Mit besøg på Orø Kro var en oplevelse, der i den grad blev løftet af en ekstraordinær køkkenchef. Det er tydeligt fra første ret, at der står en person i køkkenet med både passion, talent og... Leggi di più

Mit besøg på Orø Kro var en rigtig dejlig oplevelse. Kroen emmer af charme og hygge, og man mærker hurtigt den afslappede stemning, som passer perfekt til øens rolige atmosfære. Maden var vel... Leggi di più

Fantastiske madoplevelser og altid dejlig opmærksom og sødt personale. 5 stjerner er ikke nok - I får lige 🌟🌟🌟🌟🌟ekstra - Tusind tusind tak Orø Kro & personalet 🤩 I prioterer den enkelte råv... Leggi di più

Måske har jeg besøgt dine restauranter og anmeldelserne er reele? Ligesom så meget andet du er uviden om/lyver om, maden er den samme kvalitet på de forskellige, ikke høj.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Mit besøg på Orø Kro var en oplevelse

Det er tydeligt fra første ret, at der står en person i køkkenet med både passion, talent og en dyb forståelse for gode råvarer. Hver servering bar præg af kreativitet og sikker håndværksmæssig kunnen, hvor smag, tekstur og balance gik op i en højere enhed.

Køkkenchefen formår at tage klassiske elementer og løfte dem til noget helt særligt – uden at det bliver unødigt kompliceret. Resultatet er ærlige, velsmagende retter, der rammer plet hver gang.

Man sidder tilbage med følelsen af, at der er tænkt over hver eneste detalje, og at der bliver lagt både stolthed og kærlighed i maden. Det er netop den slags oplevelser, der gør, at man får lyst til at komme igen.

En varm anbefaling herfra – især til dem, der virkelig sætter pris på et køkken, hvor der står en køkkenchef med noget på hjerte.

2 aprile 2026

Fantastiske madoplevelser og altid…

Fantastiske madoplevelser og altid dejlig opmærksom og sødt personale.
I prioterer den enkelte råvare, madoplevelser & kunder højt og det mærkes. På gensyn siges med glæde og forventning.
Kan kun rekommenderes 🌟🌟🌟🌟🌟

11 aprile 2026

Orø Kro 4LIFE

Maden var velsmagende og veltilberedt, med fokus på gode råvarer og klassiske retter. Portionerne var passende, og der var tydelig kælet for detaljerne i både smag og anretning. Personalet var venligt og imødekommende, og man følte sig virkelig velkommen fra start til slut.

Beliggenheden er også et stort plus. Orø er i sig selv en skøn destination, og kroen er et oplagt sted at tage en pause og nyde både mad og omgivelser.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, som jeg gerne gentager. Kan varmt anbefales til både en hyggelig frokost eller en afslappet middag.

16 aprile 2026

Frokost

Frokost i dag med venner, 3 fik stjerneskud og en fik pariserbøf - det var så lækkert, hurigt betjening - efter maden fik vi 2 x irsk kaffe, en latte og en varm cacao + 1 bananasplit.
Der var fint og hyggeligt alle steder - vi kommer snart igen 😊

2 novembre 2025

Dejlig oplevelse HELT SIKKERT

Dejlig oplevelse HELT SIKKERT! Overnatning på fint og rent værelse - en topmadras havde været skønt…. Dejlig middag i restauranten- Mums! Virkelig god betjening og skønne omgivelser- vi kommer igen 💯!

17 ottobre 2025

Kaos og mangelfuld service

Havde booket et ophold flere mdr. i forvejen (via bureau) og glædet mig til det.

Der stod beskrevet på hjemmesiden at check-in var fra kl. 16 men gik ind for at høre om værelset evt var klar ca. 15:40. Jeg stod ved skranken i 10 stive minutter mens en person kiggede på en pc, hentede 2 andre personer til, men ingen henvendte sig til mig overhovedet. Reelt set kunne jeg jo havde haft spørgsmål om noget andet. Men fuldstændig at blive ignoreret af 3 mennesker der sidder/står 50 cm fra mig igennem så lang tid, synes jeg er meget lidt service minded.
Da vi så får tjekket ind senere, er der også en del forvirring ang. betaling som jeg bliver bedt om. Det var afregnet via bureau ved bestilling. Spørger ind til aftensmaden da opholdet var inkl 2-retters menu. Og igen er kvinden der tjekker ind meget usikker på hvordan det reelt foregår. Til sidst booker vi et time slot til aftensmaden, “for så vidste køkkenet at vi kom og kunne have maden klar”.
Da vi kommer ned til middag, får vi anvist bord og stukket 2 menukort i hånden. Efter noget tid kommer tjeneren tilbage og vi spørger til den 2 retters menu. Får at vide at “NÅÅÅ men så er der x eller x”. Okay, det skulle vi jo have fået at vide fra start. Hovedretten kommer og er udemærket. Henimod slutningen kommer tjeneren tilbage og undskylder, for ikke at have været obs på at vi havde booket via bureau fordi der var velkomstdrink med i opholdet.

