Hotelnorrevang Recensioni 114

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Hyggelig kro , god beliggenhed og super sød personale Sengene trænger virkelig til nye madrasser, Rigtig dårlig liggekomfort , meget bløde og slidte - man ligger nærmest nede i et hul. Vi vendte... Leggi di più

Vi blev mødt af et stort smil og den afslappede atmosfære som man som mor med to børn bare sætter pris på indfandt sig med det samme. De små gik ud og hoppede på de små trampoliner mens maden blev l... Leggi di più

Hotellet er smukt placeret, værelserne rene og pæne, områderne indenfor er nydelige. Housekeeping ansatte er virkelig søde og hjælpsomme! De får TOP stjerner ! Tjenerne “varmed... Leggi di più

Virkelig fint og god mad til prisen. Personalet var meget smilende og venlige. Siddepladserne længst ud mod vejen er super til et mindre selvskab.

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Smagløs og kedelig oplevelse

Moules frites var under al kritik, ingen smag i maden. Bøffen var mere kogt end stegt. Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Og da vi kom med vores kritik, blev vi bare fejet af. Ikke et sted vi kommer igen

4 settembre 2023

Dårligt mad og ringe betjening

Vi har fulgt renoveringen af Nørrevang og havde glædet os meget til en middag i de smukke omgivelser.
Men sikke en skuffelse! Vi havde booket bord, men de havde "glemt" at dække op...
Dagens ret "Gml dags oksesteg", var under alt kritik. Kødet var både sejt og tørt.
Vi beklagede os til tjeneren, da bare sagde "jeg går videre med det til kokken".
Det var så sidste gang vi spiste der !

25 agosto 2023

Dejlig mad og god betjening også med baby

Dejlig mad og god service, men prisen var også lidt over middel. Vi bookede bord til 7 voksne og en baby og barnestoen var klar. Drikke og mad kom rimelig hurtigt (10-15 min.) og god bøf og fin burger og lækre 'fries' og fin rødvin. Vi ville bestille kaffe og æblekage til dessert til alle, men det kunne vi ikke, da det kun var til frokost. Det have givet 5 stjerne med lidt fleksibilitet og vi spurgte jo ikke til prisen. Istedet fik vi ost, rødgrød og kage med is - lækre desserter.

25 agosto 2023

Dårlig oplevelse en lørdag på…

Dårlig oplevelse en lørdag på Nørrevang.
Var til middag med et vennepar og måtte hurtigt konstatere at serveringspersonalet er en række uuddannede og utrænede unge mennesker.
Det er utroligt at Nørrevang vil forsøge at give udtryk af at være en bedre restaurant, når personalestaben ikke har mere kvalitet end man finder på en grillbar.
Ydermere var den ene hovedret, en smørstegt rødspætte, ikke stegt ordentligt - med blævret kød langs rygbenet.
Tjeneren reagerede ikke på kritikken, og vi måtte henvende os endnu engang for at gå kokkens svar på kritikken.
En usammenhængende forklaring viste med al tydelighed at tjeneren IKKE havde henvendt sig i køkkenet med klagen.
Med den nuværende stab er der langt til målet om at skabe en restaurant over middel.

29 luglio 2023

Smukt renoveret MEN

Smukt renoveret, dejlig værelse, men men men ! kort sagt der er simpelthen ikke styr på etiketten omkring hvordan man sørger for at gæsterne kommer i centrum, De unge mennesker der skal agere tjener er åben lyst ikke blevet instrueret i hvordan man gør de helt basale ting fra start til slut, rigtig ærgerligt.

20 luglio 2023

Quality food and excellent service!

The quality of the food was so good I had to share it with my partner. We exchanged plates so that we could both try the steak sandwich and the moules fries. The service is fantastic and the atmosphere is full of positive energy.

3 gennaio 2023

Havde bestilt bord kl. 17.30

Havde bestilt bord kl. 17.30, 8 voksne og 1 baby.
Forretten kom efter 70 minutter. Det samme gjorde drikkevarerne.
Efter 2 timer rykker vi for at der ryddes af bordet, og hovedretten serveres.
Hovedretterne bliver serveret efter 2 timer og 15 minutter. Alle retter der skulle være gennemstegt var medium. Det der skulle være medium stegt var råt.
2 af os skulle have dagens ret. Den blev serveret 10 minutter efter de andre fik mad.
Dagens servicemeddelelse, 2 frikadeller, 10 kartofler, masser af stuvet spinat, opvarmet i mikroovn.
Må jeg foreslå at Nørrevang deltager i programmet 0 stjerner.

29 dicembre 2022

Manglende kvalitet

Morgenmad generelt kedelig
Dårlig information i reception
Aftaler lavet dagen i forvejen er der ingen der kender til næste dag og skal forklarer forfra igen
Uheldig indtjekning :(
Bløde senge
Vi er lokale og vil gerne bakke op om dette flotte hotel med vores gæster men det stopper vi indtil videre med
Alt for dårlig omtale af menu og kvalitet af mad (vi tør ikke mere) det er trist
Vi har prøvet alle a la Carte men ingen stor oplevelse og slet ikke til prisen
Vi kommer igen hvis dette flotte hotel kommer op i et andet niveau som det fortjener

24 dicembre 2022

Boede her ikke

Boede her ikke, men var til middag på restauranten. Fantastisk kulinarisk oplevelse. Vi fik 7 forskellige retter inkl. dessert. Alle retter var flot anrettet, smagte godt, gode råvarer og ikke mindst hurtig og venlig betjening. Derudover var der en flot og hyggelig stemning. Kan varmt anbefales.

