Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kapot knipperlicht zeer snel vervangen. Daarnaast bleek nog een lampje van de kentekenplaat kapot te zijn (wat mij nog niet opgevallen was), die is ook gelijk meegenomen. Dus goede service!

Valutata 5 stelle su 5

Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage Paar nieuwe auto's gekocht Reparatie kon redelijk snel gemaakt Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto Maar een mechanische vacuümpomp bij 3... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Opel
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

827 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Wachttijd totdat we te woord werden…

Wachttijd totdat we te woord werden gestaan was zeker 15 minuten. De heren stonden in gesprek/vergaderen met elkaar om 10.00 uur en maakten geen aanstalten om de klanten (3) te woord te staan. Ik kwam voor apk-kering en kleine onderhoudsbeurt. Monteur had een piepje gehoord bij het loslaten van de rem, als ik dit verholpen wilde hebben (er moest iets gesmeerd worden) dan moest ik daarvoor een afspraak maken. Ik vraag me af na 17 jaar onderhoud bij uw garage, waarom dit niet meteen gedaan kon worden.
En telefonische bereikbaarheid vind ik slecht. Je belt Purmerend en krijgt Wormerveer aan de telefoon of een andere garage.

20 maggio 2025

Afspraak=Afspraak

Ik had om 10.15 uur een afspraak. Vanwege afspraken (dagstart,) was ik er al om 9.00 uur. Ik kreeg een goeie werkplek waarin ik kon inloggen. Om 11.15 was ik alweer klaar en kon precies tijdens mijn lunch weer huiswaarts rijden. Mijn manager blij, Hein blij en ik blij

21 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

24 februari heb ik mijn achterklep…

24 februari heb ik mijn achterklep laten maken 149 euro
Is niet gelukt ze zouden een onderdeel bestellen en tot heden 15 april nog niets gehoord geen telefoon gehad niets
Slechte service
Ronald

24 febbraio 2025

Opel weg uit Hoorn

Jammer dat ik vanuit Hoorn nu naar Purmerend moet voor onderhoud en reparaties. Ik weet nog niet of ik dit blijft doen. Ik ga op zoek naar een garage dichter bij huis.

12 aprile 2025

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding, goede communicatie en alles in 1 dag gereed ga zo door

31 marzo 2025

Behulpzaam

Behulpzaam, goede uitleg en klantvriendelijkheid

11 marzo 2025

Ik wil geen 1 ster geven

Ik wil geen 1 ster geven , wat een slecht bedrijf is dit geworden.
Lvs was echt top maar nu is het niks meer denken niet mee proberen niks zonder afspraak op te lossen.
nou kees hartelijk dank voor de hulp.

10 marzo 2025
Valutata 3 stelle su 5

Ben al een jaar bezig met het…

Ben al een jaar bezig met het multimedia systeem valt steeds uit jullie zeggen dat op 13 februari 2025 een nieuwe multimedia systeem hebben gemonteerd en niks verbeterd heb gebeld melding van gemaakt en ze zouden mij terugbellen tot op heden niet gebeurd ga nu zelf maandag maar weer bellen en er echt een beetje klaar mee en spijt dat ik die auto gekocht hebt

5 marzo 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. We zouden onze auto brengen om in de autogarage er op te kunnen wachten voor een onderhoudsbeurt. Ik werd een aantal dagen ervoor gebeld dat ze niet genoeg personeel hadden en ik niet op de auto kon wachten. Ze boden daarbij een vervangende auto aan om naar huis te rijden. Enkele weken later ontvang ik een rekening van 82 euro voor vervangend vervoer. Belachelijk om dit te doen, terwijl zij zelf een (personeels)probleem hebben! Voor ons in ieder geval nooit meer Opel Hedin Automotive

21 gennaio 2025

Vreselijk mensen...

Vreselijk mensen.... zonder auto te zien zeggen wat er mis is... en zeggen ja laat uw auto maar achter dan kunnen we maken dacht prima wanneer word het gemaakt? Ja ergens over 3 weken.... maar hoe kom ik thuis met me baby? Kom niet uit de buurt ja mevrouw huur maar een auto ofzo niet eens een oplossing verzinnen.. en die man wou naar huis om 10 uut 's ochtends want zijn jas uit doen ho maar... te Vreselijk voor worden hoe er met je om word gedaan .... lekker met een baby laten staan.... heb me auto maar mee genomen en naar GOEIE GARAGE MET TOP SERVICE EN LEENAUTO GEGAAN! NOOIT MEER DAAR NAAR TOE GAAN alleen als je als stront wilt behandeld worden moet je zeker er heen gaan....

5 febbraio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più