Hillewaere Vastgoed - Gent Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Vlaanderenstraat 107b, 9000 Gent, Vlaanderen, BE

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed contact met onze makelaar Nikolaas Maene. Een vlotte communicatie en een zeer goede opvolging bij de verkoop zelf. Heel professionele aanpak met duidelijke afspraken. Van start tot einde wer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik met Nikolaas, bij het eerste gesprek voelden we meteen de jarenlange ervaring die hij heeft met de verkoop in de 'hogere' prijsklasse. Hij nam al onze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Our agent was very professional, honest and overall genuinely nice, we never got the impression that we were being rushed. He was incredibly patient with us during the process., and was always availab... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We hadden een goed contact met Nicolaas van het kantoor te Gent, goede rondleiding gekregen en heeft ons altijd op de hoogte gehouden van het verdere verloop. Er werd iets gezegd over een syndic, maar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari
  2. Condominio
  3. Valutatore immobiliare
  4. Agenzia immobiliare
  5. Perito valutatore immobiliare
  6. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

75 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

90 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topmakelaar!

Bedankt aan Nikolaas Maene van Hillewaere Gent voor de vlotte verkoop. Dankzij de professionele en correcte ondersteuning is alles vlot en transparant verlopen.
Prima makelaar met de juiste attitude!

29 aprile 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Wat fijn dat de verkoop vlot is verlopen dankzij onze professionele aanpak. We zijn blij te horen dat u de ondersteuning correct en transparant vond. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend blij dat ik voor…

Ik ben ontzettend blij dat ik voor Hillewaere met name Nikolaas Maene heb gekozen. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed geïnformeerd en ondersteund.

Ze hielden me altijd op de hoogte van elke stap en waren bereid om al mijn vragen snel te beantwoorden.

Ik kan deze makelaars absoluut aanbevelen aan iedereen die zijn woning wil verkopen. Ze weten waar ze het over hebben en zorgen ervoor dat het proces in goede handen is!

17 marzo 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had met onze makelaar Nikolaas. We zijn blij te horen dat u zich goed geïnformeerd en ondersteund voelde tijdens het verkoopproces. Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons team.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring bij de aankoop

Nikolaas was helemaal niet opdringerig en gaf een goede uitleg bij de rondleiding. Open en eerlijk hoe zij te werk gaan bij het indienen van een bod. Tijdens de compromis-periode, konden we samen met hem nog enkele belangrijke afmetingen opnemen in het bijzijn van hem. Gaf ook nog enkele goede tips mee naar inrichting.

17 marzo 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Fijn te horen dat de rondleiding en uitleg over het biedingsproces zo positief zijn ervaren. We zijn blij dat we konden helpen met al uw vragen. Bedankt voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Een uitstekend professionele dienstverlening!

Een uitstekende dienstverlening tijdens het ganse verloop van de verkoopprocedure: goede waardebepaling, uitstekende bekendmaking, efficiënte administratieve ondersteuning, snelle respons bij vragen, ...

5 marzo 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met onze dienstverlening tijdens het verkoopproces. We zijn blij dat u tevreden bent met onze manier van werken en communicatie. Dank voor uw feedback.

Vriendelijk en correct.

Van in het begin waren zij zeer duidelijk en wisten zij perfect te zeggen wat de correcte verkoopprijs was.
Zij hebben steeds op een zeer klantvriendelijke manier op al onze vragen geantwoord. Voor ons echt een aanrader.

3 febbraio 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Wat fijn te horen dat onze duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid zo gewaardeerd werden. We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn en danken u hartelijk voor uw aanbeveling.

Valutata 5 stelle su 5

Vlot en correct: een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden van de vlotte en correcte samenwerking met Vastgoed Hillewaere. Nikolaas Maene is een zeer aangename en vriendelijke makelaar die ook steeds bereikbaar was voor vragen of hulp. Een aanrader!

7 novembre 2024

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de vlotte samenwerking. Hartelijk dank voor de aanbeveling.

Dikke pluim!

Vastgoed Hillewaere Gent heeft ons positief verrast met hun vriendelijkheid maar ook met hun uitstekende kennis van zaken.
Alles verliep heel vlot zowel persoonlijk als digitaal als zakelijk en dat allemaal binnen een vrij korte termijn. Hoedje af! Onze oprechte dank aan alle medewerkers en vooral aan de heer Maene die voor ons een echt steunpunt was
Hartelijk dank voor alles, F. en J.

3 febbraio 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

We zijn erg blij te horen dat u zo'n positieve ervaring met ons vastgoedkantoor in Gent heeft gehad. Dank voor uw vriendelijke woorden over onze kennis en vlotte service. We waarderen uw dank aan onze medewerkers enorm.

Valutata 5 stelle su 5

De heer Nicolaas Maenen is super !!!!…

De heer Nicolas Maenen was een zeer gedreven persoon. Er werd constant gebriefd na een bezichtiging. We kunnen op de samenwerking met hem totaal geen negatieve punten aanbrengen. Bedankt voor de fijne samenwerking en indien wij nog iets moeten verkopen komen we zeker terug bij jullie firma.

27 settembre 2024

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Wat fijn te horen dat de begeleiding zo goed is bevallen. We zijn blij met uw positieve ervaring en de prettige samenwerking. Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons vastgoedkantoor. We staan graag weer voor u klaar in de toekomst.

