeligt sted, som bare har en perfekt lokalitet til en lille afstikker i sommerferien!
Rart personale, som gør deres bedste for at gøre alle glade og tilfredse.
God mad til fair priser, som man kan nyde i deres afdæmpede restaurant eller i deres hyggelige ude-område til sommer

Klart et besøg værd!!

29 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har i dag haft den vildeste oplevelse

Jeg har i dag haft den vildeste oplevelse på Hotel Nørrevang, og jeg bliver nødt til at dele den.

Vi var inde for at fejre mine forældres guldbryllup, så det var en stor og vigtig aften for hele familien. Flere af os bestilte 250g pebersteak, og det startede egentlig fint. Tjeneren, der tog imod bestillingen, var sød, venlig og gjorde sig umage.

Maden blev serveret, og vi smågrinede lidt over, at de 250g bøffer måske var skrumpet lidt undervejs – men pyt med det. Det vigtigste var egentlig, at min fars bøf så ordentlig ud, da det trods alt var ham, der gav hele gildet.

Desværre viste det sig hurtigt, at hans bøf var fuld af sener og næsten uspiselig. Det nævnte vi stille og roligt for tjeneren, som faktisk gjorde, hvad han kunne, og tilbød at komme med en ny og der lige ville gå 5-7min. Fair nok.

Men herfra begyndte det hele at falde fra hinanden.

Tiden gik, og vi andre nåede at spise færdigt, før der endelig kom noget nyt ud til min far. Det, der blev serveret, lignede mest af alt en tør, tyndskåret kotelet, som var blevet glemt på en pande. Ingen garniture, ingen præsentation – bare noget tørt og trist kød på en tallerken.

Min far blev ærligt talt både skuffet og berørt af situationen. På sin egen guldbryllupsaften sad han uden et ordentligt måltid mad. Til sidst sagde han, at det ville han simpelthen ikke finde sig i, og at de bare måtte trække kuverten fra regningen.

Herefter kom der så en anden tjener – muligvis overtjeneren – ind for at “løse” situationen. Det lykkedes bestemt ikke. Tværtimod blev han provokerende i sin måde at tale på og viste overhovedet ingen forståelse for situationen.

Hvis du selv er i tvivl om, hvem jeg mener: Det var dig med den lille afblegede tot hår ovenpå den blanke isse.

Til sidst blev kuverten trukket fra regningen, men det ændrer jo ikke på, at min far stadig ikke havde fået noget ordentligt at spise på sin store dag.

Det mest utrolige kom dog, da vi var på vej ud. Her vælger tjeneren TOT lige at sige: “Fortsat god aften.”

Hvordan i alverden kan man finde på at sige “fortsat god aften” efter sådan en oplevelse? Det konfronterede jeg Tot med hvorefter han så igen vælger at blive provokerende over for mig.

Det her handlede ikke bare om en dårlig bøf. Det handlede om manglende forståelse, dårlig håndtering og en fuldstændig mangel på situationsfornemmelse på en aften, der skulle have været noget særligt.

Kære Finn,

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at det gør mig oprigtigt ked af det at læse, at en så vigtig og særlig dag som dine forældres guldbryllup blev overskygget af en oplevelse hos os, som tydeligvis ikke levede op til hverken jeres eller vores egne forventninger.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, at en gæst modtager en bøf af en kvalitet, som gør den svær eller umulig at spise. Når vi bliver gjort opmærksomme på et problem, er det vores ansvar at få rettet op på det hurtigt og professionelt. Ud fra din beskrivelse lykkedes det desværre ikke i denne situation.

Særligt beklager jeg, at din far på sin store dag endte med at sidde uden et tilfredsstillende måltid, mens resten af selskabet spiste færdigt. Uanset at kuverten efterfølgende blev trukket fra regningen, ændrer det ikke på den oplevelse, han og resten af familien stod tilbage med.

Jeg er samtidig ked af at høre, at I oplevede kommunikationen fra vores side som mangelfuld og provokerende. Når en gæst er skuffet, skal vedkommende mødes med forståelse, respekt og et oprigtigt ønske om at finde en løsning. Hvis I har følt jer mødt på en anden måde, er det noget, vi tager meget alvorligt.

