Hokaslippers
Det slo meg ikke at siden kunne være scam, flere av modellene jeg var interessert i er utgåtte eller fjorårets modeller så prisen var jo ikke så merkelig billig tenkte jeg. Dagen etter jeg hadde bes... Leggi di più
Bruker ikke la meg lure, og burde skjønt at når det var for billig Hoka sko, så var det lureri. Men siden ser veldig troverdig ut.
Le persone hanno visualizzato anche
Bruker ikke la meg lure
Scam
Dagen etter jeg hadde bestilt merket jeg meg at jeg ikke hadde fått noen ordre bekreftelse. Når jeg logget inn så så jeg at det det var noe "off" med nettsiden. Så googlet jeg og fant denne rekken med dårlige anmeldelser som forklarte saken.. Heldigvis hadde de ikke trukket pengene enda så jeg snakket med banken og sperret kortet jeg hadde brukt.
Bestilte et par sko, men fikk aldri noen ordrebekreftelse. Pengene ble trukket fra konto og hørte ikke noe mer. Svindel! IKKE bestill fra denne siden.
Bestilte et par
Bestilte 2 par Hoka sko
Bestilte 2 par Hoka sko, ett til meg og ett til kona.
Disse skulle koste ca. NOK 1.300. Bestilte med betaling via PayPal. Til min store overraskelse ble jeg belastet med $89, et beløp i NOK godt under prisen for skoene. Jeg gikk da inn på Paypal og sjekket transaksjonen, til min store overraskelse var denne sendt til en privatperson med gmail-adresse. Jeg sendte umiddelbart en avbestilling til vedkommende mailadresse, uten å få respons. I tillegg annulerte jeg bestillingen hos Paypal. Jeg er svært glad for at jeg brukte Paypal som betalingsløsning, siden jeg umiddelbart fikk returnert betalingen. Har hverken fått ordrebekreftelse eller svar på min mail til vedrørende avbestilling/kansellering av bestillingen.
Jeg har også meddelt Paypal denne saken, og snakket med dem hvor bl.a. tilbakemeldinger her på Trustpilot er vist dem. De gjennomfører nå en undersøkelse av vedkommende, håper de blokkerer hans tilgang på Paypal.
Tenker dette er en svindler som man må holde seg langt unna.
Jeg blei som de andre som skriver her…
Jeg blei som de andre som skriver her lurt.
Bestilte Hoka sko til ca 700 kr. Fikk en verdiløs lommebok og beskjed om at de ikke hadde flere sko igjen. De sa jeg kunne få 40% tilbake om jeg beholdt lommeboka, noe jeg sa nei til.
Kjøp ikke levert, penger tapt
Dessverre ble jeg frista til å kjøpe rimelige Hoka sko. Jeg bestilte de i slutten av august og nå i midten av oktober har jeg fremdeles ikke mottatt sko. Prøver å sende e-post til de to adressene som lå i bekreftelsesmailen, men fikk raskt svar tilbake undeliverable.
Irriterende å bli lurt på denne måten.
Svindel
Svindel. Mottok aldri skoene. Beløpet ble trukket fra konto.
Svindel
Svindel! Kjøpte ett par sko og ble trukket for beløpet. Skoene kom aldri, pengene forble borte og de er umulige å få tak i!!
Alt for billig til og være ekte
Alt for billig til og være ekte. Ekte svindel side. Kinesisk eller noe øst blokk side. Bytt kort vis du har brukt noe her. Får aldri igjen pengene vis du har brukt Visa. Mastercard eller andre kreditt kort er tryggest men styr unna er det smarteste :) Betal heller litt mere og fra trygg side i Norge eller Zalando f.eks. Der finnes gode tilbud også :)Får i det minste bytta eller nye sko. Og det går mye raskere og slipper vente uker eller aldri får noe svar.
Ren svindel
De trekker beløpet fra kontoen din, så hører du aldri noe mer fra de.
‐-----SVINDEL----
‐-----SVINDEL----
Har bestilt og betalt et par sko. For det første ble jeg belastet for mer enn oppgitt beløp, og for det andre har jeg hverken fått noe ordrebekreftelse eller varen. Ikke mulig å komme i kontakt med dem heller
😱STYR UNNA DETTE NETTSTEDET😱
Svindel
Har ikke mottatt varene, og får ingen kontakt med salgsstedet hokaslippers, eller "worldtoexpress" som skal være leveringstjenesten de bruker. Tilbud som er for gode til å være sanne, er som regel det. Ligg unna dette nettstedet!
Jeg har kjøpt sko fra denne siden
Jeg har kjøpt sko fra denne siden, men fikk ikke noe bekreftelse det er svindel
Svindel de lux…..
LURERI
La inn en bestilling, men fikk aldri ordrebekreftelse. Ble belastet 2 ganger. Reklamert til Eurocard. SVINDEL!! 👎🙈
Bestilte fra en lignende side 10 januar…
Bestilte fra en lignende side 10 januar hooka one one cc
Bestillingen står fortsatt som pending ingen å få tak i eller spørre om noe. Ingen bekreftelse Mail…
Svindel
Svindel, dårlig språk på nettsiden. Får ingen bekreftelse på epost, svarer ikke på henvendelser.
Kinesisk svindel!
Som en under sa, kinesiske kjeltringer. Bestilte 2 Hoka sko, fikk etter lang tid ett par fake solbriller. Meld inn til Mastercard.
Dette er en Kinesisk kjeltring-side.
Dette er en Kinesisk kjeltring-side.
Du bestiller en ting og får noe annet dritt.
Det har ikke noe med Hoka sko og gjøre.