Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kraaivenstraat 30, 5048 AB Tilburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een goede ervaring met Hedin automotive, we zijn goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe Renault Twingo. Bij de levering van de auto zat er iets in de lak wat niet goed was, dit hebben ze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zoals altijd goed en prettig geholpen. Er wordt de tijd genomen en wil je een tweede proefrit; allemaal geen probleem. Duidelijke uitleg over auto en navigatiesysteem. En heb je vragen; dan kun je alt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De aandacht en de kennis en kundigheid van Tom v.Geurp waren geweldig. Hij had alle tijd en aandacht en dat is wat bij andere autobedrijven wel eens gemist wordt. Ook werden de afspraken nagekomen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen Maandag onze nieuwe auto opgehaald bij Hedin Tilburg. Bij de afgelevering heeft Mark Kottman ons op een prettige manier alles uitgelegd. We hebben al heel wat auto’s gereden, maar nooit meeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni su Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Kraaivenstraat 30, 5048 AB, Tilburg, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

786 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Het nadeel van Hedin Automotive is dat ze telefonisch vrij slecht bereikbaar zijn . Voor het overige zijn ze wel oké .

Het nadeel van Hedin Automotive is dat ze telefonisch vrij lastig bereikbaar zijn . Voor de het overige zijn ze wel goed .

13 febbraio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

We begrijpen dat het lastig kan zijn om telefonisch contact met ons op te nemen. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en zullen uw feedback gebruiken om onze telefonische bereikbaarheid te verbeteren.

Jaarlijkse keuring

Afspraak via e-mail gemaakt, ging goed. Kreeg zelfs nog een herinnering voor de afspraak.
Werd aan de werkplaats balie vriendelijk en snel geholpen. et uitleg wat er gedaan zou worden (jaarlijkse onderhoud c.a.)
Vervangend vervoer (fiets) stond klaar. Kreeg 's midddags telefonisch mededeling dat auto klaar was.
Kortom tevreden.

15 febbraio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met uw recente bezoek. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden, van het maken van een afspraak tot het ophalen van uw voertuig. We waarderen uw complimenten over onze vriendelijke service en de duidelijke uitleg die u heeft ontvangen.

Snelle service!!!

Ik kon snel langskomen en ze hebben mij gerustgesteld daar ze alles hebben gecontroleerd en indien nodig in orde gebracht, dit alles viel onder service en was gratis. Perfect behandeld.

10 febbraio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad tijdens uw bezoek. En dat de service naar tevredenheid was. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede en professionele bediening

Zeer goede bediening.

1 febbraio 2025

Beste heer Elling,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Beste heer Wagemakers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze klantvriendelijkheid en service.

Valutata 5 stelle su 5

de vriendelijkheid van de medewerkers…

de vriendelijkheid van de medewerkers aan de balie .

29 gennaio 2025

Beste heer/ mevrouw Kattekamp

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring had met onze medewerkers aan de balie. We streven ernaar om onze klanten een vriendelijke en behulpzame service te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Je hoeft niets te zeggen daar ze je…

Je hoeft niets te zeggen daar ze je kennen.Je wordt goed te woord gestaan, kopje koffie of iets anders te drinken.
Geen bijzonderheden

30 gennaio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Het is fijn om te horen dat je je welkom voelde en goed geholpen werd. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden.

Goede renault dealer/garage

De medewerkers van Hedin zijn erg aardig, klantvriendelijk en denken mee. Ook afspraken worden goed nagekomen
Fijne garage!

25 gennaio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

We zijn blij te horen dat de ervaring met ons als positief is ervaren en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Dank voor uw bezoek en uw feedback.

Heel graag weer tot ziens in Tilburg!

Valutata 3 stelle su 5

Netjes geholpen

Netjes geholpen

25 gennaio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Dank u wel voor het achterlaten van uw feedback.
Mocht u nog verbeterpunten hebben voor ons, laat het ons weten. Want alleen dan kunnen we blijven streven naar het leveren van optimale service.

Valutata 5 stelle su 5

Werkplaats afspraak snel gemaakt.

Afspraak was snel gemaakt.
Komen afspraken na.
Vriendelijke ontvangst bij de receptie en deskundig advies van de medewerker.

22 gennaio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de snelheid van het maken van de afspraak, de naleving van de afspraken, de vriendelijke ontvangst en het deskundige advies.