Ikke én eneste gang bliver vi spurgt til om maden var tilfredsstillende. Det er alm. kutyme hvis man spiser ude. Men det skal siges at maden var ganske udemærket. Både til morgenmad og aftensmad.

Vi blev mødt af et personale der ikke rigtig havde styr på ret meget. Sprogforvirring/vanskeligheder og generel kaos. Jeg havde betalt for et ophold med xx inkl. og så forventer jeg også at man sørger for at de ting bliver opfyldt. Jeg forventer at hotellet kan se at jeg har betalt og ikke beder om det igen. Jeg forventer at personalet tjekker via navn og/eller værelsesnummer hvad mit ophold inkluderer. Og det havde været så enkelt lige at sige til en start: jamen 2 retters menu består af x og x, og I kan vælge mellem x og x til hovedret. Så ville en masse forklaring og forvirring og frustration have været undgået.

Værelserne var fine og rene. Men jeg har aldrig boet et sted hvor jeg kunne høre absolut ALT hvad der skete hos naboen. Da deres vækkeur ringede lød det som om det var vores eget. Så lydt er der. Det kan jeg ikke anbefale.

Overordnet set er jeg voldsomt skuffet over manglen på service. Der virkede til at være meget lidt styr på stort set alt. Så jeg har ikke lyst til at skulle overnatte der en anden gang.

27 settembre 2025
Logo di Orø Kro

Risposta di Orø Kro

Kære Maria,

Tusind tak for din meget udførlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – også selvom den ikke var som forventet. Jeg er oprigtigt ked af at læse, at dit ophold på Orø Kro ikke levede op til dine forventninger, og at du har følt dig overset og dårligt informeret. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores gæster skal opleve deres ophold hos os.

Jeg forstår fuldt ud, at det må have været frustrerende at stå ved skranken og ikke blive henvendt til i så lang tid, og at der var forvirring omkring betaling og hvad dit ophold inkluderede. Det er vores ansvar at sikre, at gæsterne føler sig både velkomne og trygge i, at alt er i orden med bookingen – især når opholdet er bestilt og betalt på forhånd gennem et bureau.

Din feedback omkring manglende information om menuen, velkomstdrink og det at blive spurgt ind til, om maden var tilfredsstillende, er også meget vigtig for os. Vi arbejder hele tiden på at højne vores service, og her kan vi tydeligt se, at vi ikke har været skarpe nok på at give klare informationer og følge op under middagen.

Vi har allerede taget fat i personalet og vil bruge din anmeldelse som et konkret eksempel i vores træning, så vi kan blive bedre til både at kommunikere klart, tage proaktivt kontakt til gæster og sikre, at alt det, der er inkluderet i opholdet, bliver leveret uden, at gæsten selv skal efterspørge det.

Det glæder mig, at du trods alt var tilfreds med både aftensmad og morgenmad, samt at værelset var rent og pænt – men det er helt klart, at helhedsoplevelsen ikke var som den skulle være. Jeg vil derfor meget gerne finde en løsning sammen med dig, så vi kan rette op på den dårlige oplevelse og give dig et bedre indtryk af Orø Kro.

Du er meget velkommen til at skrive direkte til mig på Kasper@couloir.dk, så kan vi tage en personlig dialog om, hvordan vi kan gøre det godt igen.

Tak igen for din ærlige og konstruktive anmeldelse – den giver os en mulighed for at lære og forbedre os.

Med venlig hilsen
Kasper
Indehaver, Orø Kro

Fantastisk venlighed og service

Fantastisk venlighed og service.

Køkkenet lavede speciel aftensmad til mig, og det var både godt, og til en mere end rimelig pris.. Nåeh ja, så var prisen på opholdet også i den lave ende…

Så min oplevelse er top service til gode priser.

9 settembre 2025