Jeg havde en mega god oplevelse med Als Trafikskole, Dennis er en rigtig god kørelærer, som får undervist på en god og sjov måde. Han forklarer tingene så man forstår dem 100%. Kæmpe anbefaling herf... Leggi di più
Dennis er en virkelig flink fyr der er god til at formidle en hvordan man kører. Meget venlig og ikke kompliceret. Kan meget klart anbefales:)
Derfor er det vigtigt, at vælge det rette sted! Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren køreskole på Als? Så er du kommet til det rette sted! Hos Als Trafikskole stræber vi efter at tilbyde den bedste køreuddannelse, der ikke kun hjælper dig med at opnå dit kørekort, men også rustet dig til at blive en sikker og ansvarlig bilist på vejene. Vores dedikerede og certificerede kørelærer står klar til at guide dig gennem hele køreuddannelsen med fokus på både teori og praksis. Vi forstår, at det kan være en udfordring at jonglere med en travl hverdag, derfor tilbyder vi fleksible køretimer, der kan tilpasses DIN kalender. Vores mål er at gøre hele processen så smidig og bekvem som muligt for dig. Hos Als Trafikskole går vi også op i at skabe en tryg og behagelig atmosfære under køretimerne. Vores erfarne kørelærer er ikke kun dygtig til at lære fra sig, men formår også at skabe et positivt læringsmiljø, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel bag rattet, såvel som til teoriundervisning.
Løngang 32, 6400, Sønderborg, Danimarca
- Info@alstrafik.dk
- alstrafik.dk
Als- trafikskole er den bedste kørerskole
Als- trafikskole er den bedste kørerskole. Dennis er mega god til at motivere os og hjælpe os rigtig godt på vej, jeg er så glad for det forløb jeg har haft med ham og ville ønske jeg kunne gøre det igen. Jeg siger tak til ham og kørerskolen for den bedste kørerkorts oplevelse nogensinde🙏😊
Dennis er en virkelig flink fyr der er…
Rigtig god køreskole og en kørelærer...
Rigtig god køreskole og en kørelærer med tålmodighed. Følte mig i gode hænder hele forløbet, kan klart anbefales :)
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling herfra.
Kun anbefalinger her fra
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Als Trafikskole. Dennis er en fremragende kørelærer, der altid sørger for, at man er med hele vejen. Han spørger ind, forklarer tingene grundigt og sikrer sig, at man virkelig har forstået det og det gør en kæmpe forskel.
Stemningen er behagelig, tryg og professionel, og man føler sig altid godt tilpas. Jeg kan varmt anbefale Als Trafikskole. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første hug, og det siger virkelig noget om kvaliteten af undervisningen.
Tak for denne gang, Dennis. Vi ses ude på vejene.
Jeg kan virkelig anbefale ALS trafikskole!
Jeg kan virkelig anbefale ALS Trafikskole. Dennis er super tålmodig og rolig, og forklarer alt på en måde, der er nem at forstå, selv hvis man er lidt nervøs bag rattet. Timerne er både hyggelige og lærerige, og man føler sig tryg hele vejen igennem.
Dennis giver god feedback undervejs og sørger for, at man altid ved, hvad man skal fokusere på. Han er også rigtig flink og sjov at køre med, så man glæder sig til næste gang. Hvis du vil have en god og tryg oplevelse, mens du tager kørekort, er ALS Trafikskole med Dennis helt klart et godt valg.
Als Trafikskole
Jeg har haft den bedste oplevelse, og derfor vil jeg anbefale at tage kørekort hos Als Trafikskole. Vi havde det altid sjovt, uanset om det var til teoritimer eller når vi var ude at køre.
Super!
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. En virkelig hyggelig kørelærer, som tager sit arbejde seriøst og formår at formidle sin viden med både humor og støtte.
Jeg fik desuden mulighed for at tilpasse undervisningen til mit arbejde og mit lidt unikke skema, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Stor ros for fleksibiliteten!
Klasse
Dennis er kanon go til at forklare og lære fra sig og en virkelig rar fyr med go humor.stor ros herfra
Als Trafikskole
Jeg kan meget anbefale at tage kørekort hos Als Trafikskole! Det har været en god, lærerig og sjov oplevelse hele vejen igennem forløbet.
Han skal specielt have ros for hans teoritimer, da han lykkedes med at gøre den både sjov og lærerig for mig.
