Hardloop Recensioni 1.435

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 2 stelle su 5

Leveransen sköts fram 2 gånger från den riktiga leverans datumet. Fick inget besked om detta utan fick själv gå in och titta på leverans bekräftelse vart packet tagit vägen. Sedan tyckte jag at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När jag beställde stod det ca 14 dagar till leverans, kanske lite lång leveranstid men den kom någon dag tidigare och det stod tydligt hur lång leveranstiden var, så inga problem egentligen. Fjällräve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde skor som visade sig vara för små. Väldigt enkelt att returnera, och gratis. Blev även meddelad att varan skadades under transporten tillbaka, men var inga problem och fick alla pengar ti... Leggi di più

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Sport di avventura
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di articoli sportivi
  5. Negozio di articoli per sport invernali

Informazioni su Hardloop

Scritti dall'azienda

Logo

Vi pa Hardloop anser att livet är bäst när vi är utomhus.

Vi gillar att upptäcka nya platser, nya personer och vi motstar aldrig frestelsen att dela var smak för rätt material och var passion för branta stigar.

Det är därför som vi sedan 2015 hjälper dig hitta det rätta materialet för dina äventyr, oavsett om du är nybörjare eller idrottsproffs, och vi har ambitionen att vara bäst pa denna uppgift!

4,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Leverans

Varan, som är fantastisk, kom aldrig. Skulle ta 6-8 dagar, men hade inte hört nånting efter över 20 dagar. En liten hint om att det var försenat hade varit bra. Jag trodde jag hade blivit lurad. Varan kom efter 30 dagar

5 marzo 2026

Risposta di Hardloop

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Jag beklagar verkligen att leveransen tog så lång tid och att vi inte kunde informera dig om förseningen. Vi gör allt vi kan för att förbättra våra processer och säkerställa kundnöjdhet. Önskar dig underbara äventyr! 🌲✨

Valutata 5 stelle su 5

Hardloop förstår vad som spelar roll!

Hardloop har i tillägg till konkurrenskradtiga priser och ett brett sortiment förstått hur viktigt det är att erbjuda en smidig köp/leveransprocess.
Som kund gläds man åt den kontinerliga uppdateringen av leveransläget! Best-in-class!

6 marzo 2026

Hej Håkan,
Stort tack för din fantastiska recension! 🌟 Vi är verkligen glada över att höra att du uppskattar vår smidiga köpprocess och kontinuerliga uppdateringar. Med din Oakley Mod1 Mips är du utrustad för att utforska nya äventyr och klättra högre berg! ⛰️
Arnaud – HardGuide

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans. Bra kvalitet på varorna. Kommer köpa från Hardloop igen.

6 marzo 2026

Hej Johanna,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det är verkligen upplyftande att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få följa med dig på fler äventyr och uppstigningar! 🏞️

Valutata 1 stelle su 5

Beställde varor som inte dykt upp

Beställde varor som inte dykt upp. Är över 1 månad sen de skulle varit levererade. Bad dem cancellera beställningen och betala tillbaka. Så säger de helt plötsligt att de ska skicka varorna. Två veckor senare och varorna har inte dykt upp och de vägrar betala tillbaka

13 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di Hardloop

Tack för din feedback. 🙏 Vi beklagar verkligen den långa väntetiden och den bristande kommunikationen kring din beställning. 🏔️
Förseningen berodde på ett problem med leverantörens återfyllnad (réassort), vilket tyvärr påverkade din order. När du bad om att avbryta köpet var paketet tyvärr redan skickat, och vi kan inte stoppa en leverans som är på väg. Enligt våra uppgifter finns ditt paket nu tillgängligt för avhämtning på ditt utlämningsställe. Du kan välja att hämta ut det och behålla varorna, eller göra en retur om du inte längre önskar dem. Vi ber om ursäkt för besväret detta har orsakat. 🌲

Köpet och varan var bra

Köpet och varan var bra. Det gick bra och smidigt. Spårning av frakten var på franska men det gick tydligen att spåra via postnord upptäckte jag sedan. Det som drog ner lite var att varan kom lite på avvägar under leveransen och därmed blev fördröjd.

Risposta di Hardloop

Stort tack för din feedback! 😊 Vi är glada att höra att köpet gick smidigt, även om leveransen blev lite försenad. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår service för att ge alla äventyrsälskare den bästa upplevelsen. ⛰️

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick mina stövlar snabbt. Var tyvärr tvungen att skicka tillbaka då de var förstora men även after sale service var bra!

Hej Emma,
Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Det gläder oss att veta att vår leverans var snabb och att du är nöjd med vår service även efteråt. Vi ser fram emot att få följa med dig på fler äventyr framöver! 🌲

David – HardGuide

Valutata 1 stelle su 5

Hardloop will you not give you a refund if you buy the wrong size!

I ordered a Haglöfs jacket and it ended up being too large. Ackording to Hardloops policy no exchange can be made, you can return the jacket and get a refund. After returning the jacket I was denied a refund on the basis of the jacket no longer being sold as a part of Hardloops catalogue. The jacket is still available on Hardloop website and they do not respond to e-mails. My advice is, do not buy anything from Hardloop!

11 marzo 2026
Non scritta su invito

Hello David,

Thank you for your message. I apologize for the inconvenience you experienced regarding your return. We are currently handling your case internally and will get back to you as soon as possible with an appropriate solution.

I remain available if you have any further questions.

Valutata 1 stelle su 5

Tog 2,5 månader att få min produkt.

Tog 2,5 månader att få min produkt.

