Opel-dealer Hedin Automotive - Assen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Balkengracht 2, 9405 CG Assen, Drenthe, NL

Valutata 4 stelle su 5

Netjes en eerlijk behandeld , vriendelijk personeel , alles was duidelijk . Was jammer dat we niet zoveel terug kregen voor onze inruil auto als dat we hadden gehoopt maar vandaar 4 sterren anders... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nach einem Ausfall unseres Wohnmobil wurden wir vom Abschlepper nach Assen zu Fa. Hedin gebracht. Nach der Fehlerbeschreibung wurde das Fahrzeug schnell an einen Tester angeschlossen und der Fehl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen door de medewerker, maar ik vind er wel wat van deze vragenlijst. Als ik niks invul of minder als een 8 geef dan zou de medewerker het niet goed gedaan hebben en daar vind ik wat van.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vooraf werd duidelijk gemaakt wat de kosten zouden zijn als er geen bijzonderheden aan het licht kwamen tijdens de onderhoud beurt. Bij bijzonderheden zou ik gebeld worden voor overleg. Er is niet g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Opel
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Balkengracht 2, 9405 CG, Assen, Drenthe, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

796 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

goede service en ben snel geholpen .

goede service en ben snel geholpen .
en ze zijn heel erg vriendelijk.
en leggen goed uit wat er aan de hand is .
of wat ze hebben gedaan .

11 agosto 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling plus opmerking. Fijn dag gewenst en we zien je graag weer.

Netjes en eerlijk behandeld

Netjes en eerlijk behandeld , vriendelijk personeel , alles was duidelijk .
Was jammer dat we niet zoveel terug kregen voor onze inruil auto als dat we hadden gehoopt maar vandaar 4 sterren anders was het 5 sterren 😉
Verder heel tevreden en blij met onze Opel .

1 agosto 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijn week gewenst en we zien je bij de volgende inruil graag weer. We gaan dan voor de 5* 😉

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

5 agosto 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijn weekend gewenst en we zien je graag weer.

Snelle service

1 agosto 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Een fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Valutata 5 stelle su 5

Zijn netjes op het afgesproken tijdstip…

Zijn netjes op het afgesproken tijdstip begonnen. Het wachten is geen straf door o.a. koffie of thee en voldoende leesbladen die nog redelijk recent waren

27 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door de medewerker

Als ik niks invul of minder als een 8 geef dan zou de medewerker het niet goed gedaan hebben en daar vind ik wat van. Beoordeel mensen niet afhankelijk van een vragenlijst, maar hoe ze hun werk doen in de praktijk.

25 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling en waardevolle toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Valutata 5 stelle su 5

De onderhoudsbeurt is snel en vakkundig…

De onderhoudsbeurt is snel en vakkundig uitgevoerd. Over de gebreken is telefonisch contact opgenomen.

21 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Valutata 4 stelle su 5

Volgens afspraak goed behandelt en auto…

Volgens afspraak goed behandelt en auto was op tijd klaar en een fiets stond klaar.

20 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Valutata 5 stelle su 5

op een zeer vakkundige en plezierige manier van zakendoen !

op een zeer vakkundige, openhartige en klantvriendelijke wijze geholpen door Sander van der Wal. Zowel op dinsdag 23 juni bij de eerste kennismaking en offerte opstelling/inruil Opel Mokka als bij de aflevering van de Frontera Electra GS op woensdag 15 juli. Na een minder geslaagde ervaring in Groningen was dit contact een verademing. Hedin gefeliciteerd met zo'n medewerker.

15 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Ik zet het door naar mijn collega Sander. Fijne week gewenst!

Een heel tevreden klant.

Een heel tevreden klant.
Ik ben sinds 11 juli in het bezit van een Leap motor t03. Het bezit had al veel eerder kunnen zijn maar ik was een poosje uit de running door een ernstige coronavirus. Toen ik een afspraak had gemaakt om de auto op te halen viel ik weer twee weken uit door een blessure aan mijn been. Ik had al die tijd contact met verkoper Sander van der Wal. Sander heeft mij in alle begrip en rust begeleid tot aan de aankoop. De overdracht van de auto ging ook heel relaxed, hij nam alle tijd om uitleg te geven over de auto en alle tips en tricks kwamen nog even aan bod.
Ik ben heel erg onder de indruk van de Leap motor T03. Het uiterlijk van de auto vele malen mooier dan op een foto of een filmpje. Het interieur is keurig netjes afgewerkt en het elektrisch rijden is gewoon een feestje. Het is een hele moderne auto met zoveel toepassingen, teveel om op te noemen.
Ik vind het een echte aanrader.

