Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Rostockweg 12, 9723 HG Groningen, Groningen, NL

Valutata 5 stelle su 5

Al 20 jaar ervaring met deze garage. Ik ben voor een apk en klein onderhoud bij de Opelgarage in Groningen geweest. Goddank (gezien de hitte en OV-staking), kon ik thuis gebracht worden. Ook 's midd... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ondanks dat er een fout met aanmelding in het computersysteem stond en ik die dag vlgns het systeem niet aangemeld was (wel zelf via internet aangemeld) kon ik toch geholpen worden, omdat het onderdee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik moest onverwacht naar de garage. Mocht direct komen. Werd vriendelijk welkom geheten. Auto kon gerepareerd worden. Wachttijd was wat lang maar dat hoorde je bij binnenkomst. Het verliep sneller d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Opel
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Rostockweg 12, 9723 HG, Groningen, Groningen, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

829 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vakmensen!

Op advies mijn Opel GrandlandX naar Hedin gebracht voor onderhoud. Ze hebben bepaalde filters schoongemaakt die bij andere garages vaak vergeten worden! De auto heeft sinds in hem in bezit heb nog niet zo goed gereden, vakwerk! (Hedin Groningen)

Groet Mark Dijk

28 settembre 2023

Beste Mark,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review.

goeie dealer

zeer attent en hulpzaam

Afspraken

Afspraken zijn goed nagekomen.

Beste Albert,

aan te bevelen

Ben al enige jaren klant bij hen (ook toen ze nog andere naam hadden) en het is in alle opzichten een prettige garage: service gericht, goede communicatie en nooit klachten gehad nav onderhoud of reparaties. o,ja, en de koffie in de wachtruimte is lekker :-)

Beste Noor,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat de koffie u smaakt!

Zeer vriendelijk geholpen

Mijn dashboard gaf een motorstoring, maar er was op korte termijn niemand beschikbaar om de elektronica uit te lezen. De volgende dag is het wel gebeurd en het was een dopje dat door een monteur niet goed was vastgedraaid.
Wel tevreden dat er geen kosten in rekening zijn gebracht en ik ben zeer vriendelijk geholpen.

6 settembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Goed in overleg de auto moest…

Goed in overleg de auto moest gerepeteerd worden ze wilden mij naar huis brengen maar heb de fiets gepakt

5 settembre 2023

Beste meneer Hofman,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review.

Valutata 5 stelle su 5

wij maakten voor het eerst kennis met…

wij maakten voor het eerst kennis met hedin en dat naar tevredenheid vriendelijk en netjes tewoord gestaan

1 settembre 2023

Beste meneer Dijkstra,

Dank voor uw reactie en beoordeling. Graag tot een volgend bezoek.

Valutata 4 stelle su 5

De reparatie is goed uitgevoerd

De reparatie is goed uitgevoerd, het raam aan de bestuurderskant wilde niet meer naar beneden.
Ik ben niet tevreden over de wachttijd, ik moest 7 weken wachten voor dat de reparatie uitgevoerd kon worden. Ook vond ik de prijs voor de reparatie erg hoog.

29 agosto 2023

Beste meneer Boorsma,

Bedankt voor uw feedback. Wij snappen uw reactie, maar kunnen dit niet 1, 2, 3 oplossen. We delen uw reactie met onze vestiging, zodat zij hiervan op de hoogte zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Voor terugroep actie + onderhoudsbeurt…

Voor terugroep actie + onderhoudsbeurt mijn auto gebracht. Plezierige ontvangst, gratis breng en haal service. Binnen de gestelde tijd was de auto weer gereed

24 agosto 2023

Beste Jan,

Goede communicatie en service

Goede service en klantvriendelijk. Er was goede communicatie over de extra werkzaamheden die nodig waren aan onze auto.
Alles naar tevredenheid verlopen

