Ik heb een goede ervaring met Hedin automotive, we zijn goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe Renault Twingo. Bij de levering van de auto zat er iets in de lak wat niet goed was, dit hebben ze... Leggi di più
Kraaivenstraat 30, 5048 AB Tilburg, NL
L'azienda ha risposto
Ik vond het eindbedrag redelijk hoog. Volgens vrienden had het euvel van de gordel eenvoudig opgelost kunnen worden en wel door de draad door te met de verbinding naar het dashbord. Ik ken er niets... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zoals altijd goed en prettig geholpen. Er wordt de tijd genomen en wil je een tweede proefrit; allemaal geen probleem. Duidelijke uitleg over auto en navigatiesysteem. En heb je vragen; dan kun je alt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De aandacht en de kennis en kundigheid van Tom v.Geurp waren geweldig. Hij had alle tijd en aandacht en dat is wat bij andere autobedrijven wel eens gemist wordt. Ook werden de afspraken nagekomen en... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kraaivenstraat 30, 5048 AB, Tilburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Vakkundig advies
Netjes binnen de tijd gemaakt
Super lekkere koffie.
En wat een mooie ogen heeft die lange man achter de balie.
Ik kom hier zeker vaker terug

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Na een beetje moeilijke start , keurig geholpen en tevreden een auto aangeschaft

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Ik kreeg vooraf duidelijk door dat het een prijzige beurt zou worden. En alles werd binnen de afgesproken tijd keurig afgehandeld.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Zeer goed geholpen naar het oplossen van de storing van mijn auto.
Onze dank is zeer groot.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Na maar liefst acht maanden gedoe met mijn banden bij drie verschillende bedrijven, waaronder een Renault-vestiging in Breda die het probleem niet kon oplossen (hun antwoord: "Balanceren is wat we kunnen doen, de rest is de weg die je voelt"), kwam ik uiteindelijk terecht bij Renault Tilburg Hedin Automotive. Daar werd ik wel serieus genomen. Ik legde hetzelfde verhaal uit en de auto werd getest. Later werd ik gebeld met de mededeling dat ze het probleem hadden gevonden en dat ze de banden gingen wisselen.
Nadat ik mijn auto had opgehaald en zelf had kunnen testen, werd ik de volgende dag gebeld om te vragen of het probleem nu echt verholpen was. Jazeker, zoals het hoort te zijn.
Los van het technische gedeelte, wat goed opgelost is, was het ook gewoon elke keer een goed en gezellig gesprek. Het hoeft niet altijd strak en serieus te zijn.
Je moet niet denken: "Renault is Renault." Zeker niet. Het gaat om de juiste mensen op de juiste plekken. Wat mij betreft hebben ze dat hier dik voor elkaar en mogen ze aan de balie een flinke salarisverhoging krijgen. Dit is precies hoe je klanten aantrekt en behoudt.
Vanaf nu is dit mijn vaste Renault-garage voor mijn leaseauto.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Exorbitant wat men wilde rekenen voor een kleine beurt. De computer bepaalt wat er vervangen moet worden. Geen monteur bekijkt of dat nodig is.
Absoluut ontevreden over deze handelwijze

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Om dat het altijd perfect is geregeld prettig mensen

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Prettige mensen. Mijn auto was eerder klaar dan gepland. Konden even niet verder bij een andere auto. Dus met 2 monteurs aan de gang. Heel fijn kortere wachttijd.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Bijna precies gedaan wat de afspraak was. De mogelijkheden werden geadviseerd en mijn keuze uit die mogelijkheden werd becommentarieerd. Of dat laatste geheel objectief gebeurt is voor mij altijd een beetje twijfelachtig omdat commerciële belangen een rol spelen.
Wat niet gedaan werd was de auto een goede wasbeurt geven. Maar dat is mogelijk ergens fout gegaan toen ik mijn aanvankelijke vraag bij het centrale nummer om een APK keuring later bij de garage uitbreidde met een controlebeurt voor de auto.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Goede communicatie en vriendelijk personeel....en uiteraard de werkzaamheden naar behoren uitgevoerd.
Ben meer dan tevreden.
A Marchand

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Prima voorlichting vooraf inclusief prijsopgave, geen starre tijdstippen van brengen en halen en tijdens beurt en keuring een telefoontje met opmerkingen over eventuele vervangingen en extra werk, niet als voldongen feiten, maar als voorstellen gebracht.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
prijsopgave vooraf; update prijs tijdens werkzaamheden. Veel sneller klaar dan was afgesproken. Factuur samen besproken na afronding werkzaamheden.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Netjes het een en ander bij afspraak al aan ons door gegeven en klopte bij de uitvoering

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Nadat ik met panne kwam stil te staan is de auto door de ANWB en Sleepdienst op mijn verzoek naar mijn Renault dealer gebracht. Daar zijn de volgende dag al afspraken gemaakt. Er stond reeds een afspraak voor een beurt begin april; zowel de reparatie als de beurt zijn gelijktijdig opgelost geheel in overleg en conform de afspraken. Prima service.