Har haft en virkelig god oplevelse med forløbet hos Hjorts Køreskole. Jeg havde Peter som kørelærer, han er mega hyggelig og sjov samt en god lærer. Kommunikationen er god, tingene forklares grundig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er meget glad for, at jeg valgte Hjorts Køreskole. Det har været et velstruktureret, trygt og godt forløb. Jeg havde Peter som teori- og kørelærer, hvilket var super fint. Han gjorde plads til sjo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hjorts Køreskole gør dit forløb sindssygt nemt og struktureret. Du ved hvornår du skal have dine kørelektioner og teoretiker helt fra starten og du ved derfor også nogenlunde hvornår du kan få dit kør... Leggi di più
Jeg havde en meget god oplevelse og kørelærerne er så søde og tålmodige. Det var nogle gode teori timer og alle kørelektionerne var lærerige og sjove på samme tid :) jeg bestod begge prøver første ga... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Køreskole i Herlev - Ballerup - Skovlunde & Bagsværd. Skolen har fokus på ro til læring, at der er plads til vi alle lærer på forskellige måder. På samme tid skal det være sjovt at tage kørekort. Teorilokalerne er meget moderne og i lækre omgivelser. Vi tager kørekort seriøst, og sørger for dit forløb er godt planlagt.
Informazioni di contatto
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, Danimarca
- +4526272800
- kontakt@hjortskoreskole.dk
- hjortskoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Bedste køreskole
Jeg kan kun anbefale Hjorts Køreskole. Michael er en fantastisk kørelærer, som virkelig er god til at lære fra sig. Han er sød, tålmodig og altid meget hjælpsom, hvilket gør det trygt og sjovt at lære at køre. En super god oplevelse hele vejen igennem!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Køretimerne er hyggelige, man får ikke skæld ud eller dårlig samvittighed over at lave fejl, han er tålmodig, der ingen dumme spørgsmål og vigtigst af alt er det trygt.
- Kommer fra en der benytter solsikkesnor
Kæmpe anbefaling :)
Jeg kan kun anbefale Hjorts køreskole!
Peter er en fantastisk kørelærer – han formår at kombinere humor med stor faglighed. Han skaber en tryg og rar stemning i bilen, så man føler sig både afslappet og godt guidet gennem hele forløbet. Med Peters tålmodighed og gode humør blev køretimerne ikke bare lærerige, men også sjove.
Kan kun anbefale køreskolen :)
Kæmpe anbefaling!
Jeg havde en meget tryg og ikke mindst sjov oplevelse med Michael, og bestod både teori og køreprøve i første hug. God dybdegående undervisning, og han tilpassede nemt lektioner ind som det passede ind i ens egen hverdag.
Peter er en super duper kørelærer
Peter er en super duper kørelærer. Virkelig underholdende, rolig og sympatisk og rigtig dygtig. Kan virkelig anbefale Hjorts Køreskole. :)
Kæmpe anbefaling
Jeg kan virkelig anbefale Hjorts Køreskole.
Teoritimerne var sjove og lærerige og man fik virkelig noget ud af dem.
Jeg havde Michael som kørelærer og han er fantastisk og superdygtigt. Han formodede at skabe et roligt og trygt miljø, hvor jeg allerede fra første kørertime følte mig tryg i trafikken.
Jeg har intet negativt, at sige, kun gode oplevelser!
En KÆMPE anbefaling
Det har været en sand fornøjelse at tage kørekort på Hjorts Køreskole.
Jeg havde Michael, og han er bare den bedste lærer. Både klar til at fyre en joke af og gøre både teori- og kørertimer hyggelige og sjove, men også med et konstant fokus på individuel forbedring og læring i øjenhøjde, så man forstår hvordan man skal gøre.
Han møder altid op med et smil, uanset om det er kl. 7 om morgenen eller 21 om aftenen, og når kørertimen er slut, glæder man sig bare til den næste. Han er virkelig noget særligt.
Derudover er det tydeligt, at skolen har fokus på gennemsigtighed og enkelthed, så jeg blev ikke overrasket med en uventet regning, aflyst køretime eller lign., der er bare totalt styr på det!