Vi ønsker altid at lære af de situationer, hvor vi ikke lykkes, og derfor vil jeg meget gerne høre nærmere om forløbet direkte fra jer. Jeg håber, at du vil kontakte mig på kasper@couloir.dk, så vi kan få en dialog om oplevelsen og sammen finde en løsning, som afspejler den betydning, dagen havde for jeres familie.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Selvom det ikke ændrer på aftenen, håber jeg, at du vil give os muligheden for at tale nærmere om sagen.

Valutata 1 stelle su 5

Øv øv meget skuffende oplevelse

Min svigerfar havde valgt at booke bord på Hotel Nørrevang i Marielyst for at fejre sit guldbryllup med familien. Vi var et selskab på 9 personer og havde set frem til en hyggelig aften med god mad og service. Desværre levede oplevelsen slet ikke op til forventningerne.

En af retterne var en pebersteak, som var fyldt med sener og sejre. Vi gjorde personalet opmærksom på problemet, hvorefter retten blev taget tilbage. Derefter ventede vi længe på en ny servering.

Da den nye pebersteak kom, blev skuffelsen ikke mindre. Bøffen var meget tynd og blev serveret uden de kartofler, som hørte til retten. På menukortet stod der, at det var en pebersteak på 250 gram, men det havde vi svært ved at tro ud fra det, der blev serveret. Da vi påpegede dette, fik vi at vide, at “sådan er en ribeye steak”. Problemet var bare, at der ikke stod ribeye på menukortet – der stod pebersteak.

Det værste ved oplevelsen var dog ikke maden, men måden vores klage blev håndteret på. Da vi skulle betale, kom overtjeneren hen for at tale med os. Vi forventede, at han ville lytte til vores oplevelse og forsøge at forstå vores utilfredshed. I stedet oplevede vi ham som mistroisk, diskuterende og provokerende. Han anerkendte på intet tidspunkt vores oplevelse og virkede mere interesseret i at argumentere imod vores kritik end i at finde en løsning.

Efter en længere diskussion afsluttede tjener samtalen med ordene: “I må have en fortsat god aften.” Da min mand påpegede, at den kommentar virkede malplaceret efter den ubehagelige dialog, vendte overtjeneren sig mod vores søn og sagde: “Held og lykke med ham der.” Den bemærkning oplevede vi som både uprofessionel og unødvendig, og den efterlod et endnu dårligere indtryk af stedet.

Efter denne oplevelse endte vi med ikke at betale for pebersteaken, da den hverken levede op til beskrivelsen på menukortet eller den kvalitet, man må kunne forvente til prisen.

Det er særligt ærgerligt, fordi min svigerfar havde valgt stedet i forventning om at få lækker mad og god kvalitet på en meget vigtig dag for familien. Når man vælger en restaurant til at fejre et guldbryllup, forventer man, at pris, kvalitet og service hænger sammen. Det gjorde de desværre ikke her.

Vi gik derfra med en meget skuffende oplevelse og en følelse af, at vores kritik ikke blev taget alvorligt. For os levede hverken madens kvalitet, servicen eller håndteringen af vores klage op til det niveau, man bør kunne forvente. Derfor kan vi desværre ikke anbefale stedet.

Kære Maria,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så grundig anmeldelse af jeres oplevelse.

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at det gør mig oprigtigt ked af det at læse, at fejringen af din svigerfars guldbryllup ikke blev den aften, I havde håbet på. Når man vælger at samle familien til en så vigtig begivenhed, skal fokus være på at nyde hinandens selskab og skabe gode minder – ikke på problemer med mad og efterfølgende uenigheder omkring håndteringen af dem.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, hvis en steak serveres med så mange sener, at den ikke lever op til den kvalitet, man med rette kan forvente. Ligeledes kan jeg godt forstå jeres frustration over den lange ventetid på en ny servering, særligt når resten af selskabet når at spise færdigt imens. På en dag som denne betyder sådanne ting ekstra meget.

