L'azienda ha risposto
Vastgoed Hillewaere Gent heeft ons positief verrast met hun vriendelijkheid maar ook met hun uitstekende kennis van zaken. Alles verliep heel vlot zowel persoonlijk als digitaal als zakelijk en dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hadden een goed contact met Nicolaas van het kantoor te Gent, goede rondleiding gekregen en heeft ons altijd op de hoogte gehouden van het verdere verloop. Er werd iets gezegd over een syndic, maar... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Agenti immobiliari
- Condominio
- Valutatore immobiliare
- Agenzia immobiliare
- Perito valutatore immobiliare
- Consulente immobiliare
Scritti dall'azienda
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Vlaanderenstraat 107b, 9000, Gent, Vlaanderen, Belgio
- 0032 9 395 16 16
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer tevreden om voor Hillewaere te kiezen!
Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik met Nikolaas, bij het eerste gesprek voelden we meteen de jarenlange ervaring die hij heeft met de verkoop in de 'hogere' prijsklasse. Hij nam al onze zorgen weg en we konden steeds terecht met de meest uiteenlopende vragen. Zeer tevreden met het resultaat.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Amazing experience
Our agent was very professional, honest and overall genuinely nice, we never got the impression that we were being rushed. He was incredibly patient with us during the process., and was always available when we needed him. A must for such an important purchase (that sadly many other people do not respect); this is what made the difference.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent
Zeer goede ervaring met Nikolaas Maene…
Zeer goede ervaring met Nikolaas Maene .Zeer professioneel, goede en duidelijke afspraken,steeds bereikbaar,vriendelijk,kent zijn job.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent
Er was een snel contact met de makelaar…
Er was een snel contact met de makelaar Nicolaas Maene. De afhandeling gebeurde vlot en correct.
Hij hielp ook met de digitale ondertekening omdat ik dan in het buitenland verbleef.
Heel tevreden .

Snelle verkoop
Alles tot in de puntjes geregeld door Justine. En Bernard is een klasse sales!

samenwerking met Nikolaas Maene
Het was heel fijn om met Hillewaere samen te werken.
Het was geen gemakkelijke uitdaging maar Nikolaas slaagde er toch in om mijn huis te verkopen.
Hij bleef mij volgen ondertussen het bij een andere makelaar zat, maar hij beloofde mij dat hij mijn droom kon waarmaken. En dat is mijn huis verkopen. En ik moet eerlijk zeggen, Nikolaas is super in zijn job. Hij kent de markt, geeft het juiste advies en is van zijn woord.
Ik beveel Hillewaere oprecht super hard aan!
Charlotte Hullebusch

Slechte ervaring
Belangrijke informatie over de woning niet meegedeeld door de makelaar. Pas na ondertekend bod deze informatie bekomen.
Eerste versie van de opgemaakte compromis was volledig verkeerd. De uitleg die we kregen was dat er per ongeluk twee woningen met elkaar werden verwisseld.
Kortom, heel slechte ervaring.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent
De professionaliteit en kennis van de…
De professionaliteit en kennis van de markt naast een persoonlijke benadering zijn de basis van een vruchtbare samenwerking.
Daarbij maakt de digitalisering van het ganse proces het makkelijker om alles correct op te volgen.

Zeer professionele afhandeling.
Zeer professionele afhandeling.
Van in het begin tot einde. De nodige documenten werden klaar en duidelijk aan mij bezorgd.
Alles is vlot verlopen.
Alvast van harte dank voor de samenwerking.

Goede communicatie
Goede communicatie, dossierkennis, hulpvaardig, kortom : alles is perfect verlopen

Heel professionele ervaring
Heel professionele ervaring : regelen van alle expertises (EPC, asbest, stookolietank, electriciteit) tot fotoshoot. De bezoeken werden mooi vooraf geregeld : het fotoboek werd gewaardeerd door alle partijen ...zowel bezoekers als eigenaars.
De afhandeling van compromis werd heel secuur opgevolgd met de nodige aandacht voor het pand. De makelaar Nikolaas was heel professioneel, vriendelijk en toch vastberaden om de juiste koper te vinden. Elke architect die meekwam met de bezoekers was onder de indruk van zijn kennis van de streek en het pand, ook het feit dat het pand grenst aan een natuurreservaat met de nodige reglementering.
Top !

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent
Topervaring van eerste contact tot…
Topervaring van eerste contact tot begeleiding in proces
Pluimen voor Nikolaas

Behulpzaam
Transparant , zeer behulpzaam en mogelijk buiten kantoor uren pand te bezoeken

Prima werk van Nikolaas
Prima werk van Nikolaas. Zeer goede samenwerking met hem. Speelt snel
Op den “bal”👍👍👍👍👍

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent
Nikolaas is zeer zorgvuldig en…
Nikolaas is zeer zorgvuldig en professioneel tewerk gegaan met het verkoop van ons huis. Zijn voorbereidingsdossier was indrukwekkend en zijn aanpak voorbeeldig. Voor herhaling vatbaar !

Topmakelaar!
Bedankt aan Nikolaas Maene van Hillewaere Gent voor de vlotte verkoop. Dankzij de professionele en correcte ondersteuning is alles vlot en transparant verlopen.
Prima makelaar met de juiste attitude!