Hjorts Køreskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Har haft en virkelig god oplevelse med forløbet hos Hjorts Køreskole. Jeg havde Peter som kørelærer, han er mega hyggelig og sjov samt en god lærer. Kommunikationen er god, tingene forklares grundig... Leggi di più

Jeg er meget glad for, at jeg valgte Hjorts Køreskole. Det har været et velstruktureret, trygt og godt forløb. Jeg havde Peter som teori- og kørelærer, hvilket var super fint. Han gjorde plads til sjo... Leggi di più

Hjorts Køreskole gør dit forløb sindssygt nemt og struktureret. Du ved hvornår du skal have dine kørelektioner og teoretiker helt fra starten og du ved derfor også nogenlunde hvornår du kan få dit kør... Leggi di più

Jeg havde en meget god oplevelse og kørelærerne er så søde og tålmodige. Det var nogle gode teori timer og alle kørelektionerne var lærerige og sjove på samme tid :) jeg bestod begge prøver første ga... Leggi di più

1. Autoscuola
  2. Ufficio patenti
  3. Scuola guida

Køreskole i Herlev - Ballerup - Skovlunde & Bagsværd. Skolen har fokus på ro til læring, at der er plads til vi alle lærer på forskellige måder. På samme tid skal det være sjovt at tage kørekort. Teorilokalerne er meget moderne og i lækre omgivelser. Vi tager kørekort seriøst, og sørger for dit forløb er godt planlagt.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

53 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den bedste køreskole!

Hvis du vil have en køreskole, som virkelig gør alt for at passe ind i dit skema, så er Hjorts køreskole køreskolen for dig!
Jeg går i 3.g og har haft behov for at rykke nogle af mine køretimer, og det har altid været muligt. Teori er grundigt undervist uden at det bliver mega kedeligt. Og køretimer er bare skide hyggelige! Jeg bestod i første omgang både til teoriprøven og køreprøven - det er jo et resultat der taler for sig selv.
Vælg Hjorts Køreskole for en køreskole, der vil gøre stort set alt for at få dig godt igennem dit køreskoleforløb!

4 marzo 2026

Jeg har været utrolig tilfreds med mit…

Jeg har været utrolig tilfreds med mit forløb hos Hjorts køreskole.
Jeg er førstegangsbillist, er 40år og er ordblind, men hos Hjorts køreskole får man hele pakken og bliver fulgt hele vejen og skal ikke spekulere på at skulle tilkøbe alle mulige ting efter man har tilmeldt sig, kun lægebesøget.
Der er fuld service og venlighed og smil fra dag 1.
Jeg bestod i første hug, og det kan jeg kun takke Hjorts køreskole for, Tusinde tak 😃
Jeg kan virkelig anbefale denne køreskole til alle der skal have kørekort.

16 febbraio 2026

Kæmpe anbefaling🤩

Jeg har været virkelig tilfreds med mit forløb på Hjorts køreskole. Peter er en virkelig dygtig kørelærer og han gør køretimerne til et trygt rum med plads til sjov og jokes, han har virkelig godt styr på det han laver og gør køretimerne hyggelige samtidig med at man lærer enormt meget. De er gode til at sprede forløbet ud, så man samtidig har plads til skole og arbejde. Virkelig en kæmpe anbefaling herfra🤩🤩

16 febbraio 2026

Verdens bedste køreskole.

Havde en super god oplevelse med køreskolen. Der var styr på tingene, hvilket gjorde forløbet trygt og godt. Michael var sindsygt god til teoritimerne. Timerne var lærerige og effektive. Peter gjorde køretimerne, og de første køreture trygge, så det blev en god oplevelse at lære at køre bil.

11 febbraio 2026
Logo di Hjorts Køreskole

Risposta di Hjorts Køreskole

Hej Astrid

1000 tak for de pæne ord 🙏🏻
Det har været en kæmpe fornøjelse at lære dig at køre bil 👍

Vi ses på vejene 😎

100% bedste køreskole!!

På hjorts køreskole går de ikke bare op i at man skal lære at køre bil men at man kan lære det i et trygt miljø hvor man føler sig set! Michael især er ekstremt dygtig til at gøre køretimer og teori timer til en tryg, sjov og lærerig oplevelse. Han er altid klar på en snak om det så er hyggesnak eller hvis man har brug for at lette hjertet! Mange tak til Hjorts køreskole og Michael for at gøre mit forløb til en highkey god oplevelse og tak for at lytte til mig og bruge tid på at finde ud af hvordan jeg lærte bedst!

4 febbraio 2026

Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte

Jeg kan varmt anbefale hjortskøreskole
Gode kørelærer, sjovt og spændende. Både Micheal og Peter er begge to virkelig flinke og skide god til deres arbejde og til mennesker
så hvis man er i tvivl om hvor man skal start så det hjortskøreskole

28 gennaio 2026

Super god køreskole

Super god køreskole, kunne ikke forstille mig et bedre sted af tage kørekort. Super flinke kørelærere, og nemme at kommunikere med over telefon. Også meget flexible på mødesteder. 10-10

26 gennaio 2026

Bedste køreskole

Simpelthen den bedste køreskole jeg kender til, man får alt den viden man skal bruge for at kunne bestå alle prøver, blive en sikker bilist og kunne køre sikkert på vejen. Jeg anbefaler virkelig at starte på denne køreskole, da det har været den bedste oplevelse for mig og mange af dem jeg kender som også har klaret alt i første hug, takket været til kørelæreren🤗

26 gennaio 2026

Fornøjelse at tage kørekort hos Hjorts…

Fornøjelse at tage kørekort hos Hjorts Køreskole, jeg havde Peter til teori og han er god til at undervisningen aldrig var kedelig. Jeg kørte med Michael og det var også super godt. Han tog sig god tid til at lære en at køre bil og var god til at forklare og vise hvad man skulle gøre ude på vejene. Jeg kan varmt anbefale Hjorts Køreskole til alle fremtidige billister🚗

27 novembre 2025

En varm anbefalelse for Hjorts…

En varm anbefalelse for Hjorts Køreskole. Jeg havde Peter som kørelærer og det var en meget tryg og let tilgængelig læring med ham. Forløbet var godt spredt ud så der ikke var for meget ventetid. Ingen problemer med pengeoverførsel eller andet. Så en anbefaling til Hjorts køreskole og Peter Duedam herfra.