15 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Heel veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe LeapMotorTO3 Fijne dag gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Benzine lekkage Peugeot-208…

Op 22 mei 2926 onze nieuwe Peugeot-208 opgehaald. Al vele fijne kilometers mee gereden. Echter op Dinsdag 7 juli 2026 sloeg het noodlot toe. Ik heb getankt, betaald aan de kassa en toen ik terug kwam bij de auto zag ik een plas bij de auto. Ik heb het geroken en het bleek benzine te zijn. Gelijk onder de auto gekeken of het van mijn auto kwam en inderdaad er stroomde benzine op de grond. Ik ben gelijk naar binnen gelopen en dit doorgegeven. Medewerker bedankte mij voor de oplettendheid en heeft er zand overheen gestrooid. Omdat ik in Assen was ben ik direct naar de Peugeot dealer gereden en het probleem uitgelegd. De medewerker had weinig interesse in mijn verhaal, had geen vervangende auto voor mij en had voorlopig geen tijd. De medewerker heeft zelfs nieteens even naar de auto gekeken. Zo wordt je nu behandeld bij een groot concern met veel merken en veel verkooppunten. (Hedin). Omdat ik hem vertelde dat ik in Paterswolde woon en ik geen 50 km kan gaan lopen kwam er met moeite een paar sleutels boven water van een auto die ik dan wel kan meenemen. Zou wel een keer bericht ontvangen wanneer ze de auto gaan nakijken. Ik heb 'smiddags gelijk gebeld naar Ronnie van auto Koese in Etten-Leur en ook aan hem verteld wat er aan de hand is. Hij zou wel even naar de Peugeot garage bellen in Assen en zou spoedig iets van zich laten horen. Inderdaad een paar minuten later belde Ronnie mij terug met de mededeling dat Assen niets gaat worden. Wij zijn nummer 32 en sta onderaan de lijst. Ronnie stelt voor dat mijn Peugeot-208 donderdag 9 juli 2026 opgehaald wordt en de chauffeur neemt een vervangend vervoer voor mij mee. Ronnie zou donderdag 9 juli 2026 bellen als de auto in Assen is aangekomen. Inderdaad rond 10:00 uur belde Ronnie mij dat de auto is afgeleverd in Assen en mijn Peugeot-208 mee gaat naar Etten-Leur. Ik was rond 12:00 uur in Assen en moest maar even € 155,00 afrekenen voor de auto die ik heb gebruikt. Ik heb wel gezegd dat ik het met de hele procedure oneens ben en het een zeer kwalijke zaak vind hoe Hedin met klanten omgaat. Laat staan de auto die ik mee heb gekregen met een grote zwijnenstal in de auto. Daarna hebben we nog diverse aanvaringen gehad over hun werkwijze en ben ik uiteindelijk maar weggegaan. Toen kreeg ik plots donderdagmiddag een bericht van Ronnie dat de auto klaar is. Ik was perplex, 300 kilometer rijden naar Assen en 300 kilometer weer terug. De monteur had het in een klein half uurtje al gezien waar het probleem zich bevond en het het uiteindelijk opgelost. Dus nu ga ik in overleg met Ronnie vrijdagmorgen rond 0500 uur vertrekken uit Paterswolde en de ruim 325 kilometer rijden naar Etten-Leur en de auto's weer omwisselen en dan maar weer 325 kilometer terug rijden. Jammer dat wij destijds zijn verhuisd maar zijn zeker zeer tevreden met auto Koese in Etten-Leur en zeker hoe Ronnie ons altijd fantastisch helpt. Innde meeste gevallen met de aanschaf van een nieuwe auto en in dit geval met een pechgeval war zeer professioneel is opgelost.

9 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Dit is bij ons al bekend. Onnodig dit op meerdere fora te plaatsen. Fijne dag gewenst!

Good communication

Good communication, easy to follow instructions, fair price.

8 luglio 2026

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Assen

Thank you for your 5-star review and comments. Have a great day, and we look forward to seeing you again!

Valutata 5 stelle su 5

Probleem direct opgelost onder…

Probleem direct opgelost onder garantie. Ook mee in de gaten gehouden dat het niet te lang duurde en ik op tijd bij mijn volgende afspraak kon zijn.

6 luglio 2026

Beste meneer/mevrouw Deenen,

Fijn om te horen dat je snel en goed bent geholpen. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en attent personeel dat je…

Vriendelijk en attent personeel dat je een duidelijke uitleg geven, eerst van de offerte en daarna van de uiteindelijke rekening.

4 luglio 2026

Beste meneer/mevrouw Bleijleven,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più