Gisteren bij H.I. Binnenkort, Rotterdam geweest. Pizza quattre stationi besteld. Afbakken was oké. Beleg was vrijwel absent. 200 ml cola zero €3.70 Personeel sprak geen Nederlands. Besteld toetje w... Leggi di più
Service was oke, eten kwam vrij vlug. Maar de pasta met zalm was veelste zout, tevens de pizza met zalm ook erg zoutig en daarboven op kwam ook nog eens stukjes oude kaas er bovenop wat het extra... Leggi di più
Werkelijk nog nooit zulke onvriendelijke en ongeïnteresseerde bediening meegemaakt. Daarnaast was de pizza slap, de pasta klef en werden met de 7 op een 5-persoonsbank gezet terwijl er plek genoeg... Leggi di più
We hadden al vroeg gereserveerd 16.30 uur. (Arnhem) In het begin was het rustig, later druk. Het ijs werd al geserveerd terwijl alle borden vd pizza er nog stonden. Deze werden niet afgeruimd, hier mo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Prima met kids
Prima pizza, mooi groot, maar niets bijzonders. toetjes matig.
Zeer slechte ervaring
. Met onze kleindochters een hapje eten bij Happy Italy in Alkmaar. Wij bestelden 2 pizza's , 2 pasta pesto...
Er werden lauwe pizza's geserveerd.....pasta's . Wij hadden de pizza op, nog s steeds geen pasta's...bij navraag werd er gezegd dat de pesto op was.... als we niks gevraagd hadden hadden we er nu nog gezeten....
Kortom, door was de laatste keer dat we hier geweest zijn.
Wtf.
Sta nu al 3 kwartier te wachten op de pizza, na al een half uur wachten voordat de bestelling werd afgenomen. Film gemist. Ook geen vertrouwen in een lekker pizza als ik het menu heb bekeken.
Geen Happy ervaring, ronduit slecht!!
Slechte trage bediening, manager die geen woord NL sprak, 10 minuten wachten op een besteld drankje, ongeinteresseerd personeel. Waren met 11 personen, helft had hoofdgerecht al op terwijl ander helft van ons nog op eten zat te wachten. Kwaliteit van eten was ook om te huilen, geen happy ervaring hier bij Happy Italy in Schiedam
Slechter dan dit bestaat niet
Slechter dan dit bestaat niet. Smakeloos eten, nors personeel en totaal geen sfeer. Een raadsel dat hier nog mensen komen en ze nog bestaan.
Het was veel te druk voor het aantal…
Het was veel te druk voor het aantal serveers(ders) die er rondliepen, drankje besteld en we wilden nog even nadenken over de pizza of pasta vervolgens komt er niemand meer aan onze tafel om de bestelling op te nemen en moesten we zelf iemand aanschieten. Kunnen zij niks aan doen maar we hadden er de hele avond kunnen zitten met enkel een drankje. Vervolgens kregen we de pizza die ook nog eens erg tegenviel, de tomatensaus op de pizza leek wel gekruide tomaten puree. Kwaliteit is erg teruggelopen. Ik kan u zeggen wij waren niet de enige. Koude pasta’s en smaakloze pasta’s werden gewoon uit geserveerd. Echt slecht ons zie je niet meer terug ook al is het voor ons naast de deur.
Was giesteren in nieuwegein voor de…
Was giesteren in nieuwegein voor de derde keer .spageti is best lekker . Heb giesteren voor het eerst pizza besteldt.sorry mensen het was echt zonder smaak. Ik kom graag bij jullie zo iets heb ik nooit meer gemaakt. Ik ga binnen kort weer probeer ik andere pizza.
Verdient niet eens 1 ster
Afgelopen woensdag 17 april ging ik samen met een collega een hapje eten bij Happy Italy Tilburg.
Helaas heb ik nog nooit zo'n slechte ervaring in een restaurant gehad als toen.
De volgende dingen zijn voorgevallen:
- Het personeelslid dat ons drinken kwam serveren, heeft geen woord gesproken. Ook niet gegroet. Heeft het drinken op tafel gezet en is weggelopen. Hij heeft zelfs niet gevraagd welk drankje voor wie was bestemd.