4 novembre 2022

Fantastisk mad!

Fantastisk mad!
Jeg bad om moules marines, som de kun ellers har til forret. Jeg spurgte om det var muligt at få som hovedret. Og aldrig i mit liv har jeg fået så stor og velsmagende en portion! Vi blev i det hele taget SÅ forkælede af både køkken og tjenere! Fantastisk oplevelse!

13 settembre 2022

Dagens ret

Dagens ret - flæskesteg “med det hele”
SIKKE EN SKUFFELSE! 8 personer, med samme oplevelse.
Vi bestilte både almindelig og ekstra størrelse portioner. Selv de småtspisende blev ikke mætte. 1,5-2 super tynde til tykke skiver…slet ikke ligeligt fordelt, ej heller tilbehør som også var portionsanrettet. Kartofler med skæl, drysset med persille, rødvinssovs…! og rødkål… og sprøde svær kunne vi kigge langt efter.

…vi havde forestillet os, hvide og brune kartofler, rødkål og surt…sprøde svær og flæskesteg-sovs!
Tror simpelthen ikke kokken har kendt retten, hvis det altså var en kok der lavede mad.

Tjenerens mobil ringede højlydt to gange under skænkning af vin, da vi af en anden tjener blev spurgt om alt var som det skulle være…sagde vi nej, og forventede faktisk et forsøg på at tilfredsstille kunden, tilbyde tilkøb…hvis det var det der skulle til…

Vi bor i området…og det bliver ihverfald ikke positive anbefalinger til netværket!

11 settembre 2022

Skuffende dagens ret

Skuffende dagens ret
Når der står flæskesteg med alt hvad der høre til forventer jeg at få både hvide og brune kartofler og rødkål og surt og franske kartofler og en god sovs, men nej, vi fik serveret meget uens portioner, hvor der på nogle var 4 kartofler og 2 stykker uens skåret kød og på andre maser af kartofler og og ligeså uens stykker kød, men intet surt og heller ingen brune kartofler eller franske og en sovs som smagte af eddike, det er ikke hvad jeg kalder flæskesteg med det hele, så det gør vi ikke en anden gang og heller ikke en anden af deres dagens retter

11 settembre 2022

Dagens ret - føj!

Har her til aftens bestilt noget så dansk som stegt flæsk, og jeg må sige i mine 36 år, at jeg sjældent har smagt noget så ringet, jeg har fået stængt flæsk mange steder i Danmark, men det her tager rekorden for dårligste flæsk til dags dato, 1 slags flæsk, det er hvad det er, men 5 skiver flæsk- med utrolig meget fedt på, og 5 kartofler ( små ) og en persillesovs der var brun fordi den var brændt, for så til sidst at toppe flæsken med frisk timian, så jeg må sige at i nok skal finde jer en ny kok, med mindre han er blind og ikke kan smage noget som helst.
Den hopper jeg ikke på mere, og håber heller ikke andre gør!

7 settembre 2022

Nørrevang skuffer

Vi havde glædet os til at besøge Nørrevang efter renoveringen. Men vi blev skuffet. Vi blev mødt af et krav om betaling ved ankomst (ikke normalt i branchen).
Værelset og dets indretning var lidt for dyrt i forhold til standarden: Ingen kroge til overtøj, kun 1 stol (der smittede af på hvid bluse), der stank af kloak fra afløbet i brusenichen, der var ikke noget bruseforhæng, og der blev leveret shampoo/sæbe med mineralsk olie, som det tog en uges tid af få ud af håret igen. Når man lå i sengens højre side, følte man det som om, man var ved at trille ud af sengen.
Morgenmaden bestod for det meste af bake-off varer, der enten havde fået for meget eller for lidt. Det er ikke ok til prisen.
Men det værste er næsten, at man som gæst får en fornemmelse af at være til gene/til besvær for personalet. Baren fungerer også som reception, men man skal ringe på en klokke eller et mobilnr., (nogen gange begge dele) før der kommer nogen. Personalet er til gengæld meget korrekt og velinstuderet. Men man føler sig langt fra velkommen!

3 agosto 2022

Hmm bestilte mad det tog mere end en…

Hmm bestilte mad det tog mere end en halv time mine hbide asparges var meget tynde mindre en en lille lillefinger, rejse mærkedes mest som dåserejer og tallerkenen var flot maskeret med masser af sauce og pyntegrønt, min kålsalat med laks var god og min ledsagers cæsarslat var smagløs måske på grund af manglende pamasan ost til tre salater (der serveres altid brød til salat står der på menukort) fik vinfire hele skiver tørt flute a ca 3 mm tykkelse med store lufthuller og det meste af krummen havde læsnet sig fra skorpen såmdet har nok være dampet op. 2 stjerner for den samlede oplevelse, hvor vin. og betjeningen var topfin. Maden i den lave ende.

19 luglio 2022