Gisteren bij H.I. Binnenkort, Rotterdam geweest. Pizza quattre stationi besteld. Afbakken was oké. Beleg was vrijwel absent. 200 ml cola zero €3.70 Personeel sprak geen Nederlands. Besteld toetje w... Leggi di più
Service was oke, eten kwam vrij vlug. Maar de pasta met zalm was veelste zout, tevens de pizza met zalm ook erg zoutig en daarboven op kwam ook nog eens stukjes oude kaas er bovenop wat het extra... Leggi di più
Werkelijk nog nooit zulke onvriendelijke en ongeïnteresseerde bediening meegemaakt. Daarnaast was de pizza slap, de pasta klef en werden met de 7 op een 5-persoonsbank gezet terwijl er plek genoeg... Leggi di più
We hadden al vroeg gereserveerd 16.30 uur. (Arnhem) In het begin was het rustig, later druk. Het ijs werd al geserveerd terwijl alle borden vd pizza er nog stonden. Deze werden niet afgeruimd, hier mo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Slecht restaurant ober snapt er niks…
Slecht restaurant ober snapt er niks van lang wachten en slecht prijs kwaliteit verhouding
We ordered 2 pasta’s online for 19:15
We ordered 2 pasta’s online for 19:15. When we arrived we were not received by anyone. We waited 30 minutes until we got our food.
GREAT SERVICE in Tilburg!!
Wat een drama in Hendrik ido Ambacht
Wat een drama in Hendrik ido Ambacht. Om 1645 binnen, om 1715 je drankjes en om 18:00 koude pizza's! Terug gebracht maar konden we weer lang wachten. Ondertussen staan min 10 mensen te wachten bij de ingang. Wat een mismanagement daar, jammer voor het personeel. Om 1815 weggegaan met chagrijnige kinderen. Wat een drama........
Zoveelste gemiste kans in Alkmaar!
1300uur eten besteld voor 1800 afhalen helaas weer een smoes dat ze de bestelling niet hadden ontvangen ivm storing. Deze was ons al eerder bekend helaas. Jammer genoeg al betaald en dan nog ruim een half uur wachten.
Vroeger verliep alles vlekkeloos en laatste jaar echt een zootje helaas. Prijs kwaliteit is ook niet meer wat het was helaas. Voorlopig weer even klaar met deze tent!
Tip; gooi je site eruit als je storing hebt dit voorkomt gezeik!
Verbazingwekkend goed
Bij binnenkomst werden wij hartelijk verwelkomd en kregen wij een tafel toegewezen. Het personeel zorgde ervoor dat er gauw een drankje en broodje vooraf op tafel stond. De menukaart van Happy Italy is erg divers waardoor het lastig was om een goede keuze te maken. De bediening heeft ons uiteindelijk geholpen om een passende keuze te maken. Mijn man en kregen een heerlijke romige pasta geserveerd. De kids gingen voor een pizza en kunnen er na een week nog niet over ophouden… Wij hebben bij meerdere Happy Italy restaurants gegeten maar Happy Italy Nieuwegein steekt ver boven de rest uit. Ondanks dat het wat drukker was heeft het personeel gezorgd voor een uitstekende bediening en heeft het keuken personeel gezorgd voor een heerlijk gerecht. Al met al, een onvergetelijke ervaring!
Dit restaurant is dus zeker een aanrader als je met de kids wil komen (ze hebben ook nog eens een prachtige speelhoek), of zonder kids gewoon wil genieten van een heerlijk stukje Italië hier in het op dit moment grauwe Nederland.
Team Happy Italy Nieuwegein,
Nogmaals bedankt, tot gauw.
Het is jammer dat Happy Italy is nu veel…
Het is jammer dat Happy Italy is nu veel veranderd in prijs/kwaliteit/service is.
Vroeger was alles beter. Vroeger is Goed en goedkoop. Maar nu prijs is gelijk of duurder dan van andere pizzeria restaurants maar kwaliteit is slechter of minder dan andere pizza restaurant. Vroeger aten wij regelmatig bij happy Italy maar na laatste bezoek ervaring zullen we niet meer komen. Heel jammer vind ik.
Vestiging Spijkenisse, Nooit meer!
Vestiging Spijkenisse,
Bij binnenkomst, stond er al een rij en duurde t heel lang voor er iemand kwam.
Gevraagd of de rekening gesplit kon worden, aangezien ik een bekende in de rij tegenkwam die ook toevallig had gereserveerd die dag. En we graag bij elkaar aan tafel wilde zitten.