7 agosto 2023

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Valutata 1 stelle su 5

Hedin is absurd duur

Hedin is voormij klaar radiator vervangen voor 675€ terwijl die bij andere opel dealer maar 500€ met extra tijd berekend voor ontluchten. PS ik heb gezegd tegen de balie. Medewerker en die zei ow dat vindt ik wel apart ik dacht bij me zelf wat vindt je gek dat jullie zo duurzijn of dat hun zo goedkoop kunnen maken en die garage waar ik over praat is goed bekend opel dealer waar de auto officiële ook verkocht is dus die in 2024 weer terug in onderhoud krijgt en ook nog gratis leenauto en dat tegen een goedkopere prijzen trouwens Apk was vroeger gratis bij onderhoud nu ook gewoon 19.95 gerekend. Tevens is de monteur die aan de auto gewerkt wel kundig maar dat verwacht je ook wel voor die prijzen toch. Succes en tot ziens

20 giugno 2023
Non scritta su invito

Beste Marco,

Bedankt voor uw feedback en heel vervelend om te horen. Jammer dat u niet meer bij ons terugkomt. Wij wensen u in ieder geval veel plezier met uw Opel in de toekomst.

Afspraak verliep volgens planning

Afspraak verliep volgens planning. Geen bijzonderheden. Ze waren snel klaar. Tot de volgende keer.

14 giugno 2023

Beste meneer/mevrouw,

Dank voor uw reactie en beoordeling. Graag tot een volgend bezoek.

Valutata 1 stelle su 5

Hedin prijst zich uit de markt !

Hulde voor de monteur van Nefkens die zijn werk prima heeft gedaan.
Er is veel te weinig opel-kennis meer aanwezig sinds de diverse overnames.
De prijzen zijn veel te hoog geworden.uurloon :108 e ex vind ik buiten proporties( reguliere garages 60 tot 70 e )
25,75 E ex /liter olie die 1e 50 inkoop kost vind ik oplichting.
gratis keuringen bij een beurt toch 16,48 E rekenen ....
interieurfilter 52,45 ex ....( niet veel meer dan een koffiefilter.
De korting voor oudere auto's is van 20 naar 10 nu 0% geworden.
Volgens mij prijst Hedin zich uit de markt (we zijn toch niet gek !)
p.s.Ik ben al zo'n 25 jaar klant bij de vestiging in Groningen.

18 maggio 2023

Beste meneer/mevrouw,

Ten eerste onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een passende oplossing en nemen daarom spoedig contact met u op.

Valutata 5 stelle su 5

Alles oké maar wel zou het fijn zijn…

Alles oké maar wel zou het fijn zijn wanneer je vooraf weet wat er bij een beurt moet gebeuren en ongeveer de kosten zijn.

19 aprile 2023

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Ik ga uw ervaring intern doorzetten, zodat we hiervan kunnen leren. Wel fijn om te lezen dat de service op onze vestiging goed is geweest. Hopelijk zien wij u daardoor een volgende keer toch weer terug.

Valutata 5 stelle su 5

Verkoper was zeer behulpzaam en goed te…

Verkoper was zeer behulpzaam en goed te bereiken wanneer er vragen waren. Bij het ophalen van de auto nog een korte uitleg over de bediening van de auto gekregen.

18 aprile 2023

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.

Valutata 2 stelle su 5

Niet de service die ik gewend ben

Ten eerste heb ik moeten vragen om een prijsindicatie van de reparaties. Ik vind het gebruikelijk dat dit initiatief vanuit de dealer komt.
De bodemplaat van mijn auto was tijdens het rijden losgeraakt, 3 van de 4 schroeven waren tijdens het rijden losgekomen, dus deze was niet goed bevestigd.

16 aprile 2023

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw review en feedback. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan de betreffende vestiging vragen om contact met u op te nemen.

Valutata 3 stelle su 5

Bandenwissel duurde te lang

Bandenwissel duurde te lang, er was geen plaats om de auto te parkeernormen overgang naar meerdere autodealersschap.

16 aprile 2023

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review en feedback. Wij nemen het mee als leerpunten.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en correcte afhandeling van de…

Snelle en correcte afhandeling van de reparatie , en
het brengen en ophalen van mijn huis in Haren !!

14 aprile 2023

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Dave van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più