Jeg er også ked af at høre, at den erstatningsret, der blev serveret, ikke levede op til jeres forventninger, og at der opstod tvivl omkring både udskæring, størrelse og tilbehør. Når vi forsøger at rette op på en fejl, skal resultatet naturligvis opleves som en forbedring og ikke som endnu en skuffelse.

Det, der bekymrer mig mest i din beskrivelse, er dog oplevelsen af dialogen efterfølgende. Uanset om vi er enige eller uenige i en konkret vurdering af en ret, skal vores gæster altid mødes med respekt, forståelse og et oprigtigt ønske om at lytte. Hvis I er gået derfra med følelsen af ikke at blive taget alvorligt, så har vi ikke håndteret situationen, som vi burde.

Vi tager alle anmeldelser alvorligt, men særligt når de handler om en så vigtig familiebegivenhed som et guldbryllup. Derfor vil jeg meget gerne høre nærmere om forløbet direkte fra jer og få mulighed for at følge op på sagen personligt.

Jeg håber derfor, at du vil kontakte mig direkte på kasper@couloir.dk, så vi kan få en dialog om oplevelsen og sammen finde en løsning. Det ændrer ikke på den aften, I havde hos os, men jeg vil gerne gøre mit bedste for at rette op på det indtryk, I er gået herfra med.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, og endnu en gang beklager jeg, at vi ikke levede op til de forventninger, man med rette kan have til en så særlig anledning.

ØV ØV ØV!

Vores familie havde en udover det sædvanlige uheldig oplevelse på restauranten. Der blev fejret guldbryllup og vi havde virkelig set frem til et godt måltid. På to af de serverede tallerkener manglede der tilbehør ift. hvad der stod skrevet på menukortet. På en anden tallerken var deres "ribeye" fyldt med sener og fedt og var uspiselig, derfor blev denne tallerken sendt tilbage i køkkenet. Efter langtids venten hvor de fleste var færdige med at spise kom den manglende tallerken ind, der var dog kun en luns kød på der var stegt så hårdt som den kunne bruges som kasteskyts. Til de priser der fremgår forventer man at der er mere styr på deres køkken. Overtjeneren kommer til sidst ind og med en flabet attitude og dårlig service/forståelse nærmest diskuterer sig igennem episoden, der i øvrigt prøver at lokke stemningen god igen med gratis desert.

Kære KD

Tak fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at besøget hos os blev en skuffelse – særligt når anledningen var et guldbryllup, som naturligvis skulle have været en glædelig og mindeværdig dag for hele familien.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Derfor er det beklageligt at læse, at flere retter ikke blev serveret som beskrevet på menukortet, og at en af steakene var af en kvalitet, som gjorde den svær at spise. Når en ret sendes tilbage, skal den efterfølgende løsning være med til at rette op på situationen. Ud fra din beskrivelse er det tydeligt, at det ikke var jeres oplevelse.

Jeg har også fuld forståelse for, at ventetiden på en ny servering føltes ekstra frustrerende, når resten af selskabet var færdige med at spise. På en særlig dag som denne skal alle omkring bordet kunne nyde måltidet sammen.

Samtidig er jeg ked af at høre, at dialogen efterfølgende blev oplevet som konfronterende frem for løsningsorienteret. Når gæster gør os opmærksomme på fejl eller mangler, skal de mødes med respekt, forståelse og et oprigtigt ønske om at finde en god løsning. Hvis I oplevede det anderledes, tager jeg det meget alvorligt.

Det glæder mig, at der blev forsøgt at kompensere for oplevelsen, men jeg er helt enig i, at en dessert ikke nødvendigvis opvejer en aften, hvor både mad og håndtering af situationen ikke har levet op til forventningerne.

Jeg vil meget gerne høre nærmere om forløbet og få mulighed for at følge op på sagen personligt. Derfor håber jeg, at du vil kontakte mig direkte på kasper@couloir.dk, så vi kan få en dialog om oplevelsen og sammen finde en løsning.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på jeres oplevelse. Vi sætter pris på ærlig feedback, også når den er kritisk, da den hjælper os med at blive bedre.