Dat was moeilijk/lastig, moesten eigenlijk aan eigen tafel zitten. Vertelde het meisje met een chagerijnig gezicht.
Dus werden we aan 2 tafels naast elkaar gezet. Waarbij we de jassen bij 1 tafel hingen en bij elkaar gingen zitten en dachten dan bestellen we wel onder eigen tafelnr. Dat mocht niet. Lekker klantvriendelijk allemaal.
Kregen ook geen kaart, werd niet gevraagd wat we wilde drinken.
Daar hebben we nog 20 min op moeten wachten.
Vervolgens drinken besteld, kregen 1 voor 1 drinken. 2 kregen geen drinken. Hebben we nog 2 keer om moeten vragen. En zij kregen wederom pas na kwartier hun drinken. Eten besteld, dat ging redelijk snel. Maar de salade dreef in de saus, en was niet lekker. Duurde erg lang voor er werd afgeruimd.
Kinderen hadden een ijsje bij hun menu. Moesten we ook om vragen. Ze konden t niet bij de ijs vitrine halen want daar stond (al een hele tijd) geen personeel. Besteld, na 20 min maar eens gaan vragen waar de ijsjes bleven. Kinderen werden ongeduldig. ‘T was druk’ was t antwoord. Na 3 kwartier en meerdere malen vragen, nog steeds geen ijs. Toen wij opstonden en jassen aandeden kwam er ineens iemand aanlopen met een half gesmolten ijsje, niet vanuit de ‘ijshoek’. Met de vraag ‘of we nog een ijsje wilde’ met weet een sago gezicht. Vroeg ik haar waar deze vandaan kwam. Waarbij ik een arogante reactie kreeg ‘wat denk je’
Ze zette t op tafel en liep direct weg.
De zaak zat idd bom vol, er stond een dike rij bij de deur.
Te weinig en sago personeel!
Het is voorjaarsvakantie én ze hebben een kids menu aanbieding. Natuurlijk is t dan druk, maar zorg voor genoeg personeel en vooral vriendelijk personeel!
Nooit meer voor ons!
Niet zo Happy Italy
Zojuist thuis van een bezoekje aan Happy Italy Rotterdam Zuid, wat een ervaring… en dat bedoel ik niet positief. Ontvangst van een wat schreeuwerige jongeman in een dikke winterjas, vervolgens aan een tafel geplaatst waar je blijkbaar achteraf extra voor moet betalen, speelruimte waren schilders bezig dus kon niet gespeeld worden, kleurplaat gevraagd, dat werd een Sinterklaas kleurplaat op Valentijnsdag met kleurtjes zonder punt. tafel die maar niet afgeruimd werd, serveerster in geen velden of wegen te bekennen.
Slechte zaak!
Slecht geregeld en slechte bediening!! Wij zijn er 2 keer geweest. De ene keer geen pizza's en lege tent, maar niemand kwam langs.
De tweede keer druk en gereserveerd, moesten lang wachten op zowel tafel als drinken. Eten niet gekregen en weer niemand die langskwam.
Waardeloze service
Waardeloze service. Na 1.5 uur wachten geen eten. Mensen met marrokaanse achtergrond krijgen voorrang in de bediening. 4 vrouwen kwamen 25 minuten na ons binnen en die kregen in 20 minuten hun eten. Wij na 1.5 uur nog niets. Uiteindelijk hebben de drankjes afgerekend en niet betaald voor het eten en opgestapt. Heel slechte service, keten is te groot en te weinig personeel.
We wachten al 1 uur en hebben nog…
We wachten al 1 uur en hebben nog steeds geen menu kaart gekregen!
The service was bad
The service was bad, the food was cold and I ordered water and it didn’t come. Don’t come here
Bad restaurant
They didn’t bring our water, waited like 20 minutes. Really bad food, staff was unfriendly and it was overall a bad experience. Never eating here again.
Tegenvaller
Deze keer best teleurgesteld in het eten en de bediening.
