DONT BUY IT ITS A SCAM!!! I have blisters from it on both my legs, destroyed shoes from residual glue after trying removing it. From that residual I have even more blisters. I am afraid that my shoes... Leggi di più

Genialt produkt til at give et par slidte sko et nyt liv! Har faktisk også brugt ‘plastrene’ til et par nye sko som havde en lidt hård hæl. Super godt - væk med vabler! Og så har Heelme en fantastisk... Leggi di più

They get 3 stars for the idea. Unfortunately the patches do not stick very well to the shoe and the first time you step into the shoe again the patch comes off ripping further fabric off the heel. Onc... Leggi di più

Når man troede man skulle redde et par dyre sneakers med dette produkt kan man godt tro om igen. Dårlig lim det går op og sætter sig på sokker og hud. Efter et par gange sidder dimsen og skaber mere... Leggi di più

1. Grossista di calzature

Heel Me is a self-adhesive heel protector which helps repair shoes of all kinds, reducing blisters, friction damage and irritating heel caps. We are a sustainable brand focusing on reducing the overproduction of shoes globally. Heel Me er et selvklæbende hælindlæg som beskytter din sko mod uønskede indvendige skader, og beskytter din hæl mod friktion og irritabel hud.

• Oluf Bagers Gade 9, 5000, Odense, Danimarca

• heelme.dk

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Elendig kundeservice

Jeg bestilte 5 par af af deres hælbeskytter, men fik desværre kun 2 par med hjem. Jeg prøvede at kontakte deres kundeservice vedrøre disse forsvindende bestilling, ingen respons fra virksomhed overhovedet.

20 settembre 2024

Risposta di Heelme

Hej Ken, tak for din anmeldelse. Vi svarede dig d. 22 september og genforsendte straks din ordre. Vi beklager fejlen ved pakkebordet, der sker sommetider menneskelige fejl når vi pakker ordrene manuelt. Vi håber at du blev glad for din Roskilde Version af vores produkt! kh. Team Heel Me

produktet er ok

produktet er ok. Kan ikke mærke hullet i skoen gør ondt på samme måde, men produktet holder ikke utroligt godt fast, så det føles nogle gange som om produktet sætter sig løst. Har haft det i skoene i nogle måneder, men håbede på det ville holde lidt bedre.

9 settembre 2024

Risposta di Heelme

Hej Christian, tak for din anmeldelse. Vi forsøger at gøre produktet mere limfast, men vi vil helst undgå at det aldrig kan tages ud igen, da det også skal kunne forebygge hul-dannelse. Vi tager din feedback til os, og håber på at vi i 2025 kan introducere en stærkere lim :)

Jeg har ikke modtaget varen endnu

Jeg har ikke modtaget varen endnu, så kan ikke bedømme dem bedre.

25 luglio 2024

Risposta di Heelme

Hej Philip, tak for din anmeldelse. Dog lidt ærgerligt at du vælger at give os 1 stjerne, hvis din ordre er forsinket i GLS varetægt. Vi håber dog du blev glad for dine produkter! kh. Team Heel Me

Fint produkt til fin pris

Fint produkt, hurtig levering, nem bestilling til en fin pris. Det eneste minus er at det kan være svært at få klistermærkerne sat helt korrekt, men det er hvad man kan forvente.

20 giugno 2024

Usikker på anmeldelse da min vare stadig ikke er kommet

Jeg bestilte et par hæl beskyttere for et par uger siden. De blev tabt i fragten så jeg skrev til deres kunde support og fik at hvide de ville sende nogle nye med det samme. Jeg spurgte efter tracking info og har ikke modtaget noget overhovedet så er meget i tvivl om jeg overhovedet får dem.

21 maggio 2024

Excelent customer support and product

Purchased 2 units of the HeelMe foam pads and they were a lifesaver for my pair of work shoes.

Customer support was also impeccable as I only received one of the two units and they were very quick in sending the missing product. Highly recommend!

24 maggio 2024

Sikke en skuffelse

En virksomhed, der ikke har styr på sine egne processer, ikke reagerer på kundeklager, og ikke eftersender varer, når de selv har tabt den i transporten.

Jeg tror aldrig jeg har oplevet mage til dårlig service. Kan kun anbefale at holde sig langt væk fra heelme.