- Terwijl wij nog onze carpaccio aan het eten waren, werd de pasta al geserveerd. Ondanks dat we dus nog niet klaar waren met ons voorgerecht, werd de pasta op tafel gezet.
- Toen ik eenmaal aan mijn pasta wilde beginnen, kwam ik tijdens het roeren een haar tegen. Toen ik aan personeel een nieuwe pasta vroeg werd ik verbaasd aangekeken, kreeg wel een nieuwe pasta maar er werden geen excuses gemaakt.
- Vervolgens werd de parmezaan vergeten bij mijn pasta. En kreeg ik geen nieuw bestek, dit kon ik zelf gaan pakken.
- Ten slotte kreeg ik de parmezaanse kaas los geserveerd, maar hier in zat een stukje gebakken paprika.
Uiteraard heb ik hier een klacht over ingediend. Via de mail, bij nader inzien had ik er gelijk werk van moeten maken.
De klantenservice wilde mij een cadeaubon sturen van €12,50. Ik ging niet akkoord hiermee, toen wilden ze mij een bon sturen van €20,-. Ook hier ben ik niet mee akkoord gegaan.
Ik heb aangegeven dat ik dit ook een triest aanbod vond. Ik had verwacht dat ik op z'n minst de kosten van het eten vergoed zou krijgen.
Ze vertelden mij dat €20,- echt het maximum was en ik deze cadeaubon alsnog opgestuurd kon krijgen als ik akkoord zou gaan.
Ik heb toen besloten dat ik nooit meer 1 voet zet in een Happy Italy restaurant, na dit hele fiasco. En ik de cadeaubon dus ook absoluut niet hoef te hebben.
Kortom:
Slecht restaurant, slecht personeel, eten dat ver onder de maat is en een klantenservice die niks voor hun klanten wil betekenen.
Happy italy Kerkrade… we staan al 20…
Happy italy Kerkrade… we staan al 20 minuten te wachten. Geen mens kijkt naar je om, zelf maar gaan vragen of er plek is en toen werd gezegt: ja er is plek maar over 10 minuten of 20 minuten we weten het niet. Er waren zoveel tafels vrij en laten de mensen gewoon staan. Schandalig! We zijn naar een ander restaurant gegaan. Ons zijn ze kwijt als klant.
Happy italy heeft een nieuwe menu kaart…
Happy italy heeft een nieuwe menu kaart gemaakt en heeft mijn lievelings pasta weg gehaald 'pasta con popette' ik ben heel erg verdrietig afschuwelijk dit!!!
Wat een ellende
Wat een ellende, zoutloos, lauw, lang wachten.
Locatie Nieuwegein.
Bruschetta gewoon koud brood - Hoe dan? En nog aangebrand ook?!
Ik zou willen dat het een 1 april grap was, maar de rekening moest gewoon betaald worden.
De gerechten zijn sterk in kwaliteit gedaald…
De gerechten zijn gewoon sterk gedaald in kwaliteit, het is een en al schaarste op je bord. Van Salade tot aan de pasta, het een en al basic en onder de maat Tegelijk puilt de witte pasta of de sla weer uit je bord alsof het oogt dat je toch weer veel krijgt. Waterige saus, vlees moet je op je bord zoeken, nauwelijks smaak en dunne spaghetti alsof je bij de chinees bent aangekomen. Uiteindelijk mag je een hoge rekening betalen waarbij je afvraagt waarom. De tip is echt om je eigen eten zelf eens te bestellen, te proeven en er geld voor neer te tellen....
Als je geen behoefte hebt om mensen te bedienen met een beetje kwaliteit dan kun je afvragen waarom je nog wel eten wil verkopen.
Als bezoeker houd je er zon nare smaak aan over dat je tijdens het eten elkaar al aan kijkt van dit nooit meer. Sorry Happy Italy wij passen en gaan elders opzoek, was echt zonde van het geld (95 euro/ 4pers)!