12 dicembre 2025

En køreskole med styr på det

Virkelig god køreskole med styr på tingene. Jeg kan klart anbefale Peter som kørelærer. Jeg havde ham både til teori og kørsel og jeg bestod begge i første forsøg. Han klæder dig godt på til både køreprøve og teoriprøve, hvilket gør prøverne langt mere overskuelige. Udover det sørger køreskolen for at booke det hele til dig og ordner papirer. Det skabte en mere rolig og mindre stressende oplevelser, da de hele vejen igennem hjalp med tingene og teorien ligger en fast ugedag så det er nemt at planlægge resten af sin uge. Klar anbefaling, især hvis du er lidt nervøs omkring at tage kørekort. De hjælper dig nemlig trygt igennem hele processen.

2 dicembre 2025

En køreskole med styr på…

Super fin køreskole med styr på tingene. Peter er en skøn kørelærer som virkelig går op i, at hans elever skal lykkes. Han er god til at følge de individuelle elevers læringskurve og justere ud fra mine behov og hvad jeg mest havde brug for at lære

3 dicembre 2025

En køreskole med kvalitet og god energi

Jeg kan varmt anbefale Michael som kørelærer. Han er utrolig rolig, pædagogisk og tålmodig, og samtidig rigtig god til at tilpasse undervisningen efter den enkelte elev. Man mærker tydeligt, at han ikke bare gør det for at tjene penge – han vil oprigtigt have, at hans elever får et trygt og godt forløb og består køreprøven så hurtigt og sikkert som muligt.
Køreskolen er også meget velegnet til alle aldre. Uanset om man er helt ung eller lidt oppe i alderen, formår Michael at skabe et læringsmiljø, hvor man føler sig velkommen og godt støttet.
Derudover har skolen en super brugervenlig hjemmeside, hvor det er nemt at booke køretimer, og priserne er fair. Fleksibiliteten gør det let at få undervisningen til at passe ind i en travl hverdag.
Alt i alt: En virkelig god oplevelse og et sted, jeg vil anbefale med glæde. Hvis du leder efter en køreskole med kvalitet, god energi og en kørelærer, der faktisk vil dig det bedste, så er Michael helt klart et stærkt valg.

24 novembre 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg kan seriøst ikke anbefale Michael og Hjorts Køreskole nok! Fra dag et følte jeg mig virkelig godt taget imod. Der er plads til alle – og endnu vigtigere: der er plads til, at alle lærer forskelligt.

Teoritimerne er hyggelige og sjove (ja, det kan de faktisk godt være!). Der er gratis sodavand, små pauser undervejs og en forståelse for, at mange af os kommer direkte fra skole eller arbejde og måske allerede er lidt trætte. I teoritimerne er Michael supergod til at holde humøret højt og lære fra sig. Teorien bliver både forklaret og visualiseret, og der er altid tid og plads til at stille spørgsmål, hvis der er noget man ikke forstår.

Noget af det bedste ved Hjorts køreskole er dog, hvor meget energi der bliver lagt i hver eneste elev. Når man kommer ud at køre, er Michael tålmodig, rolig og virkelig god til at skabe et trygt og sikkert rum at lære i. Han interesserer sig for ens liv, og køretimerne ender med både at være lærerige og fyldt med en masse gode samtaler. Han gør alt for, at man får en god oplevelse og ønsker oprigtigt, at man klarer sig godt. Michael får én til at føle, at man kan klare det hele – og at man ikke står alene med noget som helst.

Hvis du overvejer et sted at tage kørekort, så gør dig selv en tjeneste og vælg Hjorts Køreskole. Det er både trygt, hyggeligt og super professionelt – og du lærer helt vildt meget på den allerbedste måde :)

19 novembre 2025

En kæmpe anbefaling fra mig til dig der…

En kæmpe anbefaling fra mig til dig der overvejer at starte på hjortskøreskole!

Det er en vanvittig god kørerskole, der er alt hvad du kan forstille dig, uden at overdrive. Michael tager sig rigtig godt af hans elever, og går meget op i at man har det godt, og ikke mindst får et trygt rum til at lærer i. Michael bruger ekstremt meget tid på sine elever, og gør det hele til perfektion. Vi har det mega sjovt til teori, samtidig med at man lærer en masse.
Michael hjælper også altid, alt hvad han kan, hvis du er en meget travlt person.
Han bruger generelt bare sindsyg meget energi på sine elever, kørertimerne og teorien, som er mega fedt, da du føler dig tryg og tryg til at spørger om ting du måske er i tvivl om.

Man kunne ikke ønske sig en bedre Kørerskole end hjortskøreskole.
Kæmpe anbefaling her fra!

5 novembre 2025

anbefaling af hjortskøreskole

Kæmpe anbefaling af Hjorts Køreskole! Både teori og kørsel var både lærerigt og trygt, og ikke mindst sjovt. Man hygger sig altid med Michael og han bruger rigtigt meget energi på sine elever og gør en stor indsats for, at man føler sig tryg og godt tilpas hele vejen igennem.

Kæmpe anbefaling herfra!

19 giugno 2025