13 maggio 2024

Risposta di Heelme

Hej Christian. Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget at vi ikke har opdateret dig under vores process med GLS. Din pakke er forsvundet i deres regi, og vi eftersender altid mistede pakker kvit og frit, vi skulle blot have dialogen med GLS afsluttet før vi kunne tilbyde dette. Vi har sendt dig en mail vedr. genforsendelse. Bedste hilsener - Mikkel

Uvurderlig opfindelse til arbejdssko

Amen findes der et bedre redskab til dine arbejdssko. Jeg har en tendens som vvs’er at at træde forkert ned i mine sko hvilket gør at jeg slider stoffet op ved hælen. Det har resulteret i at jeg skal skifte sko hver 8 måned. Dette produkt har forlænget mine arbejdsko til 1.5 år fra 8 måneder. Jeg købte den med lidt fyld/polstring i. De skal lige gåes lidt til (1 dag max), så føles skoene næsten nye.

1 febbraio 2024

Skuffende oplevelse til start…

OPDATERING:
Efter min anmeldelse herinde, blev jeg opfordret til at kontakte kundeservice. Jeg kontaktede kundeservice som hurtigt kunne konstatere, at min forsendelse var gået tabt. De sendte hurtigt et nyt par heelme afsted.
Jeg har nu modtaget produktet, som virker af god kvalitet. Mangler dog fortsat at få det påsat mine sko, så kan ikke udtale mig om kvaliteten.

Jeg ændre derfor min anmeldelse til 3 stjerne. Grundet den meget uheldige oplevelse med leverancen.

ORIGINAL:
Jeg har lavet en tro kopi af Dennis oplevelse, da jeg har nøjagtigt samme oplevelse. Jeg har dog ventet siden 11.04.2024 på mit produkt.

Bedømmelse ændres måske når produktet modtages.

Jeg bestilte to par af "Heel Me 3.0" den 11.04. Betalingen blev gennemført via MobilePay, og pengene blev straks trukket fra min konto. Samme dag modtog jeg både en ordrebekræftelse og en forsendelsesbekræftelse fra firmaet, hvor de påstod, at pakken var sendt afsted med GLS.

Nu, 19 dage senere, har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Ifølge det tilsendte tracking-link er pakken ikke engang blevet afleveret til GLS endnu. Den manglende opdatering og forsinkelsen er dybt skuffende, da jeg havde forventet en hurtigere og mere pålidelig service. Jeg er utilfreds med den manglende gennemsigtighed og forsinkelsen i leveringen, og jeg håber på en snarlig løsning fra "Heel Me".

30 aprile 2024

Risposta di Heelme

Hej Marie! Vi er godt nok kede af at høre om din oplevelse, og vil gøre vores allerbedste for at du modtager dine varer. Har du skrevet til vores infomail: info@heelme.dk om din problematik, så vi kan finde dit ordre-id og få kontaktet GLS. Vi beklager den forsinkede respons hér på trustpilot. Vh. Mikkel

Eel Me..

Bedømmelse ændres måske når produktet modtages.

Jeg bestilte to par af "Heel Me 3.0" for fem dage siden. Betalingen blev gennemført via MobilePay, og pengene blev straks trukket fra min konto. Samme dag modtog jeg både en ordrebekræftelse og en forsendelsesbekræftelse fra firmaet, hvor de påstod, at pakken var sendt afsted med GLS.

Nu, fem dage senere, har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Ifølge det tilsendte tracking-link er pakken ikke engang blevet afleveret til GLS endnu. Den manglende opdatering og forsinkelsen er dybt skuffende, da jeg havde forventet en hurtigere og mere pålidelig service. Jeg er utilfreds med den manglende gennemsigtighed og forsinkelsen i leveringen, og jeg håber på en snarlig løsning fra "Heel Me".

16 aprile 2024

Risposta di Heelme

Hej Dennis. Tak for din anmeldelse. Vi har haft korrespondance med dig på e-mail og har gensendt din pakke, da det er meget sandsynligt GLS har fortabt din pakke under fragten. Vi gensender selvfølgelig alle ordrer som ikke dukker op i pakkeshoppen. Vi håber på at gensendelsen dukker op :) Bedste hilsner - Mikkel