Valutata 2 stelle su 5

Værelset mangler håndklæder og kedelig morgenmad

Værelset mangler håndklæder.
Morgenmad var meget ringe. Kl 9.00 var der næsten udsolgt på alle hylder og der blev ikke fyldt op, men blot flyttet lidt rundt på maden. Ingen skærebræt, så der blev ostekarruseller brugt, da den var tom. Meget rodet og sjusket

25 maggio 2026

Kære gæst

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af at læse, at dit ophold ikke levede op til forventningerne. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at der manglede håndklæder på værelset ved ankomst, og jeg beklager den ulejlighed, det har medført.

Jeg er også meget ked af at læse om din oplevelse ved morgenmaden. Vores gæster skal kunne forvente, at buffeten fremstår indbydende, velassorteret og løbende bliver fyldt op gennem hele serveringsperioden. Beskrivelsen af tomme fade, manglende udstyr samt et rodet og uorganiseret morgenmadsområde er ikke det niveau, vi ønsker at levere, og det tager jeg meget alvorligt.

Din feedback er vigtig for os, og jeg vil sørge for, at den bliver gennemgået med både housekeeping- og restaurantteamet, så vi kan forbedre vores procedurer og sikre en bedre oplevelse for fremtidige gæster.

Tak igen fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Heidi

Valutata 1 stelle su 5

Hotel Nørrevang KUN HAKKET KØD udgået for andet kød 2 timer før køkkenet lukker…

Vi havde booket overnatning på hotellet fra 10-11 maj 2026 og bestilt bord på hotel/kro til aftensmad, da vi skulle fejrer noget. Men AK. Vi bestiller Engelsk bøf 275,- Peberbøf 295,- Villa de Mare, Pinot Grigio 388,- en samlet pris på 958 kr plus 1 kande vand. Den mandlige tjener tager notaer på blokken og siger først: Nåh! I vil have rødvin- det vi har bestilt er HVIDVIN?
Så ingen vin kendskab. Da vi bestiller kødet undre det os, at han ikke spørger ind til hvorledes kødet skal tilberedes rare, medium, done. Så vi stiller spørgsmål til hvilke udskæring kødet er? Ved ikke, er hans kommentar og han går i køkkenet og kommer tilbage med beskeden vi har som erstatning KUN HAKKET KØD. Vi beslutter, at tage lidt dyrere KØD 2xUS Steak til 345,00 plus Pinot Grigio 388,- ialt 1.078,- han går atter i køkkenet og kommer tilbage med beskeden, at dette KØD heller ikke findes og siger, at Hotel Nørrevang KUN har HAKKET KØD? Kan det virkelig passe, at man 2 timer før køkkenet lukker intet kød har udover hakket kød ????Gudskelov har tjeneren ikke været så hurtig, så vinen er uåbnet og vi beslutter os, så for at finde et andet sted. Nu kommer diskussion så hvad med den vand vi har fået hældt op. Her siger min mand, at den ønsker vi ikke at betale, da den er urørt. Ubehøvlet tjener siger, så det er hans afgørelse og det bestemmer han. Vi betaler intet for dette og går et andetsteds hen i Marielyst og indtager vores aftensmad. Hotel Nørrevang kunne have fået en indtjening på mindst 1.000,- men det havde stedet ingen interesse i. Tværimod fik vi en MEGET dårlig oplevede. Herudover kan siges, at her til morgen kommer den pågældende mandlige tjener ned for, at indtage hans morgenmad sammen med gæsterne og siger godmorgen til andre. Men vi er luft for ham. Årsagen til, ar vi giver 1 stjerne er primært fordi man skal give stjerner og den ene er givet til den unge medarbejder, der hurtigt fyldte håndsæbe og håndklæder op i vores værelse, da det manglende ved vores indtjening. Efter at have læst andres anmeldelser på trustpilot og så selv har fået denne triste oplevelse, så kan vi herfra KUN anbefale, at bestille mad et andetsteds i Marielyst end Hotel Nørrevang og gudskelov er der flere muligheder.

