Hardloop Recensioni 1.435

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 2 stelle su 5

Leveransen sköts fram 2 gånger från den riktiga leverans datumet. Fick inget besked om detta utan fick själv gå in och titta på leverans bekräftelse vart packet tagit vägen. Sedan tyckte jag at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När jag beställde stod det ca 14 dagar till leverans, kanske lite lång leveranstid men den kom någon dag tidigare och det stod tydligt hur lång leveranstiden var, så inga problem egentligen. Fjällräve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde skor som visade sig vara för små. Väldigt enkelt att returnera, och gratis. Blev även meddelad att varan skadades under transporten tillbaka, men var inga problem och fick alla pengar ti... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Köpet och varan var bra. Det gick bra och smidigt. Spårning av frakten var på franska men det gick tydligen att spåra via postnord upptäckte jag sedan. Det som drog ner lite var att varan kom lite på... Leggi di più

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Sport di avventura
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di articoli sportivi
  5. Negozio di articoli per sport invernali

Informazioni su Hardloop

Scritti dall'azienda

Logo

Vi pa Hardloop anser att livet är bäst när vi är utomhus.

Vi gillar att upptäcka nya platser, nya personer och vi motstar aldrig frestelsen att dela var smak för rätt material och var passion för branta stigar.

Det är därför som vi sedan 2015 hjälper dig hitta det rätta materialet för dina äventyr, oavsett om du är nybörjare eller idrottsproffs, och vi har ambitionen att vara bäst pa denna uppgift!

4,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

En bra sko

Allt fungerade bra. Lätt att beställa och betala. Leveranstiden var lite lång men skorna var jättebra.

Hej Ewa,
Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vi är glada att allt gick smidigt och att du är nöjd. Leverans kan ibland ta lite tid, men vi arbetar alltid för att förbättra oss. Hoppas vi ses snart på nästa äventyr! 🏞️
David – HardGuide

Valutata 5 stelle su 5

Allt funkade bra men önskar fler leveransalternativ

Funkade bra att handla och väldigt nöjd med produkterna. Saknar fler leveransalternativ, typ instabox eller PostNords paketbox

1 aprile 2026

Hej Mattias,
Stort tack för din fina återkoppling! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med dina produkter. Dolomite 54 Low Evo är verkligen ett utmärkt val för alla dina äventyr. Vi uppskattar din feedback om fler leveransalternativ och arbetar ständigt för att förbättra vår service. 🏞
Romain – HardGuide

Perfekt produkt

Perfekt produkt, enastående pris och snabb leverans!

Hej Johan,

Tack så mycket för din positiva recension! 🌟 Det är verkligen roligt att höra att du uppskattade din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få följa med dig på dina kommande äventyr i naturen! 🏞️

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerade som det skulle

Allt fungerade som det skulle, inget att anmärka på.

Hej Christina,
Stort tack för din fantastiska feedback! 😊 Vi är verkligen glada att allt gick som det skulle. Vi ser fram emot att få följa dig på fler äventyr i framtiden! 🏕️

Bra pris och leverans

Bra pris, ca 1 veckas leveranstid.

Hej Malin,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med priset och leveransen. Vi ser fram emot att följa dig på dina äventyr i naturen! 🏞️

Romain – HardGuide

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkt (cardigan Fjällräven) och…

Bra produkt (cardigan Fjällräven) och snabb (9 dagar) leverans

Hej Karin,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med den snabba leveransen och att din Fjaellraeven Snow Cardigan lever upp till dina förväntningar. Vi hoppas att den blir din pålitliga följeslagare på framtida äventyr i naturen! 🏔️

Valutata 5 stelle su 5

En av de bästa webbshopparna för…

En av de bästa webbshopparna för fritidsprylar jag känner till.

