Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega... Leggi di più
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb maandag mijn telefoon opgestuurd omdat mijn touchscreen kapot was, een streep in me voorscherm zat en m'n achterkant was gebarsten. Ze hebben hem gerepareerd en dezelfde week op zaterdag had ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Paesi Bassi
- harmony.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Vriendelijke medewerkers, maar een veel te lange afhandeling
Ik geef drie sterren, maar eigenlijk wilde ik er één ster van maken. Dat het er uiteindelijk drie zijn geworden, komt vooral doordat een verkoper van Amac mij vertelde dat de situatie volgens hem zeker ook bij de tegenpartij lag. Daarnaast werd ik door de medewerkers van Harmony iedere keer vriendelijk te woord gestaan. Dat waardeer ik zeker, ook al ben ik over de afhandeling zelf minder tevreden.
Mijn ervaring met Harmony is helaas erg teleurstellend. Ik heb anderhalve maand moeten wachten op goedkeuring van mijn claim, terwijl de situatie naar mijn idee vanaf het begin behoorlijk duidelijk was. Er waren voor mijn gevoel dan ook geen goede redenen waarom dit proces zo lang moest duren.
In die periode heb ik meerdere keren telefonisch contact opgenomen met Harmony om naar de voortgang van mijn claim te vragen. Iedere keer werd ik vriendelijk te woord gestaan, maar kreeg ik te horen dat Harmony en de tegenpartij het nog niet eens waren over de verdeling van de kosten. Naarmate dit langer duurde, kreeg ik steeds sterker het gevoel dat ik aan het lijntje werd gehouden.
Zodra Harmony wist dat het om een aansprakelijkheidskwestie ging en dat de claim voortkwam uit een ongeval, leek het proces volledig te vertragen. Het duurde ontzettend lang voordat Harmony en de tegenpartij tot een oplossing kwamen.
Uiteindelijk heb ik vooral het gevoel dat ik als klant de dupe ben geworden van de discussie tussen Harmony en de tegenpartij. Ik begrijp dat aansprakelijkheid soms moet worden uitgezocht en dat partijen het onderling niet altijd direct eens worden. Maar anderhalve maand wachten terwijl je ondertussen met schade zit, vind ik simpelweg te lang.
De vriendelijke communicatie aan de telefoon was prettig, maar dat neemt mijn frustratie over de lange afhandeling helaas niet weg. Ik hoop dat Harmony in de toekomst sneller handelt, duidelijker communiceert en vooral voorkomt dat de klant de dupe wordt van een discussie tussen verzekeraars.

Risposta di Harmony verzekeringen
Al zeven weken mijn telefoon kwijt en gaat zeker nog langer duren.
Al vijf weken mijn telefoon kwijt. Ik word uitermate slechte op de hoogte gehouden van de status. Ze hebben een soort van portal maar wat heb je eraan als je het toch niet gebruikt. Toen ik de klantenservice belde (lees: op een normale zakelijke toon) kreeg ik te horen: "Oh ja dat duurt wel lang he, zal eens gaan kijken..." Vervolgens weer niks gehoord.
---
nog steeds niks van ze gehoord:
Waarom word ik niet op de hoogte gehouden door jullie?
Graag zsm. statusrapport van ***
Zsm. een oplossing jullie krijgen nog twee weken voordat het naar de kantonrechter gaat.
Hoe ziet het er nu uit?
1. Ik stuur mijn telefoon van over de duizend euro in een doosje naar een voor mij onbekend adres.
2. Jullie claimen mij op de hoogte te houden wat niet gebeurd.
3. Ondertussen zijn we 7-8 weken verder.
M'n telefoon kan al wel 5 keer een grensoversteek hebben gemaakt en in Armenië op de zwarte markt liggen.

Snelle afhandeling van schade
Snelle afhandeling van schade-afhandeling

Risposta di Harmony verzekeringen
Snelle service en goed geholpen in de…
Snelle service en goed geholpen in de winkel om mijn telefoon te repareren.

Snelle schadeafhandeling
Snelle schadeafhandeling, prima klantenservice.

Zeer tevreden
Probleem direct aangepakt, naar volle tevredenheid afgerond.

Wat een topverzekering
Wat een topverzekering! ⭐⭐⭐⭐⭐
Schade gemeld en alles werd supergoed en snel geregeld. Ik heb mijn iPad weer helemaal tiptop teruggekregen.
Echt fantastische service! Ook nog eens supergoedkoop in vergelijking met andere verzekeringen.
Ik ben ontzettend tevreden. Echt geweldig, gewoon wauw! 🙌”

Risposta di Harmony verzekeringen
Ik ben erg blij met jullie!
Ik ben erg blij met jullie. Niet alleen omdat ik een nieuwe apple watch heb gekregen. Wat natuurlijk erg fijn is. Maar ook voor de service die jullie van te voren. gegeven hebben. Mijn dank is groot. En natuurlijk hou ik mijn verzekering. Mvg Ellen

Risposta di Harmony verzekeringen
Door waterschade snel en zonder…
Door waterschade snel en zonder problemen een nieuwe telefoon retour gekregen.

top service
de kleur die ik origineel op mijn telefoon had was nergens beschikbaar dus netjes in overleg zonder extra kosten een ander kleurtje mogen kiezen

Snel
Snel, duidelijk en goed uitgelegd hoe het te werk gaat en wat ik moet doen.

Risposta di Harmony verzekeringen
Claim voor beschadigde applewatch snel…
Claim voor beschadigde applewatch snel en goed afgehandeld!

Vrij trage reparatie
Matige communicatie en duurt vooral erg lang. Voor een gebroken achterscherm, ben ik mijn telefoon ongeveer 2 weken kwijt geweest, terwijl dit gewoon een simpel, recht, glaasje is.

Top!
Telefonische communicatie gaat soms wat stroef, maar verder echt niks te klagen over de afhandeling van mijn MacBook. Na een val blijkbaar total loss en zonder gedoe een nieuw model gekregen.

Risposta di Harmony verzekeringen
Ik ben super blij met Harmony
Ik ben super blij met Harmony. Ik gebruik deze verzekering al een lange tijd bij mijn Macbook. Mijn laptop was kapot gegaan en binnen een week weer werkend, inleveren bij amac en klaar! Geen gezeur goeie website voor claims en kon hem meteen inleveren bij de Amac.
Thanks Harmony.

Risposta di Harmony verzekeringen
Alles is snel en netjes afgehandeld!
Alles is snel en netjes afgehandeld!

Tevreden, fijn bedrijf
Het aanmelden ging niet helemaal goed. Het kwam niet door en hierdoor duurde het langer voor reparatie kon plaatsvinden, uiteindelijk hebben ze het op een andere manier kunnen doorsturen. Vandaar de 4 sterren voor de rest ben ik erg tevreden. Het is betaalbaar, betrouwbaar en je hebt het pas nodig als je het nodig hebt en dan kun je alles telefonisch regelen. Dus ik ben tot nu toe erg tevreden.

Risposta di Harmony verzekeringen
Harmony heeft echt geprobeerd om claim…
Harmony heeft echt geprobeerd om claim naar tevredenheid af te handelen en waren telefonisch ook altijd bereid om je te woord te staan