Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL

Valutata 5 stelle su 5

Fijne verkoper die de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen en te luisteren naar mijn wensen. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon deskundig advies.

Valutata 5 stelle su 5

Uiterst tevereden over onderhoudsbeurt. Volgens schema was de accu aan de beurt om vervangen te worden maar dit heeft men opgeschoven naar volgend jaar omdat de accu nog in goede staat was. Ook het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben bij Hedin Eindhoven een Mazda CX30 gekocht. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Dion Sol. Hij heeft ons op een zeer prettige manier geholpen zonder opdringen. Afspraken zijn k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni su Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

780 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Je wordt professioneel en goed…

Je wordt professioneel en goed behandeld en men is vriendelijk.

11 novembre 2024

Beste mevrouw Visser,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring had. Dank je wel voor je vriendelijke woorden. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Goede service, duidelijke communicatie

Duidelijk gecommuniceerd wat de kosten waren en netjes afgehandeld.

11 novembre 2024

Beste heer Offermans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de communicatie en de afhandeling van uw bestelling. Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Prettige duidelijke uitleg

Prettige duidelijke uitleg, mbt verrichte werkzaamheden. Er wordt goed naar je geluisterd. Goede communicatie.

18 ottobre 2024

Beste heer/ mevrouw De Lange,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de duidelijke uitleg en de goede communicatie tijdens de werkzaamheden. We streven ernaar om onze klanten een prettige ervaring te bieden. wij wensen u veel rijplezier

Met vriendelijke groet.

Valutata 5 stelle su 5

Prima dealer en alles keurig geregeld.

Goede en keurige service. Vriendelijk personeel een alles keurig volgens afspraak

17 ottobre 2024

Beste heer Plaggenborg,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting.
Graag gedaan. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Dank u wel voor het achterlaten van uw mooie beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat uw bezoek aan ons naar volle tevredenheid is verlopen.

Valutata 4 stelle su 5

Auto is altijd tiptop in orde

Auto is altijd tiptop in orde. Nooit onnodige werkplaats kosten en goede uitleg over gespecificeerde rekening

10 ottobre 2024

Beste heer Veenhof,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting.
Fijn te lezen dat we aan de verwachtingen blijven voldoen. Graag gedaan. Wij wense u veel rijplezier en een mooie dag.

Alles verliep soepel!

10 ottobre 2024

Best heer Wuffele,
Hartelijk dank voor deze beoordeling en toelichting. Fijn dat alles soepel is verlopen. Graag gedaan.
Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

Een dealer is zo goed als de mensen die het vertegenwoordigen

Hoewel het ver buiten mijn omgeving is (woonplaats Breda)
Nu voor de 2e keer aangenaam verrast bij deze dealer en mensen. Zowel aan de werkplaatsreceptie en de chef-monteur ze maken het gewoon waar. Daar waar collega's het laten liggen of niet zien zitten. Hou deze service vast!

25 settembre 2024
Non scritta su invito

Beste heer Sjaak,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting.
Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

Werkplaatsmedewerkers denken actief en goed mee

Nadat een onverwachte reparatie noodzakelijk was heeft het personeel goed mee gedacht in de planning en vervangend vervoer waardoor ik mijn geplande werk- en privé afspraken toch kon laten doorgaan, en mijn auto gerepareerd kon worden zonder onveilige situaties.

9 settembre 2024

Beste mijnheer,

Fijn dat we met u mee konden denken zodat uw planning niet teveel in het gedrang kwam en we ondertussen toch de reparatie aan uw voertuig konden uitvoeren. We wensen u weer veel fijne kilometers toe en danken u hartelijk voor deze mooie beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

Alles netjes volgens afspraak…

Alles netjes volgens afspraak uitgevoerd
Vriendelijk en deskundig personeel

30 agosto 2024

Beste mijnheer Jan,

Het was ons een genoegen u weer te mogen ontvangen. Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Goed geholpen, vriendelijk personeel

Goed geholpen met alles

7 settembre 2024

Beste heer, mevrouw Hofman,

Dank u wel voor het achterlaten van uw mooie beoordeling.
We wensen u een mooie dag toe.

Valutata 2 stelle su 5

Een balk

Een balk, die vol water stond februari vorig jaar toen met een dure reparatie gerepareerd, staat nu weer vol water. Geen duidelijkheid over de oorzaak en kosten

5 settembre 2024

Beste mijnheer, mevrouw,

Een verstopte paravan kan diverse (externe) oorzaken hebben. Het spijt ons dat dit wederom het geval was bij u. We danken u voor uw feedback en uw bezoek aan ons.

Valutata 4 stelle su 5

Prettige ervaring, wel vieze auto

Prettige ervaring. De auto moest helaas een dag langer blijven voor een beurt en apk omdat deze uit de steekproef was gehaald, maar werd netjes telefonisch overlegd wat mogelijk was. Dag erna auto op kunnen halen, met duidelijke uitleg van te vore wat er vervangen was geworden en waarom. Helaas was de auto wel erg vies van binnen na ontvangst retour met veel zwarte olievlekken

31 agosto 2024

Beste mevrouw,

Dank voor uw bericht,
Ik ga mijn collega's aan de balie even een berichtje sturen met uw melding.

APK laten uitvoeren >> TOP

APK laten uitvoeren, alles perfect verlopen zoals altijd.

31 agosto 2024

Beste mijnheer van Beuningen,

Dank u wel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. We stonden met veel plezier voor u klaar. Heel graag weer tot ziens!

Beste heer/ mevrouw Kneepkens,
Hartelijkdank voor uw beoordeling en toelichting. Fijn te lezen dat e.e.a. goed is verlopen.
Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Altijd vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk personeel. Ik krijg keurig antwoord op mijn vragen en ik word goed geholpen bij ieder bezoek. Ik ben heel tevreden over de service. Ik rijd altijd nog naar mijn vertrouwde garage in Eindhoven. Ook al woon ik al jaren in een andere stad.

24 agosto 2024

Beste mevrouw Herijgers,
Hartelijk dank voor deze mooie woorden en uw vertrouwen.
Graag gedaan.
wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Onderhoud goed uitgevoerd

Onderhoud goed uitgevoerd. Contact over de extra kosten. Nota klopte niet helemaal door het opnemen van de kosten voor de APK, maar de klacht daarover werd direct opgepakt en gehonoreerd.

12 agosto 2024

Beste heer Bos,

Dank u wel voor het achterlaten van uw beoordeling.
Fijn om te lezen dat alles direct en naar tevredenheid is afgehandeld nav uw opmerking.
We wensen u nog een mooie dag toe.

Valutata 4 stelle su 5

Zij hebben uitgevoerd wat er moest…

Zij hebben uitgevoerd wat er moest gebeuren. APK en onderhoud.

17 agosto 2024

Beste heer Van der Meer,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting. Graag gedaan
Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en meedenken in beperken…

Goed advies en meedenken in beperken garagebezoek. Snelle oplossing gevonden voor extra werk/tijd en vervangend vervoer.

12 agosto 2024

Beste heer Mulder,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting.

Graag gedaan. Wij wensen u een mooie dag en veel rijplezier.

Team Hedin Automotive.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più