Hillewaere Vastgoed - Gent Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Vlaanderenstraat 107b, 9000 Gent, Vlaanderen, BE

Valutata 5 stelle su 5

Heel het huurproces is vlot verlopen, dankzij de snelle en duidelijke communicatie van Nikolaas. Dank je wel dit zo vlot en feilloos te doen verlopen!!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed contact met onze makelaar Nikolaas Maene. Een vlotte communicatie en een zeer goede opvolging bij de verkoop zelf. Heel professionele aanpak met duidelijke afspraken. Van start tot einde wer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik met Nikolaas, bij het eerste gesprek voelden we meteen de jarenlange ervaring die hij heeft met de verkoop in de 'hogere' prijsklasse. Hij nam al onze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari
  2. Condominio
  3. Valutatore immobiliare
  4. Agenzia immobiliare
  5. Perito valutatore immobiliare
  6. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

76 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

91 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bekwaam begeleid bij de aankoop van een huis

Nikolaas nam rustig de tijd om de woning te tonen, en was ook laat op de avond probleemloos bereikbaar toen we wilden beslissen. Hij was op geen enkele manier opdringerig. Het dossier met de documentatie en certificaten over de woning was volledig. Mijn opmerkingen en die van de notaris bij het ontwerp van compromis werden snel en correct verwerkt.

6 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Professioneel en vriendelijk, positieve ervaring

Van de start tot de ondertekening van de compromis heeft makelaar Nikolaas Maene ons vriendelijk bijgestaan op een professionele manier, we konden met vragen steeds bij hem terecht. Wanneer we vragen hadden over de stand van zaken i.v.m. de compromis kregen we meteen de dag zelf een heldere update van de juridische dienst van Hillewaere. Zeker en vast een positieve ervaring!

4 maggio 2023

Nikolaas Maene is een topmakelaar

Nikolaas Maene is een topmakelaar.
Er wordt tijd genomen om de juiste zaken te bespreken.
Alles verloopt vlot,correct en met kennis van zaken, van begin tot einde.
Tijd nl.24/7 wordt vrijgemaakt om op alle vragen te beantwoorden.
Dankuwel!

27 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Hillewaere is een partij met persoonlijke aanpak en volharding

Met een topverkoper als Nikolaas kan een dienstverlening alleen maar uitmuntend gaan!
De reden waarom we uitermate tevreden zijn, is omdat Hillewaere Vastgoed ons volledig heeft ontzorgd van start tot eind. De verkoop was absoluut geen cadeau door complicaties op verschillende niveaus, maar door het professioneel gedrag van onze makelaar, was het geduld (in tijd) het enige dat werd op de proef gesteld, terwijl in de achtergrond alles werd in gereedheid gebracht.
Dat noem ik een service!

6 marzo 2023

Professionele en vlotte service

Vanaf de start tot de verkoop was de communicatie duidelijk en to the point.
Professioneel advies ivm de styling van het huis voor de foto's en online 3D rondleiding.
Altijd bereid om vragen te beantwoorden en nooit geen onverwachte bezoeken van kandidaat kopers. De bezoeken werden tijdig ingepland.
Een tevreden klant!

11 dicembre 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

We vinden het bij Hillewaere enorm belangrijk om steeds duidelijk en transparant te communiceren met onze klanten. Het verkopen van een woning is een heel proces waar we u graag met raad én daad in bijstaan. Correcte afspraken zijn ons speerpunt. Goed te horen dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt.

Professionele aanpak

Accurate info.
Vlot bereikbaar voor inlichtingen.

3 dicembre 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Een vlotte bereikbaarheid vinden wij enorm belangrijk. Er komt veel kijken bij het aankopen en verkopen van een woning. Onze makelaars staan ten allen tijde klaar voor onze klanten.

Goed contact

We hadden een goed contact met Nicolaas van het kantoor te Gent, goede rondleiding gekregen en heeft ons altijd op de hoogte gehouden van het verdere verloop. Er werd iets gezegd over een syndic, maar er was duidelijk meer. Dit was ook nergens vermeld in de folder, dit pand werd verkocht als een 'bel-etage' huis. Enkel toen we alles door onze notaris lieten nalezen kwam dit alles naar boven.

1 ottobre 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Bedankt voor uw review. Transparante communicatie is een van onze speerpunten en vinden wij zeer belangrijk. We nemen uw feedback zeker op met onze makelaar.

Snelle verkoop!

Correct advies van A tot Z bij de verkoop van ons huis, het team van Gent is tevens top in hun opvolging en communicatie. Onze woning is tevens snel verkocht!

29 settembre 2022

Super kantoor

Super kantoor, perfecte afspraken en zeer correct

13 agosto 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Dat horen we graag! Correctheid vinden wij erg belangrijk in onze dienstverlening.

Valutata 5 stelle su 5

Heel professionele begeleiding door Nikolaas!

De zoektocht naar een huis in het Gentse was geen evidentie. Er moet snel en op korte termijn beslist en geboden worden. De grondige aanpak van Nikolaas schept vertrouwen. Het beeld van het huis klopt ook volledig met de realiteit en dat is heel vaak niet het geval.
Deze makelaar is een aanrader!

4 luglio 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Vertrouwen tussen klant en makelaar is van essentieel belang bij een vastgoedtransactie. Nikolaas stelt zijn gedegen kennis van de markt in Gent graag ter beschikking. Bedankt voor uw fijne woorden aan ons kantoor.

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden van mijn makelaar…

Heel tevreden van mijn makelaar Nikolaas Maene en zijn team. Zeer professioneel aangepakt en uitgewerkt. Verdient 5 *****

22 aprile 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Tof dat u aan de service van ons team in Gent de 5 sterren toekent! Bedankt daarvoor!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over service en het…

Zeer tevreden over service en het snelle resultaat.
Dikke merci en proficiat Nikolaas en het ream

6 marzo 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Bedankt dat u dat even op deze manier laat weten. Nikolaas en zijn team stellen inderdaad steeds alles in het werk om een topservice te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn bij Hillewaere zeer goed…

Wij zijn bij Hillewaere zeer goed geholpen door Nikolaas. Hij heeft alles mogelijk gemaakt om de verkoop zo snel en vlot mogelijk te laten verlopen. Ons huis werd verkocht op de eerste bezoekdag voor een mooie prijs. Het opvolgingssyteem vonden we ook heel handig. Ook de vastgoedstyliste was een echte aanrader. Bedankt voor de aangename samenwerking!

28 febbraio 2022

Verkocht!

Nikolaas en zijn team gaven ons een zeer grondige evaluatie van ons eigendom, ze brachten het goed op de markt, organiseerden de bezichtigingen en het werd snel verkocht voor een zeer goede prijs. Tot nu toe een zeer positieve ervaring. Dank u Nikolaas!

14 febbraio 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Bedankt voor de fijne woorden aan het adres van ons Hillewaere Team in Gent. Het zijn inderdaad toppers!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più