3 marzo 2026

Risposta di Hardloop

Tack för din feedback! Vi ber om ursäkt för den långa väntetiden. Vi gör allt vi kan för att förbättra våra tjänster och säkerställa kundnöjdhet. 🌿

Billigt och bra

3 marzo 2026

Hej Sune,
Stort tack för dina fina ord! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse. Vi ser fram emot att få följa dig på dina nästa äventyr i naturen! 🏞️

Valutata 4 stelle su 5

Har beställt ett par olika skor har…

Har beställt ett par olika skor har funkat bra även retur enda minus är väll dyr frakt i retur ca +300kr för ett par skor.

2 marzo 2026

Hej Björn,

Tack så mycket för din kommentar! 😊 Vi är glada att höra att de flesta av dina beställningar har gått bra. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och erbjuder redan gratis leverans till utlämningsställen, vilket du har utnyttjat, och returfrakt är också gratis. Vi ser fram emot att följa dina äventyr igen! 🏞️

Med sportiga hälsningar,

Bra utbud och priser

Bra utbud och priser. Lite lång leveranstid men det kan jag leva med.

23 febbraio 2026

Hej Magnus,
Stort tack för din positiva feedback! 😊 Vi är glada att höra att du gillar vårt utbud och priser. Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp, och vi hoppas att ditt Patagonia M10 Storm Jacket gör dina framtida äventyr ännu bättre. Vi arbetar på att förbättra våra leveranstider. 🌲

Hello Carlo,
Thank you so much for your fantastic review! 🌟 We're thrilled to hear that you're so pleased. Your Boot Moon is indeed a wonderful companion for any adventure, and we hope it takes you to incredible places! 🌄
Sportively,

Varan kom enligt beställningen

Varan kom enligt beställningen. Enda minuset är att det tog lite lång tid för leverans.

20 febbraio 2026

Hej Jörgen,
Tack för din feedback! 😊 Vi är glada att höra att varan kom som beställt, även om leveranstiden var lite längre än förväntat. Vi arbetar ständigt på att förbättra våra tjänster. Fjaellraeven Expedition Long är en fantastisk följeslagare för alla dina äventyr. 🏞️

Otroligt lång leveranstid

Utmärkt produkt, fantastisk kundservice - men leveranstiden är INTE ok. Den är lång från början och sen ytterligare en vecka försening. Jag kan inte förstå varför det ska ta sån tid att skicka från Frankrike. När jag väl vi jackan var vintern slut.

27 febbraio 2026

Risposta di Hardloop

Tack för din feedback! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med både produkten och vår kundservice, men vi beklagar verkligen att leveranstiden inte levde upp till förväntningarna. 🏔️
Förseningen berodde på ett dröjsmål i leverantörens återfyllnad (réassort), vilket tyvärr påverkade din beställning. Vi förstår att det är frustrerande att få sin vinterjacka när säsongen redan börjar lida mot sitt slut. Detta är inte den standard vi strävar efter, och vi ber om ursäkt för att vi inte nådde hela vägen fram denna gång. 🌲

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra info under hela ”pakets”…

Mycket bra info under hela ”pakets” resa.

19 febbraio 2026

Hej Elisabeth,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det är underbart att höra att du är nöjd med informationen under hela paketets resa. Vi ser fram emot att följa med dig på fler spännande äventyr! 🏞️

Bra priser och snabb leverans

Bra priser och snabb leverans

Hej Johannes,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vi är glada att höra att du uppskattar våra bra priser och snabba leveranser. Hoppas du får många härliga äventyr på stigarna framöver! 🌲

Mathilde – HardGuide

Galet lång leveranstid

Galet lång leveranstid. Väldigt lång väntetid för att få svar via mail.

18 febbraio 2026

Hej Sophie, 😊

Tack för din feedback och vi beklagar att din upplevelse inte var som förväntat. Trots den långa leveranstiden hoppas vi verkligen att du kommer uppskatta din produkt.

Jag finns självklart tillgänglig om du har fler frågor eller om det är något annat du undrar över!

Guillaume - Hardguide

Valutata 1 stelle su 5

Har fortfarande inte fått någon vara…

Har fortfarande inte fått någon vara efter över en månad...

18 febbraio 2026

Hello,

Thank you for your message and for bringing this to our attention. I am sorry for the situation with your missing backpack.

The carrier has declared your parcel lost. We have processed a refund for you on March 5th. You will receive the amount according to your bank’s usual processing times.
If you would still like the backpack, you are welcome to place a new order on our website.

Guillaume - Hardguide

Valutata 2 stelle su 5

Leveransen sköts fram 2 gånger från den…

Leveransen sköts fram 2 gånger från den riktiga leverans datumet.

Sedan tyckte jag att färgen på jackan jag beställde inte stämmer överens med den jackan som jag såg på hemsidan.
Och att returnera verkar vara jätte krångligt

24 febbraio 2026

Risposta di Hardloop

Tack för din feedback. 🙏 Vi beklagar verkligen att leveransen blev framskjuten flera gånger och att du inte fick någon proaktiv information om detta. 🏔️ Det är inte den servicenivå vi strävar efter.
När det gäller färgen på jackan är det tråkigt att den inte motsvarade dina förväntningar. Angående returen så vill vi gärna förtydliga att det inte behöver vara krångligt: du hanterar din retur enkelt via ditt kundkonto. Där kan du ladda ner en gratis returetikett direkt. Vi ber om ursäkt för besväret och arbetar på att förbättra våra leveransaviseringar. 🌲

Se tidigsre svar

16 febbraio 2026

Risposta di Hardloop

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Ser frem til at møde dig igen på fremtidige eventyr og bjergstier! 🏔

Med venlig hilsen,

Guillaume - HardGuide

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più