Har haft en virkelig god oplevelse med forløbet hos Hjorts Køreskole. Jeg havde Peter som kørelærer, han er mega hyggelig og sjov samt en god lærer. Kommunikationen er god, tingene forklares grundig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er meget glad for, at jeg valgte Hjorts Køreskole. Det har været et velstruktureret, trygt og godt forløb. Jeg havde Peter som teori- og kørelærer, hvilket var super fint. Han gjorde plads til sjo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hjorts Køreskole gør dit forløb sindssygt nemt og struktureret. Du ved hvornår du skal have dine kørelektioner og teoretiker helt fra starten og du ved derfor også nogenlunde hvornår du kan få dit kør... Leggi di più
Jeg havde en meget god oplevelse og kørelærerne er så søde og tålmodige. Det var nogle gode teori timer og alle kørelektionerne var lærerige og sjove på samme tid :) jeg bestod begge prøver første ga... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Køreskole i Herlev - Ballerup - Skovlunde & Bagsværd. Skolen har fokus på ro til læring, at der er plads til vi alle lærer på forskellige måder. På samme tid skal det være sjovt at tage kørekort. Teorilokalerne er meget moderne og i lækre omgivelser. Vi tager kørekort seriøst, og sørger for dit forløb er godt planlagt.
Informazioni di contatto
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, Danimarca
- +4526272800
- kontakt@hjortskoreskole.dk
- hjortskoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Den bedste køreskole
Jeg kan virkelig anbefale Hjorts Køreskole, især Michael, som er teorilærer og kørerlærer, som er den bedste og sødeste kørelærer, man kan ønske sig! Han er ikke bare dygtig og professionel, men også virkelig tålmodig, forstående og god til at lære fra sig. Jeg følte mig tryg fra første køretime, og Michael formår virkelig at skabe en rolig og behagelig stemning, selv i pressede situationer i trafikken.
Man kan mærke, at han brænder for at hjælpe sine elever med at blive sikre og ansvarlige bilister. Hans forklaringer er altid klare, og han tager sig tid til at sikre, at man forstår det hele, både i teori og praksis.
Køreskolen ligger også et rigtig godt sted i forhold til offentlig transport, især bus, så det er nemt at komme frem og tilbage.
Tak for en fantastisk oplevelse, Michael! Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer.
God køreskole
Hjorts køreskole er en fremragende køreskole, med gode teori timer, køre timer og fantastisk kørelærer! Hvis man skal have kørekort i første hug, skal man helt klart tage sit kørekort hos Hjorts Køreskole!
Helt klart en god anbefaling her fra!
Kæmpe anbefaling!
Rigtig god teoriundervisning og sjove og lærerige køretimer med en rigtig god kørelære.
Kan helt klart anbefale Hjorts køreskole!
God køreskole med en rolig kørelærer
God køreskole med en rolig kørelærer, der er god til at hjælpe en i trafikken uden at eskalere panik.

Risposta di Hjorts Køreskole
Virkelig god køreskole
God køreskole med en god og hyggelig kørelærer som virkelig hjælper den enkelte elev med kørsel og teori. kan virkelig anbefales!!
Super godt sted at dit kørekort
Mega hyggelig kørerlærer og gode køretimer:)
Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre…
Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre måde at få mit kørekort på. Teoritimerne er gode og man får øvet ALT, hvad man kan komme op i. Køretimerne med Michael har både været mega hyggelige og ekstremt lærerige. Jeg har følt mig i gode hænder i hele forløbet, klar anbefaling herfra!
Stor anbefaling!
Dejlig oplevelse med Hjorts køreskole! Gode teori timer, hvor man får noget ud af undervisningen og ikke udelukkende af videoer fra nettet. Gode køretimer med god tid til at øve sig på vejende og dejligt at kunne blive hentet fra skole. Særligt fokus på den enkelte elev. Kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Hjorts Køreskole
Kæmpe anbefalelse herfra
Bestod alt i første hug med hjælp fra kørelæreren Michael. Kæmpe overskud til den enkelte elev, og som plus har køretimerne været super hyggelige. Klar anbefaling herfra
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, kan klart anbefalede
Vælg Hjorts Køreskole!
Micheal er super arrangeret i sine elever og behandler kørekortforløbet som en venskabelig relation, fremfor en forretning. Kørekortet tager man kun en gang, og det skal helst være behageligt og trygt.
Micheal har styr på ovenstående og anbefaler derfor klart Hjorts Køreskole.
Jeg havde en fantastisk oplevelse på…
Jeg havde en fantastisk oplevelse på Hjorts køreskole. Begge kørelærer er mega gode og venlige. Kan ikke andet end at anbefale.
Stor anbefaling
Jeg kan virkelig anbefale Hjorts Køreskole!
Jeg havde Michael som kørelærer, og han var utrolig sød og tålmodig. Han havde masser af viden at dele og gav mig en grundig undervisning. Både teori- og køretimerne var fyldt med tid til læring og samtidig en god stemning, hvor der også var plads til hygge.
Virkelig en god oplevelse:)
Rigtig god køreskole
Jeg tog kørekort hos Hjorts køreskole, det var en rigtigt god oplevelse. Jeg kørte med Michael som er virkelig god til at lære fra sig og hyggelig selvskab. På det hold jeg var på, var der en rigtig god stemning, der var ro til læring, men stadig plads til at udvikle venskaber. Jeg kan ihverfald anbefale Hjorts Køreskole.
En virkelig god køreskole!
En virkelig god køreskole med styr på tingene. Jeg kørte med Michael, som var super dygtig til at lære fra sig og være tålmodig. Fedt, med mulighed for fleksible tider og afhentning. Jeg kan klart anbefale køreskolen til andre!
Rigtig god køreskole
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Hjorts køreskole. Jeg kørte med Michael, som er en meget tålmodig og dygtig kørelærer, der er god til at lære fra sig. Han går meget op i at lære sine elever godt at kende, hvilket får en til at føle sig tryg og hørt. Der er styr på tingene, og jeg synes at både teoritimerne og køretimerne var helt vildt hyggelige.
Hjorts køreskole kan helt klart anbefales.
Anmeldese af en med autisme
For nogle få år tilbage blev jeg diagnoseret med aspergers så det var meget vigtig for mig at jeg fandt en god køreskole/kørelærer og jeg er glad for at kunne rapportere at det gjorde jeg.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på Hjort Køreskole. Mikael er sød, rar, tålmodig og sørger altid for at man har det godt. Man kan mærke når man er med ham at han vil gerne give dig en god oplevelse med noget som kan være meget stressende og ubehagligt. Vi har grint og haft nogle sjove snakke imens vi har været ude og køre. Jeg sætter meget stort pris på at Michael gjorde det til sådan en god oplevelse og jeg er glad for det kørekort han har hjulpet mig med at få.
Hvis du tvivler om at starte på Hjort Køreskole, så lad vær med det for det er det bedste sted man kan få et kørekort.
-Johan K. Møller
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, den tilbyder massere af læring og du kan med garanti få en utrolig god kørelære. Kan klart anbefale det.
Kæmpe og varm anbefaling
Super fedt sted, som har styr på tingene. Michael har gjordt oplevelsen så suveræn, med sjove køre- og teori timer samtidig med at kunne gøre oplevelsen så nem og hurtig som muligt.
Helt klart en kæmpe anbefaling at tage sit kørekortet på Hjorts køreskole!!!
Perfekt sted til kørekort
Super sød kørelærer og så syndes jeg at undervisningen var virkelig god fordi man lærte en masse.
Alt i alt rigtig dejligt sted at tage kørekort
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.