Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL

Valutata 5 stelle su 5

Fijne verkoper die de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen en te luisteren naar mijn wensen. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon deskundig advies.

Valutata 5 stelle su 5

Uiterst tevereden over onderhoudsbeurt. Volgens schema was de accu aan de beurt om vervangen te worden maar dit heeft men opgeschoven naar volgend jaar omdat de accu nog in goede staat was. Ook het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben bij Hedin Eindhoven een Mazda CX30 gekocht. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Dion Sol. Hij heeft ons op een zeer prettige manier geholpen zonder opdringen. Afspraken zijn k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni su Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

778 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

zeer tevreden klant

fijne gesprekspartner Hr. de Brouwer, eerlijke onderhandelingen én alles wat afgesproken werd is nagekomen.
Prima, houden zo

15 febbraio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw ervaring. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen uw positieve feedback.

Zeer behuplzaam.

15 febbraio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Het is goed om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij Hedin Automotive in Eindhoven. Wij proberen onze klanten altijd een positieve ervaring te geven.

Valutata 3 stelle su 5

netjes geholpen maar verschoot wel van…

netjes geholpen maar verschoot wel van de rekening.dacht alleen apk beurt voor de auto maar kreeg meteen een grote beurt.daarom 630 euro rekening.

14 febbraio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

We begrijpen dat je verrast was door de rekening. We streven ernaar om transparant te zijn over onze tarieven. We hopen dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vakbekwaam en vriendelijk!

Zeer vriendelijk en fijne garage waar ik mijn auto al jaren naartoe breng voor onderhoud en de auto ook gekocht heb.

14 febbraio 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de auto die u bij ons heeft gekocht. We waarderen uw loyaliteit en hopen u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.

Goede communicatie, attent

Goede communicatie, duidelijk. We werden op de hoogte gehouden als er ‘verrassingen’ waren.

21 dicembre 2024

Beste mevrouw Horikx,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden was met de communicatie! We vinden het erg belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden, zeker bij onverwachte situaties. Uw positieve feedback stellen we zeer op prijs en motiveert ons om onze service steeds verder te verbeteren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Valutata 2 stelle su 5

after sales

Na de aankoop van mijn auto waren er wat vragen over dingen die niet goed waren, vraag gesteld aan verkoper per mail maar kreeg daar geen antwoord op.
Na mijn bezoek kreeg ik duizend maal excuses en zou dit niet meer voorkomen.
Echter nu weer een vraag over een update van navigatie en weer een mail gestuurd naar verkoper, en helaas weer geen antwoord per mail.
Toen naar Hedin in Valkenswaard gegaan waar ik meteen geholpen werd.
Jammer dat de after sales ten westen over laat door verkoper, een mailtje terug was een kleine moeite geweest.

3 gennaio 2025
Non scritta su invito

Beste heer/ mevrouw Banken,

Het spijt ons enorm te horen dat u onvoldoende reactie heeft ontvangen op uw e-mails met vragen over uw auto. We begrijpen uw frustratie volledig; een snelle en duidelijke communicatie is essentieel, zeker na een grote aankoop als een auto. Het is teleurstellend dat uw ervaring met de after-sales service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We waarderen dat u de moeite heeft genomen om uw feedback te delen, dit helpt ons om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen. We zullen intern de communicatieprocessen evalueren om te zorgen voor een snellere en betrouwbaardere respons op klantvragen.

Uw bezoek aan onze vestiging in Valkenswaard waar u wel direct geholpen werd, stellen we zeer op prijs. Het is fijn dat u daar alsnog de nodige assistentie heeft gekregen. We vinden het echter zeer jammer dat de eerste communicatie via e-mail zo onvoldoende was. We streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden, van aankoop tot en met de after-sales service. Uw feedback is waardevol en zal gebruikt worden om onze interne procedures te optimaliseren en de communicatie met onze klanten te verbeteren. We hopen dat u ondanks deze negatieve ervaring toch tevreden bent met uw auto.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne ontspannen klantgerichte sfeer…

Fijne ontspannen klantgerichte sfeer met vakbekwaam personeel in zowel de werkplaats als aan de receptie.