Hej Jan,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vi är överlyckliga att höra att du tycker så mycket om vår webbshop. Din Nemo Eclipse All kommer verkligen att vara en trogen följeslagare på dina framtida äventyr i bergen och på stigarna. 🏞️

Valutata 3 stelle su 5

Lång leveranstid

31 marzo 2026

Hej Per Anders,
Tak for din feedback! Vi er kede af, at din oplevelse ikke var helt perfekt, og vi arbejder konstant på at forbedre vores tjenester. Din sikkerhed og komfort er vigtig for os, og vi er sikre på, at din Scott Arx Ce vil være en god følgesvend, når alt er på plads. 🌲
Sportshilsner,

Bra kvalitet

Hej Maria,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og kvaliteten. Vi glæder os til at se dig på eventyrets stier igen snart! 🏔️
Sportshilsner,

Valutata 2 stelle su 5

Lång leveranstid

Lång leveranstid , höll inte aviserat leveransdatum

Risposta di Hardloop

Tack för din feedback! 🙏 Vi är ledsna för de tre små dagarnas fördröjning jämfört med det beräknade leveransdatumet 🏔️. Vi gör vårt bästa för att vara så exakta som möjligt, men det är tyvärr inte alltid helt enkelt att förutse alla steg i leveranskedjan. 🌲
Sportsliga hälsningar,
Antonin – HardGuide

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Lätt att returnera paket. Prisvärd vara!

Hej Niklas,
Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Vi är verkligen glada över att du är nöjd med vår snabba leverans och enkla returprocess. Vi ser fram emot att få följa med dig på dina framtida äventyr bland bergen och stigarna! 🏞️

Valutata 4 stelle su 5

Jag köpte hjälmen som present till mitt…

Jag köpte hjälmen som present till mitt barnbarn.

26 marzo 2026

Hej Carina,
Stort tack för din fina recension! 😊 Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp. Vi hoppas att ditt barnbarn får många äventyr och fina stunder med det. Ser fram emot att se dig på stigarna igen! 🏞️

Antonin – HardGuide

Bra kvalitet.

Bra kvalitet.

23 marzo 2026

Hej Thomas,

Tack så mycket för din positiva feedback! 😊 Vi är glada att din upplevelse levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få följa med dig på dina framtida äventyr i naturen! 🌲

Arnaud – HardGuide

Valutata 4 stelle su 5

Jag vill ha ett kvitto på köpet

Jag vill ha ett kvitto på köpet. Behöver det för att ge till arbetsgivaren för att få ut skobidrag.
I övrigt mycket nöjd!

23 marzo 2026

Hej Linda,
Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med ditt köp och vi tar hand om ditt kvittoärende idag. Vi ser fram emot att följa med dig på många fler äventyr i bergen och på stigarna! 🏞️

Théo - HardGuide

Hello,

A huge thank you for your fantastic feedback! 😊 We're thrilled to hear that you enjoyed our fast delivery and customer service. We look forward to accompanying you on your next adventure! 🏕️

All the best,

Valutata 3 stelle su 5

I purchased my shoes but I am still…

I purchased my shoes but I am still waiting for delivery

Hello,

Thank you for your message and for your patience while waiting for your order.

Your package is currently on its way to you and is expected to be delivered either today or tomorrow.

I remain available if you have any further questions or need more information!

Guillaume - Hardguide

Varan motsvarade förväntningarna.

26 marzo 2026

Hej Åsa,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😄 Vi är verkligen glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att följa med dig på framtida äventyr! ⛰️
Emilie– HardGuide

Superfin ryggsäck!

Snygg ryggsäck med smarta fack och jättebra kvalitet!

20 marzo 2026

Hej Eva,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med din nya ryggsäck. Db Journey Hugger Backpack är verkligen en utmärkt följeslagare för alla slags äventyr, oavsett om det är på stigar eller i bergen. 🏔️ Hoppas vi ses snart igen för fler äventyr!

Stort utbud och kvalitet

Stort utbud, bra utbud. Kvalitet på alla produkter och rätt snabb leverans

18 marzo 2026

Hej Alvin,
Tack för din fantastiska recension! 😊 Att veta att du uppskattar vårt stora och kvalitativa utbud gör oss väldigt glada. La Sportiva Lumina är verkligen ett utmärkt val för dina äventyr. Vi hoppas att du får många härliga stunder på stigarna! 🏞️

Camille – HardGuide

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più