Goed geholpen en geadviseerd

Goed geholpen en geadviseerd

24 gennaio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Dank u wel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, vinden we erg fijn om te ontvangen.

Super goede service

Super goede service, denken mee.
Zijn betrokken en geïnteresseerd dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee.

23 gennaio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Dank u wel voor de mooie beoordeling. We stonden met plezier voor u klaar en vinden het fijn om te lezen dat uw bezoek naar volle tevredenheid is verlopen.

Service zonder afspraak

Na klein ongeluk op snelweg, zonder afspraak doorgereden naar Renault Tilburg, waar ik nog geen klant was omdat ik pas kort in regio Tilburg woon. Auto mocht meteen op de brug, na inspectie eerlijke advies gekregen. Onderdeel is niet nodig om te vervangen, je kunt veilig rijden. Wat een ontzettend fijne service… jullie hebben er een nieuwe klant bij!

6 gennaio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

We zijn erg blij te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij onze vestiging in Tilburg. Het is fijn om te horen dat je ondanks het ongeluk snel en professioneel geholpen bent. We vinden het belangrijk om onze klanten eerlijk en transparant te adviseren, en het is mooi dat je dit hebt ervaren. We hopen je in de toekomst nog vaker te mogen verwelkomen!

Fijn en gastvrije dealer

Fijn en gastvrije dealer! Nieuwe auto gekocht voor mijn vader en aangezien ik zijn oude auto overnam kreeg ik zelfs ook een cadeautje!

Dat is pas een extra service en going the extra mile!

28 dicembre 2024

Beste mevrouw Goenee,

Bedankt voor uw positieve recensie! We zijn blij te horen dat u en uw vader tevreden zijn met de aankoop van de nieuwe auto. Het is fantastisch om te horen dat u ook een cadeautje heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat we uw verwachtingen hebben overtroffen.

Valutata 5 stelle su 5

Klantvriendelijk geholpen, snelle reparatie bij calamiteit

Na een calamiteit aan de auto konden we meteen terecht. Door de monteurs uit de garage werd een reparatie uitgevoerd, waardoor wij verder konden. Wij werden klantvriendelijk ontvangen en geholpen door Martin. Samen met de snelle reparatie was dit service ten top, bedankt!

27 dicembre 2024

Beste mevrouw Kwantes,
We stonden heel graag voor u klaar! Het is al vervelend genoeg als er problemen zijn met de auto, dus we vonden het fijn dat we u direct van dienst konden zijn.
Bedankt voor de mooie review.

Valutata 3 stelle su 5

kijken

zij denken mee maar voor het camera systeem is er zogenaamd geen oplossing

21 dicembre 2024

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de oplossing voor het camerasysteem. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zullen je feedback gebruiken om onze diensten te verbeteren. Voor de camera kunnen we helaas geen andere oplossing bieden, zoals met u besproken.

Goede service.

Goede service, behulpzaam en een vakkundige verkoopadviseur die behulpzaam is en open staat voor alle vragen. Mijn complimenten en dank aan Mark Kottman die mij een paar dagen na verkoop van de auto opbelde hoe de auto bevalt. Dit kan ik zeer waarderen. Zeker een aanrader waard.

17 dicembre 2024

Beste heer Coenen,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de hulpvaardigheid van onze verkoopadviseur. Het is geweldig om te horen dat u de extra aandacht die u heeft ontvangen na de aankoop van uw auto waardeert. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen. wij wensen u veel rijplezier en en mooie dag.

Valutata 4 stelle su 5

Ze hebben het mooi afgewerkt

Ze hebben het mooi afgewerkt. De wachttijd voor de reparatie duurde best lang. Verder alles prima.

14 dicembre 2024

Beste heer Van den Ouweland,

Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de afwerking. We begrijpen dat de wachttijd voor reparaties soms lang kan zijn. We streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn accu was leeg en dezelfde dag…

Mijn accu was leeg en dezelfde dag heeft de Renault-garage deze vervangen bij mij thuis. I.v.m. met mijn handicap was dat echt fantastisch.
Een verdiende pluim!

13 dicembre 2024

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Beste heer/ mevrouw van de Laak,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te weten dat we u op een moment van nood konden helpen. Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en en mooie dag.

Team Hedin Automotive.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più