Kæmpe anbefaling her fra hvis du gerne…
Kæmpe anbefaling her fra hvis du gerne vil lære en masse men samtidig have det mega sjovt
Virkelig god og behagelig kørelærer som…
Virkelig god og behagelig kørelærer som lære dig at der er plads til fejl men ikke for mange- kan kun anbefales
mega varm anbefaling
Det var et mega fedt forløb og Dennis er en god kørelærer, anbefaler mega meget💯💯💯💯💯
Mega god
Jeg havde en mega god oplevelse med Als Trafikskole, kan helt klart anbefales!
Bedste køreskole i byen!!
Dennis' køreskole kan varmt anbefales. Det har været fantastisk at tage kørekort hos ham hele vejen igennem. Hvis du gerne vil have nogle sjove teori- og køretimer samtidig med at du vil garantere at bestå, så er det Dennis du skal tage kørekort hos!!! Kæmpe anbefaling!! Bedste køreskole i byen.
Min oplevelse på Alstrafikskole
En helt fantastisk oplevelse at komme op og lære hos Dennis på Alstrafikskole. Jeg var meget nervøs, især i starten, at komme ud og køre på vejene, men med Dennis blev jeg hurtigt meget selvsikkert på alle områder ude i traffiken. Ud over det fik jeg også hurtigt og efficient lært alt det stoff man har brug for, til at være en sikkert traffikant og bestå både teori og praksisprøven, hvilke jeg begge uden problemer bestod på første forsøg. Undervisningen har været sjovt, struktureret, meget forståeligt og gjordt det til en super fedt oplevelse for mig at lære at køre bil. Jeg er meget glad for, at jeg fik anbefalet Alstrafikskolen af mine venner og kan helt klart anbefale den vider til enhver, der hurtigt, nemt og uden problemer vil have fat i kørekortet, samt en perfekt forståelse for trafikken bag rettet.
Generhver
Da ulykken skete, og jeg fik at vide, at jeg havde fået en betinget frakendelse af mit kørekort, tog jeg fat i Dennis fra Als Trafikskole. Hele vejen igennem har Dennis været en fantastisk kørelærer, ven og nærmest psykolog for mig. Han har været enormt dygtig til at vejlede mig, undervise mig og føre mig igennem teori og køreprøve. Kæmpe tak, kæmpe anerkendelse og KÆMPE anbefaling herfra!
Den bedste køreskole
Jeg har generhvervet kørekort hos Dennis og det har været en sand fornøjelse. Dennis er tålmodig, dygtig og formår at gøre teori underholdende samtidig med, at han holder det på et niveau, hvor alle kan være med og lære.
I bilen er han mindst lige så tålmodig og får en til at få troen på man nok skal klare køreprøven.
Als Trafikskole får min aller største anbefaling!
Kæmpe varm anbefaling herfra!
Kæmpe varm anbefaling herfra!!
Jeg gik i mange år og troede at jeg aldrig ville få et kørekort. Jeg var møg bange for at sætte mig bag rattet og kæmpede med høj angst da prøverne kom, men takket være Dennis, hans forståelse og tilgang til sine elever, står jeg nu på den anden side med kortet i hånden.
Utrolig dygtig kørelærer, som formår at nå ind til sine elever og samtidig gøre undervisningen sjov og hyggelig.
Varmeste anbefaling
Da jeg var 18, startede jeg på en køreskole i Aarhus, som desværre gav mig køreangst, og jeg valgte derfor at stoppe igen. Nu er jeg 27, og det tog mig derfor 9 år at blive klar til at tage et kørekort igen.
Jeg søgte efter en køreskole, hvor min køreangst kunne håndteres, og hvor jeg kunne beroliges. Efter jeg læste Als Køreskoles trustpilot vidste jeg, at det ville blive en succesoplevelse.
Dennis er en utrolig dygtig kørelærer, og jeg har på intet tidspunkt mærket til min køreangst, lige så meget som i Aarhus, takket være Dennis rolige atmosfære, der i stor grad smittede af på mig under alle kørelektioner. Oveni det var Dennis også god til lige at “tjekke ind” med mig, og sikre at jeg var ok.
Teorilektionerne var lærerige og krydret med en god sjat humor, hvilket løftede enhver lektion.
Alt dette gjorde, at jeg bestod teori og køreprøven i første hug, og at jeg i dag er en sikker og tryg bilist.
Jeg kan på det varmeste anbefale Als Trafikskile - også hvis man synes det er angstprovokerende at sidde bag rettet ☺️