DONT BUY IT ITS A SCAM!!! I have blisters from it on both my legs, destroyed shoes from residual glue after trying removing it. From that residual I have even more blisters. I am afraid that my shoes... Leggi di più
Genialt produkt til at give et par slidte sko et nyt liv! Har faktisk også brugt ‘plastrene’ til et par nye sko som havde en lidt hård hæl. Super godt - væk med vabler! Og så har Heelme en fantastisk... Leggi di più
They get 3 stars for the idea. Unfortunately the patches do not stick very well to the shoe and the first time you step into the shoe again the patch comes off ripping further fabric off the heel. Onc... Leggi di più
Når man troede man skulle redde et par dyre sneakers med dette produkt kan man godt tro om igen. Dårlig lim det går op og sætter sig på sokker og hud. Efter et par gange sidder dimsen og skaber mere... Leggi di più
Heel Me is a self-adhesive heel protector which helps repair shoes of all kinds, reducing blisters, friction damage and irritating heel caps. We are a sustainable brand focusing on reducing the overproduction of shoes globally. Heel Me er et selvklæbende hælindlæg som beskytter din sko mod uønskede indvendige skader, og beskytter din hæl mod friktion og irritabel hud.
Oluf Bagers Gade 9, 5000, Odense, Danimarca
- heelme.dk
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Det fungerer, dog ikke helt alligevel..
Det fungerer.
Købt 2 par og indtil videre virker helt fint.
Havde ønsket at der var variant med tykkere og blødere indlæg også..
Edit 19/11:
Efter 3-4 uger har den ene klister begynd at slippe, så skifter lige min vurdering fra 5 til 3 :(
Desværre ikke godt nok for den pris..

Godt produkt og hurtig levering
Det er altid en god oplevelse
Dårlig kundeservice
Ville ind og købe et sæt heelme. Men da jeg skal betale vælger jeg MobilePay og godkender, men efterfølgende bliver jeg ikke sendt tilbage til hjemmesiden og pengene bliver reserveret på min konto, men modtager ikke en ordrebekræftelse Jeg tænker at det kan være en nætværksfjel eller noget, så skriver til kundeservice mailen. Her nu snart 3 uger efter har jeg stadigt ikke fået svar på min mail. Og mine penge er nu ikke kun reserveret men trukket. Utrolig dårlig service.

Heelme 2.0 til nike Air Force
Jeg har købt heelme 2.0 til mine (meget brugte) nikeair force i dame. Jeg oplever at den løsner sig rundt i kanten. Om det er fordi limen ikke klistre nok fast til stoffet, eller om min “gnaverhul” er for dybt til at heelme kan sidde fast, det ved jeg ikke. Men alt i alt har det været en super god oplevelse, og vil klart købe dem igen, til andre brugte sko. Hurtig levering, samt utrolig brugervenligt at sætte på skoen.
Enormt dårlig service og træs levering
Jeg bestilte fredag d. 15 september kl 10.08. Jeg tænkte de nok blev afsendt mandag, men håbede måske det kunne nåes om fredagen. Jeg betaler 59kr for at få hurtig levering med dao hvor der står oplyst på jeres side med 1-2 dage. Min pakke bliver først afsendt fra jer mandag d. 18 kl 13.43, og ankommer FØRST idag kl torsdag d. 21 sep kl 15.46. Det er dårlig stil at opkræve ekstra for hurtig levering når det ikke er en service i yder!! Derudover kan jeg se min pakke har været en ekstra tur i erritsø terminal. Godt råd herfra, lad vær med at betale for hurtigere levering da det ikke går hurtigere. Jeg fik ikke lovet 1-2 dage jeg betale for, ventede derimod 6 dage fra aflagt ordre! Ik køb herfra medmindre du har rigtig god tålmodighed

Risposta di Heelme
Kan desværre ikke finde ud af at levere…
Kan desværre ikke finde ud af at levere til tiden. Bestil helst i rigtig god tid

Genialt produkt
Genialt produkt, nu kan jeg bruge mine Sketchers et år mere. Tak!
De har reddet mine sko
De har reddet mine sko, og forlænget deres levetid gevaldigt. Jeg købte til to par sko, og på det ene sidder de rigtig godt. På det andet sidder de knap så godt. Oppe i toppen klistrer de ikke fast.
Heelme er et virkeligt godt produkt der…
Heelme er et virkeligt godt produkt der førlænger levetiden på mine sneaks
meget ked af virksomheden
Hej! Jeg anbefaler det ikke!
Pengene blev modtaget, men leveringen blev ikke gennemført. meget sur

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt.
Jeg smider altid sko ud fordi de bliver slidt op i hælen.
Har sat heel me I mine nuværende sko, og de har holdt meget længere i hælen end mine sko plejer at gøre.
Derudover har det tilføjet en ekstra comfort, det er super dejligt materiale der har den perfekte blødhed.
Kan kun anbefales her fra.
Nemt at bruge
Nemt at bruge - forlænger levetiden på ødelagte sko!
Produkter slipper alt for hurtig.
Produkter slipper alt for hurtig.. står nu med at par helt nye salomon sneakers, der er lige til skraldespanden, da skoen er fyldt med limrester..

Godt produkt og hurtig levering
Passer super i skoene og virker perfekt. Hurtig levering og god god service :)
godt koncept, men gav vabler
Kan egentlig rigtig godt lide ideen bagproduktet, fordi det er pisse irriterende med huller i hælen, som giver vabler.
Problemet er bare at produktet gav mig vabler, også er man jo lige vidt. Plus da jeg så tog indlægget ud, så var der mange limrester i skoen. Føler lidt mine sko er ødelagt nu.
Fik ikke vabler af skoene før

Risposta di Heelme
Det et nogle gode produkter og rigtig…
Det et nogle gode produkter og rigtig god service
Pisse godt produkt
Genialt produkt.
Genialt produkt og fantastisk god kundeservice! tusind tak