Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Leonard Springerlaan 33, 7941 GX Meppel, Drenthe, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel snel geholpen volgens mijn dochter, die voor mij naar jullie aanbevolen garage gebracht. Zij reed namelijk en heeft mij naar een vriendin in Meppel gebracht en weer opgehaald!

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

APK uitgevoerd bij mijn opel ampera, terwijl ik erop kon wachten. Geen flauwekul verhalen van ruitenwissers slecht, of ruiten vloeistof bijgevuld. Gewoon een eerlijk bedrijf dat terwijl het voor de k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gebeld dat de remschijven en blokken eigenlijk vervangen moeten worden, zodat ik even kon overleggen of we dit gingen vervangen. Had overlegd dat er geen ruitensproeivloeistof moest worden bijgevuld.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Opel
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Leonard Springerlaan 33, 7941 GX, Meppel, Drenthe, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

774 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel snel geholpen volgens mijn…

11 agosto 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en opmerking. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Duidelijke prijsafspraken.

Duidelijke prijsafspraken. Aardige medewerkers.

10 agosto 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Valutata 5 stelle su 5

Goeie service en tips ontvangen over…

Goeie service en tips ontvangen over profiel van de banden en hoe dit in de gaten te houden.

3 agosto 2026

Open en eerlijke communicatie

Open en eerlijke communicatie, hielden zich aan de afspraak

1 agosto 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Een fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Vriendelijk geholpen!

Vriendelijk geholpen!
Duidelijke uitleg over reparaties!

21 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Valutata 3 stelle su 5

Terugroepactie

Mijn auto, kenteken JNH-98-R, is bij de Hedin garage in Meppel geweest i.v.m. een terugroep actie. Na de update bleken er verschillende instellingen te zijn veranderd zonder dat mij dat was verteld. Ik heb hierover gebeld en ben terug geweest bij de garage. Ik ben toen vlot geholprn.

15 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Uitstekende service.

Uitstekende service.
Na het laatste onderhoud bleek er iets niet goed vastgedraaid.
Terug naar de garage en alles werd netjes opgelost!

15 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Mooi dat het snel en netjes werd opgelost. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Hoge service

Hoge service, denken mee. Vertellen eerlijk als er reparaties nodig zijn. Hebben alle tijd voor vragen.
Kortom heel vertrouwd.

13 luglio 2026

Heel snel geholpen

8 luglio 2026

Beste Jan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en service. Dank voor de review.

Top gedaan super goed

27 giugno 2026

Beste meneer/mevrouw Veld,

Fijn om te horen dat je tevreden bent. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Op tijd gebracht en op tijd weer…

Op tijd gebracht en op tijd weer klaargezet!

22 giugno 2026

Beste Albert,

Fijn om te horen dat alles op tijd was. Dank voor de review.

Prima service

Ik had het niet gevraagd, maar toen ik de auto kwam ophalen werd op mijn verzoek toch de bandenspanning nog even gecontroleerd.

22 giugno 2026

Beste meneer/mevrouw Altenburg,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più