L'azienda ha risposto
Ik heb maandag mijn telefoon opgestuurd omdat mijn touchscreen kapot was, een streep in me voorscherm zat en m'n achterkant was gebarsten. Ze hebben hem gerepareerd en dezelfde week op zaterdag had ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Paesi Bassi
- harmony.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Super snel gereageerd met een perfecte…
Super snel gereageerd met een perfecte oplossing van mijn probleem.
Goede snelle service
Je bent stom als je het niet doet
Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega dankbaar geweest dat ik deze verzekering heb en raad het iedereen om mij heen aan!
Mijn probleem is opgelost
Mijn probleem is opgelost. Het had wel wat voeten in aarde. Er werd op de website niet vermeld dat je eerst een afspraak moest maken. Daarna moest ik terugkomen na een week. Daar was gedoe met de zoekfunctie, met inloggen. Het is uiteindelijk gelukt. Dat lag ook aan mij. Maar dat heb ik wel als gedoe ervaren. Eerder had ik al via een telefoonnummer contact gezocht. Dat bleef maar een dag geldig dat nr. en contact is niet tot stand gekomen. Daarna heb ik het een tijd laten liggen. Het gaat kortom niet vanzelf. Maar.... mij probleem is nu opgelost.

Risposta di Harmony verzekeringen
Positieve ervaring maar ook een sterk verbeterpunt
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind is dat de mensen op mijn woonadres, op mijn naam producten kunnen laten verzekeren zonder overleg met mij, en dat ze mijn product op hun naam kunnen verzekeren. Dat aanmelden doen ze in de winkel en als ik het terug wil draaien kan dat niet in de winkel. Nee dan moet ik bellen, formulieren invullen, samen bellen, iedere keer iets anders en nu is het nog niet geregeld.

Super service
Super service, maandag mn kapotte telefoon verstuurd voor reparatie vrijdag kreeg ik een mail dat die al klaar was. Zaterdag werd die weer thuis bezorgd.
Echt een aanrader!!

Goede ervaring
Ik heb maandag mijn telefoon opgestuurd omdat mijn touchscreen kapot was, een streep in me voorscherm zat en m'n achterkant was gebarsten. Ze hebben hem gerepareerd en dezelfde week op zaterdag had ik hem al terug.

Risposta di Harmony verzekeringen
Blijf ver weg van deze verzekering
Blijf ver weg van deze verzekering , herroepingsrecht in Belgie kennen ze niet. NL bedrijf. Via Telenet me aangesmeerd , zeiden dat ik binnen de 14 dagen kon annuleren. Dus na 4 dagen toch geannuleerd , dit was bevestigd door iemand van het bedrijf. tot ik vandaag melding kreeg van mijn bank dat er 14.99 afgegaan was van de rekening. dadelijk alles stop gezet. krijg ik melding dat ik het kan stopzetten maar dat ze nog gewoon kunnen afhalen. dus via de fraude dienst van de bank gegaan en Harmony nog eens gebeld. de diensten hadden elkaar gekruisd werd me verteld. vorige week opgezegd, vandaag geld afgehaald en dat kruist dan? ja we werken met verschillende diensten zei ie. werken gewoon naast mekaar door ja. Neem hier absoluut geen verzekering voor je mobiel als je in Belgie woont. Laat je provider het je niet aansmeren. ze verlengen je verzekering ook stilzwijgend levenslang als je de kleine letters leest. dit lijkt me nog niet meer op een verzekeringsmaatschappij maar eerder iets anders.

Snelle en goede service
Super snelle afhandeling en fijne communicatie

Waardeloze behandeling claim
Waardeloze behandeling claim. Koel/vrieskast had enorme ijsvorming. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Uitgebreide fotoreportage was niet voldoende. Ze misten allerlei serienummers. Enfin: alles aangevuld en ook via mail contact gehad. Geen oplossing. Uiteindelijk zelf een reparateur ingeschakeld en die heeft ons wel netjes geholpen.
Update: nog geen enkele reactie op mijn e-mail aan Harmony gekregen (mail verstuurd en een reminder)...

Risposta di Harmony verzekeringen
Goede begeleiding bij de Amac ede toppers.
Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden.
Reparatie verloopt was goed te volgen.
En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad.
Alles vlot afgerond.
Hier voor onze dank.
Vriendelijke groeten van Dorland.