23 dicembre 2024

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat we u naar volle tevredenheid van dienst konden zijn.

Problemen met remmen.

Problemen met remmen.
Direct naar gekeken en gecontroleerd.
Heel fijn.

23 dicembre 2024

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Als het om veiligheid gaat nemen we geen enkel risico en maken we graag meteen tijd.
Bedankt voor uw beoordeling.

Goed ontvangen (gezellig).

Goed ontvangen (gezellig).
En alles netjes afgehandeld.
Ps lekkere koffie.

18 dicembre 2024

Beste heer Gijsbers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en dat u onze koffie heeft gewaardeerd. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Beste Hedin

Uitstekende service, volledige informatie en zeer behulpzaam. Bedankt!

14 dicembre 2024

Beste heer/ mevrouw,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en informatie die u heeft ontvangen. Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Team Hedin Automotive,

Valutata 5 stelle su 5

Mooi aanbod voor een mooie prijs en…

Mooi aanbod voor een mooie prijs en fijne service. In een ongedwongen sfeer rustig alles bekijken en uiteindelijk ook gekocht/verkocht. Heel blij met mijn (bijna) nieuwe Renault Clio.

7 dicembre 2024

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Dank voor het vertrouwen in ons en de mooie aankoop. We wensen u heel veel fijne kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn probleem met ontvangst GPS voor…

Mijn probleem met ontvangst GPS voor navigatie is door een van uw medewerkers gratis opgelost, Hiervoor hoefde ik geen afspraak te maken. Dat vind ik heel netjes.

19 novembre 2024

Beste heer/ mevrouw Van der Meer,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze medewerker. Het is fijn om te weten dat je probleem snel en efficiënt is opgelost zonder dat je een afspraak hoefde te maken. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen. Zeer vriendelijke receptie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ga zo door.

20 novembre 2024

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

We streven naar kwaliteit en klanttevredenheid, fijn dat u uw bezoek naar volle tevredenheid is verlopen en de contacten met de collega's aan de balie naar wens waren.

Goede service en vriendelijkheid

De auto moest voor APK naar de garage. Aan het einde van de dag stond de auto weer klaar. Goeie service en je kreeg zelfs een leenfiets mee om op en neer naar huis te gaan. Ze zijn erg vriendelijk en helpen met uitleg over je auto of de werkzaamheden die zijn gedaan.

16 novembre 2024

Beste mevrouw Stevens,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze garage. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed voelen en dat ze de juiste informatie krijgen over hun auto. wijh wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Team Hedin Automotive

uitstekende service!!!

16 novembre 2024

Beste heer/ mevrouw Greveraars,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze Service. Graag gedaan. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Beste mevrouw Mooren,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service. Graag gedaan. Wij wensen u een mooie dag en veel rijplezier.

Goede.service

15 novembre 2024

Beste Mark,

Dank je wel voor deze positieve beoordeling, fijn dat u onze service als goed heeft ervaren, wij sreven ernaar onze klanten een goede service te verlenen. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

prima!

Keurig op tijd, wielenwissel ging snel. Medewerker receptie was vriendelijk.

15 novembre 2024

Beste Sandra,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de snelheid van de wielenwissel en de vriendelijkheid van onze medewerkers. wij wensen u veel rijplezier en en mooie dag.

Valutata 4 stelle su 5

Onduidelijkheid over uit te voeren werkzaamheden

Vooraf is mij niet duidelijk gemaakt welk onderhoudsplan van toepassing was op mijn 1 jaar oude auto. Bleek vervolgens onderhoud A en B uitgevoerd te zijn.

Update: fouten worden overal gemaakt. Hedin heeft een juiste oplossing geboden! Dank voor deze service.

13 novembre 2024

Beste heer Vervest,

Wat vervelend om te lezen.
Als het goed is, is er ondertussen contact met u geweest om dit verder met u te bespreken en u een passende oplossing te bieden. Dank voor het achterlaten van uw feedback, dat wordt door ons gewaardeerd.

Hartelijke groeten,
Team Eindhoven, Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più