Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kapot knipperlicht zeer snel vervangen. Daarnaast bleek nog een lampje van de kentekenplaat kapot te zijn (wat mij nog niet opgevallen was), die is ook gelijk meegenomen. Dus goede service!

Valutata 5 stelle su 5

Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage Paar nieuwe auto's gekocht Reparatie kon redelijk snel gemaakt Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto Maar een mechanische vacuümpomp bij 3... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Opel
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

819 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

De service die verleend werd

De service die verleend werd, werd als warm en correct ervaren.De medewerker liet me uitpraten, op mijn vraag kreeg ik duidelijk uitleg en er zou volgende keer naar een mogelijke oplossing kijken. Mijn vraag ging over de apk-kosten, om die gelijk mee te nemen in de keuring ipv extra kosten te maken.

9 maggio 2026

Beste mevrouw Wilson,

Fijn om te horen dat je de service als prettig hebt ervaren. We waarderen de feedback over de APK-kosten en het meedenken over een mogelijke oplossing. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Tevreden volgende keer weer terug

Tevreden volgende keer weer terug

5 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw Margadant,

Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen jouw feedback en we zien je graag de volgende keer weer.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel vriendelijk geholpen en…

Ik ben heel vriendelijk geholpen en goed ingelicht over de berekende kosten, Ik heb al jaren goede ervaringen met deze auto-expert!

4 maggio 2026

Beste Floor,

Wat fijn te horen dat we je zo vriendelijk en helder hebben kunnen helpen. We zijn blij met je positieve ervaringen door de jaren heen en danken je voor het vertrouwen.

Beste meneer/mevrouw Wassenaar,

Wat fijn dat onze ontvangst en service zo goed bevallen zijn. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Altijd aardige benadering

Altijd aardige benadering. Service hoog in het vaandel

Kom er al 18 jaar.

Wachten geen probleem.

28 aprile 2026

Beste Johanna,

Fijn om te horen dat je altijd aardig wordt benaderd en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

De hulp was vlot en duidelijk en de…

De hulp was vlot en duidelijk en de meerkosten werd over gebeld.

28 aprile 2026

Beste meneer/mevrouw Muller,

Fijn om te horen dat de hulp vlot was en dat alles duidelijk was. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke ontvangst met daarbij een…

Vriendelijke ontvangst met daarbij een voorlopige prijsindicatie. Electrische fiets stond klaar en de auto was op de door mij gevraagde tijd t.w. 16:00 uur klaar.

27 aprile 2026

Beste Joke,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Snelle en prima service

Snelle en prima service

22 aprile 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Zonder afspraak direct geholpen!

Zonder afspraak direct geholpen!
Probleem voor mij zeer gunstig opgelost.
Alles met "oog"voor de klant ( stoel om de
balie-hoek geschoven zodat ik kon zitten
met pijnlijke rug!

21 aprile 2026

Beste Fred,

Fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen en dat het probleem gunstig is opgelost. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Alles op de afgesproken tijd…

Alles op de afgesproken tijd afgehandeld. Tijdens het wachten met koffie en een krantje.

20 aprile 2026

Beste Jaap,

Fijn om te horen dat alles op de afgesproken tijd is afgehandeld. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen alles netjes afgehandeld…

Goed geholpen alles netjes afgehandeld en snel klaar

20 aprile 2026

Beste Els,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de auto snel klaar was. Dank voor de review.

Valutata 1 stelle su 5

Mogelijk probleem met de remmen.

Mogelijk probleem met de remmen.
Toen ik mijn auto, na de laste afspraak bij Hedin ophaalde in Augustus 25 is mij verteld dat bij de volgende buurt mogelijk nieuwe rem blokken/ schrijven nodig zou zijn. De laste paar weken begon mijn remmen te “ piepen “ en gezien het feit dat ik op moment steeds heen en weer naar het ziekenhuis in Amsterdam moet rijden heb ik besloten om gelijk Hedin te bellen.Eerste afspraak ergens in mei! Wij leven nu op 14 april!
Geen begrip voor het situatie en met opmerking zoals
“ ik kan niet geloven dat ze dat zouden zeggen” ( over de remmen)”en “waarom heb je dan niet eerder gebeld”
Was bij mij de maat vol!🤬
Zeer foute houding! Geen begrip! COMPUTER SAY’s NO houding
Bij de vorige eigenaar (Van de Linden en Spankhuizen in Hoorn ) ben ik over 30 jaar en ruim 6 auto’s altijd meteen pima geholpen. “Dat kon ze ook niet geloven”😡
Gelukkig heb ik nu een locale Garage waar mij auto zo nodig, morgen, terecht kan en nota been weer een vertrouwde en en trouwens, bekende
stem aan de lijn.

14 aprile 2026
Non scritta su invito

Beste meneer/mevrouw Pitcher,

Dank voor de review. we gaan dit intern bespreken.

Valutata 5 stelle su 5

Heb totaal geen problemen met de…

Heb totaal geen problemen met de werkplaats en ben al zo een 40 jaar klant!!

7 aprile 2026

Beste Wil,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkplaats en dat je al 40 jaar klant bent. Dat waarderen wij enorm. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 4 stelle su 5

Was snel geregeld

1 aprile 2026

Beste meneer/mevrouw Molijn,

Fijn om te horen dat alles snel was geregeld. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen in de garage.

Prima geholpen in de garage.

30 marzo 2026

Beste Cor,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen in de garage. dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de werkplaats

Zeer tevreden over de werkplaats! Vriendelijk personeel en snelle service. Mijn auto rijdt weer perfect 👍

25 marzo 2026

Beste meneer/mevrouw Vendrig,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de werkplaats en over de snelle service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

Alles was goed uitgelegd ,wist wat het…

Alles was goed uitgelegd ,wist wat het ging kosten,werd gebeld dat er kosten bij kwamen,en dat de auto klaar was .

21 marzo 2026

Beste meneer/mevrouw Wardenaar,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze. Dank voor de review en mooie woorden.

Beste meneer/mevrouw Vermazen,

Dank voor de review en fijn dat de medewerkers vriendelijk waren.

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben de auto meriva weer uptoday…

Ze hebben de auto meriva weer uptoday gemaakt.

14 marzo 2026

Beste meneer/mevrouw Zult,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je Meriva weer helemaal up-to-date is.

Julian van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più