Zeer slechte service
Zeer slechte service – garantie na ruim 3 maanden nog steeds niet opgelost
Ik ben inmiddels al meer dan drie maanden bezig met een garantiezaak en ben nog steeds geen stap verder.
Tijdens een telefonisch gesprek werd mij verteld dat er geen garantie geclaimd kon worden op het vervangende toestel dat zij wilden opsturen. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik de aankoopbon van mijn nieuw aangeschafte telefoon zou toesturen, zodat de garantie daarop toegepast kon worden. Ik heb daarnaast gevraagd om het vervangende toestel te annuleren. Dit is door hen bevestigd en het vervangende toestel heb ik dan ook nooit ontvangen.
Ondanks duidelijke afspraken en het aanleveren van de aankoopbon, is de zaak na ruim drie maanden nog steeds niet afgerond. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat ik hier telkens achteraan moet en dat gemaakte afspraken blijkbaar niet worden nagekomen.
Ik verwacht dat dit nu eindelijk wordt opgelost en dat de afgesproken garantie op mijn nieuw aangekochte toestel wordt verleend. Een garantieproces dat meer dan drie maanden duurt zonder duidelijke oplossing vind ik absoluut niet acceptabel.

Bereikbaarheid is goed,echter…
Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het begin weinig voor mij hebben gedaan. Wellicht speelt vakantietijd een rol maar pas na 25 dagen werd volgens mij echt actie ondernomen. Ben 29 dagen zonder IPad geweest waarbij Amac pas na 9 dagen contact met jullie op nam!

Risposta di Harmony verzekeringen
Ik wil graag een groot compliment geven!
Ik wil graag een groot compliment geven aan D-Shawn en natuurlijk ook aan Harmony voor de goede service!
Wij hadden onze Sharp vaatwasser destijds bij BCC gekocht met garantie. Helaas was onze vaatwasser van achteren verbrand en kon deze niet meer gerepareerd worden. Via Harmony werd dit netjes opgepakt en kregen wij te horen dat wij vanwege de garantie kosteloos een nieuwe Sharp vaatwasser zouden krijgen. Hier waren wij natuurlijk super blij mee en daarom ook zeker een bedankje naar Harmony voor de goede afhandeling.
Kort daarna kregen wij alleen te horen dat er bij ons thuis een inbouwvaatwasser geplaatst zou worden. Daarom heb ik Harmony gebeld om te vragen wat er mogelijk was en kreeg ik D-Shawn aan de lijn.
D-Shawn heeft ons echt super goed geholpen en dacht met ons mee. Hij heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe vaatwasser werd omgezet naar een krediet/terugbetaling. Tijdens het gesprek had ik mijn bankrekeningnummer niet bij de hand, dus vroeg ik of hij mij na een paar minuten terug kon bellen. Zoals afgesproken belde hij mij netjes ongeveer 5 minuten later terug. Dat vond ik echt top service!
Wij zijn heel tevreden over hoe Harmony alles heeft opgelost en vooral over de hulp van D-Shawn. Hij was vriendelijk, behulpzaam, kwam zijn afspraak na en dacht goed met ons mee. Harmony heeft met hem echt een mooie aanwinst in het team!
Heel erg bedankt Harmony en natuurlijk D-Shawn voor de goede service en fijne afhandeling! 🙏

Risposta di Harmony verzekeringen
Duidelijk uitleg van de monteur
Ondanks dat het probleem waarvoor een monteur nodig was niet hoor baar of merkbaar was is er wel goed naar het apparaat gekeken

Risposta di Harmony verzekeringen
De reparatie van mijn Indesit fornuis…
De reparatie van mijn Indesit fornuis is goed uitgevoerd. De monteur was vriendelijk en heeft het probleem netjes opgelost. Ik ben tevreden over de service en de uitgevoerde reparatie.

Risposta di Harmony verzekeringen
Snelle vervanging van beschadigde…
Snelle vervanging van beschadigde iwatch. En werd goed op de hoogte gehouden van het proces.

Risposta di Harmony verzekeringen
Goede, duidelijke en snelle service
Makkelijk, snel, goede service.
Denken mee als je liever niet verstuurd.

Super goede ervaring
Super goede ervaring. Mijn telefoon was kapot gevallen en via my harmony netjes laten repareren bij amac. Wel 1,5 week moeten wachten maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik ben heel blij dat mijn telefoon gemaakt is zonder gedoe