10 maggio 2026

Kære gæster

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse hos os.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at jeres ophold og særligt jeres oplevelse i restauranten ikke levede op til de forventninger, man naturligvis skal kunne have, når man booker en overnatning og en middag for at fejre noget særligt. Det gør mig oprigtigt ked af at læse.

Jeg kan godt forstå jeres frustration over situationen i restauranten. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Når man bestiller bestemte retter fra menukortet, skal der naturligvis være styr på både råvarer, kommunikation og service omkring bordet. Det gælder også vejledning omkring vin samt en professionel og imødekommende dialog gennem hele besøget.

Jeg er også ked af at læse, at I oplevede tonen som ubehagelig i forbindelse med diskussionen omkring vandet, og at I efterfølgende følte jer overset næste morgen. Uanset hvad der måtte være gået galt i situationen, skal alle vores gæster mødes med høflighed, respekt og nærvær.

Samtidig vil jeg gerne takke jer for også at nævne den unge medarbejder, som hjalp hurtigt med værelset. Det sætter vi pris på, og den ros vil naturligvis blive givet videre.

Jeg tager jeres oplevelse meget alvorligt, og jeg vil gerne have mulighed for at gå mere i dybden med forløbet internt, så vi kan lære af det og sikre, at noget lignende ikke sker igen. Derfor vil jeg meget gerne invitere jer til en direkte dialog med mig.

I er meget velkomne til at skrive til mig på: kasper@couloir.dk

Jeg håber, vi kan finde en god og ordentlig løsning sammen, og at I vil give mig muligheden for at følge op personligt på jeres oplevelse.

Tak igen fordi I gjorde os opmærksomme på dette.

Kasper

En stor og velfortjent ros til personalet på Hotel Nørrevang

En stor og velfortjent ros til hele hotellet, og ikke mindst til personalet. Det er virkelig imponerende, hvor meget stedet har udviklet sig gennem det sidste år. Man mærker tydeligt den indsats og det engagement, der bliver lagt i både mad, service og omgivelser.

Hotellet er vores nærmeste spisested, men vi har tidligere ikke benyttet det så meget, da det i mange år ikke var nogen særlig god oplevelse. Den forandring, der er sket, er derfor ekstra bemærkelsesværdig.

I dag kommer vi cirka hver 14. dag, og det er altid en fornøjelse. Maden er særdeles lækker, servicen er venlig og professionel, og både ude- og indeområderne fremstår virkelig indbydende og velholdte. Derudover er det fantastisk at se de mange forskellige arrangementer, I har taget initiativ til, det skaber liv og gør stedet endnu mere attraktivt.

Uanset om man er fra lokalområdet eller turist, er hotellet på Marielyst i dag et sted, vi varmt kan anbefale.

Niels Chr. og Mette

17 aprile 2026

Risposta di Hotelnorrevang

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at I kan mærke den udvikling, der er sket på Hotel Nørrevang, og at I nu kommer fast hos os hver 14. dag. Jeres ord om både mad, service, omgivelser og de forskellige arrangementer gør os virkelig stolte – og vi vil helt sikkert give rosen videre til hele teamet.

Det glæder os særligt, at I tidligere har haft en anden oplevelse, men at I nu oplever en tydelig positiv forandring. Den slags feedback er noget af det, der motiverer os mest i vores daglige arbejde.

Tusind tak for jeres varme anbefaling – vi glæder os til at byde jer velkommen igen meget snart.

Valutata 3 stelle su 5

Hyggelig kro

Hyggelig kro , god beliggenhed og super sød personale
Sengene trænger virkelig til nye madrasser,
Rigtig dårlig liggekomfort , meget bløde og slidte - man ligger nærmest nede i et hul. Vi vendte madrassen som hjalp LIDT - vågnede dog hver gang man skulle vende sig for at komme " op ad hullet" desværre total træt og radbrækket efter 2 nætter.
Der var meget lyt på værelse nr 19 som lå ved trappeopgang, man var ikke i tvivl når øvrige gæster gik op og ned - snak fra øvrige værelser høres tydelig gennem døren og udluftningskanal på badeværelset.
Desværre skuffede morgenmadsbuffen ,hårdt og tørt brød begge dage - hvis man valgte grovboller.