Differentieret læring, tid, ro og knaldgod stemning - det er nærmest helt vemodigt, når det når sin ende.
Men en fantastisk oplevelse og en stor anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Meget lærerige teoritimer. Med Hjorts køreskole blev det til teori og køreprøve i først hug:)
Virkeligt en god køreskole
Virkeligt en god køreskole! Kan helt klart anbefale, der bliver lagt god tid til den enkelte elev!
Peter er en virkelig god Kørelærer
Peter er en virkelig god Kørelærer, meget rolig og sjov fyr. Han fik mig til at føle mig tryg samtidig med at lære mig en masse vedrørende kørsel.
Super professionel og altid positiv.
Stor anbefaling herfra
super god køreskole
super god køreskole, kan klart anbefales!
jeg kørte med michael, som var super tålmodig og positiv.
Kæmpe anbefaling
En virkelig god køreskole. Jeg kørte med Michael, som var super dygtig til at lære fra sig og være tålmodig. Jeg kan klart anbefale køreskolen til andre!
Bedste køreskole
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Hjortskøreskole! Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig velkommen og tryg. Undervisningen var både lærerig og sjov, og jeg lærte hurtigt at navigere i trafikken med selvtillid. Michael, min kørelærer, var simpelthen fantastisk! Han var tålmodig, støttende og havde altid en positiv tilgang. Han formåede at skabe en afslappet atmosfære, hvor jeg følte mig tryg ved at stille spørgsmål og lære af mine fejl.
Michael er ikke bare en kørelærer; han er en mentor, der virkelig brænder for at lære sine elever at køre sikkert og ansvarligt. Han tilpassede undervisningen til mine behov og sørgede for, at jeg fik den bedst mulige oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Hjortskøreskole til alle, der ønsker en positiv og effektiv køreuddannelse.
Derfor kan jeg klar anbefale Hjortskøreskole!!
Fantastisk køreskole
Mega god køreskole. Michael er mega snaksaglig og tryk at køre sammen med, og er god til at lære hvordan man køre ordentlig og kan bestå teori og køreprøve.
God køreskole med tålmodig lære
Michael er en rigtig god og tålmodig kørelærer. Med teorilektionerne var han god til at forklare, og sikre sig at alle havde forstået hvad der skete.
Når vi var ude på vejene skabte han et miljø hvor man både følte sig tryg, samtidig med at der var plads til sjov og grin. Han var meget fleksibel med kørelektioner både hvornår det kunne passe, men også hvad man som elev havde brug for, hvis man nogle gange følte at det kunne være lidt udfordrenede.
Så alt i alt en rigtig god køreskole, som jeg klart vil anbefale!
Fedeste køreskole mindre kan ikke sige det
Rigtig fed køreskole. Dejlige og rummelige teoritimer. Micheal er alsidig og tålmodig. Jeg havde nogle tidpunkter hvor køretimer var meget vanskelige men det fandt Micheal en løsning på. Alt i alt en virkelig god oplevelse!
Bedste køreskole
Den fedeste køreskole med kvaliteter ingen andre tilbyder. Der er orden i det hele. Det er stedet hvis man ville have tid til fordybelse, læring og sig selv, uden at gå på kompromis!
Bedste køreskole
Bedste kørelærer man kan have!:) Tager sit job seriøst og hjælper den enkelte elev med deres behov. Hvis du vil have en god lærer både til teori og kørsel samt bestå alt første gang, så er det Michael du skal gå til.
Kan varmt anbefales!
En dejlig lokal køreskole
En dejlig lokal køreskole, hvor du får værdifuld undervisning, som ikke bare er videoer på nettet, men deltagende, forstående lærere😊 På vejene bliver der grint både grint, men du sikrer dig også kørelærere med god forståelse for, hvad du har brug for. De er villige til at hente både hjemme og på skolen, og de tager ikke ekstra for at køre udenfor skoletid.
Klar anbefaling!
Kan klart anbefale Hjorts Køreskole. Både teori- og køretimer var gode. Michael er en super god kørelærer. Tak for et godt forløb!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.