Happy Italy Tilburg
Happy Italy Tilburg, seafood pizza was echt heel erg karig; 8 garnalen en her en der wat gerookte zalm, verborgen onder spinazie voor een prijs van 16,- kan dat echt niet. Heb dit ook aangegeven en ze wilde er niets aan veranderen, zo was het recept, als ik meer wilde kon ik bijbetalen. Ik zou als chefkok me ervoor schamen om dit zo op het menu te zetten, ik zou het eraf halen.
Goed personeel
Bij de kuip is een medewerker genaamd shadé wat een geweldige gastvrouw en aanwinst voor het bedrijf is!!!geef geweldige service en is leuk om mee te lachen. Gastvrouw van de avond!
Eens en nooit meer
Eens en nooit meer. Wat een aanfluiting. Bijna 2 uur zitten wachten op het hoofdgerecht en dat waren 2 pizza's en 1 pasta. De 2 pizza's meatlovers waren ze het vlees vergeten. Pizza's smaakte naar karton met kaas. Pasta was met kip en roomsaus, geen enkele smaak aan en na 3 happen de rest laten staan. Om ons heen liepen meerdere mensen weg de deur uit.
Wat ook opviel was dat ze voor alles en dan bedoel ik alles dezelfde pizzasnijder gebruikten, ook mega smerig vis of vlees alles werd door elkaar gesneden.
Veel te weinig personeel en een vol restaurant, dan gaat er dus iets giga mis bij de planning. Ook wij zijn zonder te betalen weggegaan. Dus wees gewaarschuwd NIET HIER NAAR TOE GAAN!!
Locatie Venlo
Locatie Venlo. Zeer slecht. Personeel niet flexibel. Niet vriendelijk. Social deal geboekt bleek maar een beperkte keuze van de kaart te zijn keuze uit 3 pizza's of pasta. Bijbetalen voor een andere pizza kon niet. Gemiste kans zo happy waren wij dus niet. Pizza’s uiteindelijk meegenomen. Dus geen omzet…. Voor ons GEEN Happy Italy meer…..
Heel erg teleurgesteld
Heel erg teleurgesteld! Wij zijn met het gezin naar Nieuwegin geweest. Eerst mochten we kiezen of we boven of beneden wilde zitten. Kwamen we boven, moesten we maar afwachten op de tafel (want ze had geen idee wanneer die tafel leeg gehaald werd) Na 10 min zaten we dan eindelijk! We hebben wat te drinken besteld met een broodje vooraf. Na 20 min nog steeds niets op tafel!!!
Daar kwam dan eindelijk het broodje... Maar nog steeds geen drinken! Navraag gedaan, zij ging beneden navragen waar het bleef.. Maar we zagen dat zij gewoon in een hoekje stond te kletsen!!! Na een tijdje eindelijk drinken en onze pizza's besteld.
Op onze pizza moesten we weer ruim 30 minuten wachten. Navraag doen.. Maar ze had geen idee hoe lang het ging duren...Toen kwamen eindelijk de pizza's, maar deze waren lauw, al tegen koud aan. Alsof ze al lang klaar stonden!!!
Heeeeeeel slecht en teleurgesteld in dit restaurant!!!
Owja, ook tijdens het eten was bedieningspersoneel een tafel tegenover ons aan het "vullen" met borden, glazen, flesjes etc, omdat ze gewoon te LUI was om het meteen op te ruimen!!
We hadden een slechte ervaring in een…niet klantvriendelijk
We hadden een slechte ervaring in een restaurant niet bij happy Italy want 1 persoon had zijn eten niet gekregen dus gingen we met 5 personen naar happy Italy om die ene persoon toch wat te laten eten, komen we bij happy en er moest er maar 1 eten. Dat mocht niet toen zei ik maar wij nemen wat te drinken. Nou de menukaart werd zo op tafel gegooid en weer een pizza was niet geleverd. Wat een onpersoonlijke dame bij de laan op zuid. Zij was de enige met een rood shirt. Het was na 21.00 uur en het was niet vol. Nooit meer daar
Slecht restaurant ober snapt er niks…
Slecht restaurant ober snapt er niks van lang wachten en slecht prijs kwaliteit verhouding