Vlot verkocht

Vlotte afspraken en bezichtiging. Niet de volle 5/5 omwille van wat foute informatie omtrent een deel van het pand (garage(s)). Voor de rest zeer tevreden over de vlotte dienstverlening. Ook heel wat technische informatie en een knappe 3D voorstelling van hun panden.

19 settembre 2024

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Beste David, we zijn blij om te horen dat u onze dienstverlening als positief heeft ervaren en stellen bij waar nodig. Het is namelijk ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Bedankt.

Valutata 5 stelle su 5

yeah … it was very helpfull thanks for…

yeah … it was very helpfull thanks for nice cominication and trusted for each other

22 agosto 2024

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Dear Tamang, we are happy to hear that you found our service to be a positive experience. It is our goal to provide our customers with the best possible service. We are therefore delighted to read that we were able to live up to this with you. Thank you.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer positief! Met oneindig veel geduld werd er veel…

Met oneindig veel geduld werd er veel hulp en bijstand geleverd! Zeker een aanrader.

2 agosto 2024

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

"Geduld is een schone deugd", een eigenschap die onze makelaars zeker bezitten. Zij stellen graag al hun expertise ter beschikking van onze klanten. Bedankt voor de samenwerking en uw vertrouwen.

Vlotte samenwerking

Super service. Uitgebreide verkoopsanalyse. Mooie presentatie van het appartement. Deskundig advies. Regelmatige info over het verloop van het verkoopsproces.

1 marzo 2024

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Gent

Wij staan erop onze klanten steeds pro-actief te informeren over de status van het verkoopproces. We zijn blij om via deze weg te vernemen dat u zich hierbij goed ondersteund heeft gevoeld. Proficiat met de verkoop en bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten!

Vlot aangekocht

Nikolaas Maene is een aangename makelaar en heel gedreven in z'n werk. Altijd en overal bereikbaar. Goede service!

4 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Alles gaat goed tot je getekend hebt …

Alles gaat goed tot je getekend hebt …
Contact met Nikolaas Maene voor verkoop onze woning.
Langs geweest om woning te bekijken. Even later beslisten we om met hem (Hillewaere) in zee te gaan.
De heer Maene bevestigde ons stellig dat we van dat moment geen enkele kost hadden: “vanaf nu 0 euro kosten voor jullie”
Exact 1 maand later rekening van notaris die wij dienden te betalen voor opvraging papieren.
Dit was dus al niet volgens de afspraak en uitdrukkelijke woorden van de heer Maene
Wij zorgden zelf voor elektriciteitskeuring/epc attest/asbest attest/stookolietank keuring
Wij gaven een perfecte tekst om te gebruiken bij verkoopsadvertentie.
Verkoopovereenkomst gesloten op 17/8/23
Verkoop zou starten vanaf 6/11
Uiteindelijk werd publicatie verkoop woning pas gestart op 10/11
Bij het eerste en enige bezoek tot op heden vroeg de heer Maene onze feedback.
Dit hebben we uitgebreid uitgelegd, echter werd er niets gedaan met onze feedback.
Publicaties verkoop woning staan vol fouten en met veel te weinig info. Hier heb ik de heer Maene meermaals opgewezen maar dit wordt niet aangepast. Hij vraagt aan ons wat er dient aangepast te worden.
Hij was hier echter meerdere keren en weet bepaalde essentiële zaken niet.
De heer Maene kent duidelijk zijn product (onze woning) niet.
Foto’s werden gemaakt door fotograaf van Hillewaere. Zelfs via de foto’s is duidelijk welke fouten er vermeld worden in publicatie.
Wij moeten zowat alle gegevens en teksten zelf geven, wat doet de makelaar dan eigenlijk nog ?
Verkoopovereenkomst vermelde dat we stopzetting dienden te doen tegen 17/1/24 wat 1 maand is voor beëindiging overeenkomst.
Dit deden we op 2/1/24 middels aangetekend schrijven, dus perfect op tijd.
Hij had deze stopzetting totaal niet verwacht.
Men blijft weigeren ons ook te bevestigen met een aangetekend schrijven ontvangst onze stopzetting.
Overeenkomst is niet juist en dus onwettig daar er 2 verschillende data worden gebruikt.
Overeenkomst vermeld 6 maanden vanaf tekenen (17/8/23) en iets verder in tekst staat er 6 maanden vanaf 6/11/23
Bij een hoog oplopende verhitte discussie was hij akkoord overeenkomst vroegtijdig stop te zetten.
Maar dit was wel op voorwaarde dat ik geen review mocht schrijven.
Pure chantage dus.
Hij blijft nu echter vast houden aan verder zetten poging verkoop woning tot 6/5/24

Na alle gebeurtenissen zie ik me genoodzaakt me te wenden tot BIV en zal daar bewijzen dat de heer Maene Nikolaas heel wat regels uit de “deontologie van de makelaar” heeft overtreden.

De makelaar, de heer Maene Nikolaas, heeft reeds onze overeenkomst geschonden door onjuiste informatie over onze woning te publiceren en deze niet wou aanpassen na onze herhaaldelijke vraag.
Tot op heden staat op verschillende sites nog steeds foutieve informatie.
Deze fouten door Hillewaere - de heer Maene Nikolaas, geven een negatieve uitstraling van onze woning met het oog op latere verkoop.

Blijf dus weg van Hillewaere en in bijzonder de heer Maene Nikolaas

Het is duidelijk: wat je zelf doet, doe je beter.

17 febbraio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più