Valutata 4 stelle su 5

Kevin Eeckhoudt heeft me voortreffelijk begeleid bij de verhuring van mijn huis in Lochristi. Na de tweede bezoekdag vonden we de juiste persoon om mijn huis te gaan bewonen. Kevin gaf uitvoerige uitl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben in februari 2026 een aankoop gedaan van een huis, Andreas heeft ons hierbij uitstekend geholpen als makelaar. Altijd vriendelijk, correct en duidelijk gepassioneerd in vastgoed. Aanrader!

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari
  2. Agenzia di affitto di appartamenti
  3. Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari
  4. Agenzia immobiliare
  5. Consulente immobiliare
  6. Agenzia di affitti immobiliari

Scritti dall'azienda

Bij Immo da Vinci gaan we resoluut voor gelukkige klanten. Van een correcte en eerlijke prijsbepaling tot een juridisch waterdicht compromis, van het professioneel in beeld brengen van uw pand tot het aanprijzen op zoveel mogelijk kanalen. Immo Da Vinci heeft oog voor elk detail. We werken in alle transparantie en met open communicatie en houden u van elke stap op de hoogte. U krijgt één vast aanspreekpunt, bijgestaan door creatieve marketeers, punctuele juristen en getalenteerde fotografen. We maakten met onze aanpak al duizenden klanten gelukkig, kopers én verkopers en hopen ook u gelukkig te maken.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Topervaring!

We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Andreas! Vanaf het begin kregen we een duidelijke strategie en realistisch advies. De communicatie was duidelijk, vlot en aangenaam! De verkoopstrategie was sterk en heeft geleid tot een mooi resultaat. Absoluut een aanrader!

18 aprile 2026

Aankoop huis

14 febbraio 2026

Aanrader !

Fanny is een heel bekwame, vriendelijke immomakelaar. Ze reageert ook heel snel waar kan en helpt je zelfs verder nadat de compromis/akte getekend is. Aanrader :-)

8 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over Immo dan Vinci !

Zeer tevreden over Immo dan Vinci !
Van ons eerste bezoek aan een studentenhuis tot en met de aankoop konden we rekenen op Anthony.
Altijd heel vriendelijk en professioneel net als de medewerkers in het kantoor.
Geen vraag is hen teveel, ook na de verkoop.
Aanrader!
Veronique

17 maggio 2025

Zeer tevreden over Andreas Burssens. Professioneel en vlot

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Andreas Burssens. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, transparant en vlot. Andreas nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en hield ons gedurende het hele verkoopproces goed op de hoogte. Dankzij zijn inzet, kennis van de markt en correcte aanpak verliep de verkoop snel en zonder zorgen. Absoluut een makelaar die we met vertrouwen kunnen aanbevelen!

9 marzo 2026

Top service

Van begin tot einde begeleiden zij jou professionnel , zijn steeds bereikbaar en heel flexibel in de bezoeken. Doen ook een juiste inschatting van de prijs.

17 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più