28 febbraio 2026

Tak for din feedback.

Det glæder os at høre, at du oplevede kroen som hyggelig, med god beliggenhed og sødt personale.

Vi er samtidig kede af at høre om din oplevelse med sengene, støj og komfort på værelse 19. Økonomiværelser er netop en mere enkel og prisvenlig værelsestype, men det er naturligvis ikke meningen, at det skal gå ud over en god nattesøvn. Din feedback omkring madrasser, lydniveau og generel komfort tager vi meget alvorligt og vil se nærmere på.

Vi beklager også, at morgenmadsbuffeten ikke levede op til forventningerne under dit ophold, især med hensyn til brødets kvalitet.

Tak fordi du har taget dig tid til at give en så grundig tilbagemelding – det hjælper os med at forbedre os.

Valutata 5 stelle su 5

Vi besøgte Nørrevang både til…

Vi besøgte Nørrevang både til lokalmiddag i december 2025 og under Dinning week i 02.2026.
Begge gange - rigtig dejlig mad og hurtig og god personlig betjening
Vi kan bestemt anbefale Nørrevang og kommer meget gerne igen 😁

13 febbraio 2026

Risposta di Hotelnorrevang

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I har besøgt Nørrevang ved flere lejligheder, og at I begge gange har haft en rigtig god oplevelse med både maden og den personlige og hurtige betjening.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og ser frem til at byde jer velkommen igen 😁

Diner week 13.2 26

Diner week 13.2 26
Fantastisk personale, sprudlende, smilende,trods travlhed. Maden den skal have 10 stjerner.Vores venner og os selv kørte derfra med dejlig fyldte maver og en 100 procent fantastisk oplevelse.

13 febbraio 2026

Super god mad.

Alt var godt. Vi fik flæskesteg med det hele, og det var gode stykker, men sprøde svær. Super lækkert.

21 dicembre 2025

Juleaften 2025

Juleaften 2025
Vi kom til et fint dækket bord med navn hvor man skulle sidde det var rigtig fint. Forret blev serveret på tallerken ved bordet alt ok. Men så kommer vi til hovedretten hvor rosastegt and og andelår var lagt ovenpå rødkål på samme fad. Dvs at saft fra rosastegt and løb ned i rødkålen ikke særlig rart. Sovsen var ikke rigtig varm. Det havde været perfekt med bordservering. Ris ‘a lamande smagte af vanilje pasta og ikke vanilje. Så når vi til kaffe hvor der blev serveret småkager hældt ud af en pose på en tallerken ikke særlig festligt og ingen former for marcipan eller chokolade.
Alt i alt ikke så festlig en juleaften

24 dicembre 2025

Kære gæster

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse fra juleaften hos os.

Først og fremmest er jeg ked af at høre, at aftenen ikke blev den hyggelige og festlige oplevelse, som I havde set frem til. Juleaften er noget helt særligt, og derfor betyder det også meget for os, når gæster vælger at fejre den hos os.

Det glæder mig, at I oplevede modtagelsen og det dækkede bord positivt, men jeg kan samtidig godt forstå jeres skuffelse over flere dele af middagen og serveringen. De detaljer, I nævner omkring hovedretten, temperaturen på sovsen samt afslutningen med kaffe og småkager, er bestemt ikke den oplevelse og stemning, vi ønsker at skabe juleaften.

Jeres kommentar omkring anretningen af anden og rødkålen er helt forståelig, og det er værdifuld feedback, som vi tager med videre i planlægningen fremover. Det samme gælder oplevelsen af risalamanden og den afsluttende servering til kaffen, hvor vi naturligvis ønsker, at gæsterne føler sig forkælet og får en helhedsoplevelse, der matcher anledningen.

Vi sætter stor pris på ærlig feedback, fordi det hjælper os med at forbedre både køkken, servering og den samlede oplevelse for vores gæster.

Tak igen fordi I gjorde os opmærksomme på jeres oplevelse.

Kasper

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più