Het duurde lang voordat er iemand bij de tafel kwam heb meerdere keren aan moeten geven dat ik iemand nodig had drinken werd niet gebracht moest daar weer om vragen pizza die we besteld hadden was niet te snijden was ditmaal geen vergelijk met eerdere keren...jammer zal niet zo snel meer terugkomen
good en lekker
Slechte ervaring: ik ga er nooit meer eten
HI in Alkmaar: Net als de vorige reacties: héél lang wachten op de menukaart (zelf maar gepakt) lang wachten op je eerste drankje, daarna lang wachten op het voorgerecht, lang wachten op de Pizza. (DRIE uur duurde onze maaltijd, met 3 personen, alleen voorgerecht en pizza) De bediening kan het niet aan, hebben duidelijk geen horeca ervaring. Een serveerster wist de tafelnummers niet uit het hoofd, liep heen en weer tussen de tafels met een voorgerecht, later met een pizza, wie heeft dit besteld? Daarnaast is het een lawaaierige tent (krijsende en jengelende kinderen en luidruchtige tieners) - maar dat ligt natuurlijk ook aan de ouders! Messen waren niet scherp… en zo kan ik wel door gaan…Het eten vonden wij overigens wel lekker.
Betaalbaar, goed eten, wel erg druk
Gisteravond hier gegeten voor mijn verjaardag. Betaalbaar restaurant met goed eten. Ze zijn erg populair dus toen we aankwamen gaven ze direct al aan dat ze vol zaten. Reserveren was ons niet gelukt omdat ze vol zaten. Met reserveren waren we zelf ook laat dus dat lag ook aan ons. Over een half uur a drie kwartier is er vermoedelijk wel plek zei de kelner. Wij besloten een kop koffie te drinken bij het daarnaast gelegen McDonalds restaurant en ons geluk daarna nog eens te beproeven. Nadat we een tweede keer terugkwamen was er inderdaad wel plek. De drankjes kregen we al snel. De kelner, die ons de 1e keer ook had gesproken, had het duidelijk erg druk. Mijn partner wilde een Sprite. Dat hebben we niet zei de kelner. Wel een 7up. Mijn partner zei: de vorige keer hadden jullie wel Sprite? Ja en dat hebben we dus nu niet zei de kelner net iets te kortaf en onvriendelijk.
Dat had echt wel vriendelijker gemogen vonden wij. Dat er geen Sprite meer is kan gebeuren.
Het eten kwam wel vrij snel. Het eten van mijn partner kwam wel ver voor mijn maaltijd en dat van mijn stiefdochter. Mijn partner zat daardoor alleen te eten. Dat kan niet de bedoeling zijn. Dat moet tegelijk komen. Ook een verbeterpunt. Ik had pasta con polpette. Dat was heerlijk. Mijn partner had een cesare salade en mijn stiefdochter een carbonara. We vonden dat heerlijk. Daarna duurde het wel heel erg lang voor ze weer kwamen om het dessert op te nemen en de tafel leeg te ruimen. Sterker nog: ze kwamen niet. Wel erg lang moeten wachten. Uiteindelijk zelf maar naar de bar gelopen om een bestelling op te nemen.
Dat werkte en ze kwamen daarna ons dessert opnemen. Dat kwam daarna vrij snel. Als dessert hadden mijn partner en ik een torta limone. Dat was ook heerlijk. Mijn stiefdochter had ‘n tiramisu en ze gaf aan dat deze erg zurig was. We gaven dit direct aan bij, deze keer, een vrouwelijke kelner. Zij was erg vriendelijk en ze haalde de tiramisu direct van de rekening af & ze verontschuldigde zich. Hoe dat kwam wist ze ook niet?
Daar werd goed op gereageerd.
De mannelijke kelner, die we eerder spraken, was vertrokken. De rekening viel ons mee. Dus al met al lekker gegeten.
Het dessert dat niet goed was werd goed op gereageerd. De verbeterpunten; 1) de “discussie” met Sprite/7up. Blijf vriendelijk zou ik zeggen en 2) als mensen gegeten hebben laat dan niet zo lang wachten voor het opnemen van het dessert en het leeghalen van de tafel. Anders kijk je tegen vieze borden aan. Wil je hier eten? Hou er dan rekening mee dat het snel vol is. Vooral in het weekend. Reserveer ruim van te voren.
vestiging alkmaar
vestiging alkmaar
waar zal ik beginnen…
het is geen een ster waard, uur gewacht op eerste drankje, 1,5 u gewacht om vervolgens een koude k/t pizza te krijgen, krijzende mensen, overvol, onvriendelijk personeel, vies bestek en er miste ingrediënten in het eten.
over het algemeen echt waar verschrikkelijke ervaring.
Eigenlijk verdienen ze niet eens 1…
Eigenlijk verdienen ze niet eens 1 ster. De bediening was super slecht en erg. We hebben na 20 minuten vragen of we de rekening konden krijgen, zijn we maar naar hij toegelopen. Ook was de bedieningen heel onaardig. IK DOE DIT NOOIT MEER!