Werkelijk nog nooit zulke onvriendelijke en ongeïnteresseerde bediening meegemaakt. Daarnaast was de pizza slap, de pasta klef en werden met de 7 op een 5-persoonsbank gezet terwijl er plek genoeg... Leggi di più
Slechte bediening, kwamen niet langs om drinken op te nemen en als je het vroeg duurde het nog stiklang, in een italiaans restaurant geen pizzasnijder hebben. Personeel zet gewoon drankjes op tafel z... Leggi di più
Wij hebben met 6 personen gegeten, wij kwamen hier zo vaak, afgelopen 1.5 jaar zijn we niet geweest Jeetje wat was het waardeloos, totaal geen smaak aan de pasta je proeft gewoon water, pesto... Leggi di più
We hadden al vroeg gereserveerd 16.30 uur. (Arnhem) In het begin was het rustig, later druk. Het ijs werd al geserveerd terwijl alle borden vd pizza er nog stonden. Deze werden niet afgeruimd, hier mo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
0 sterren!!!!
Als er 0 sterren beschikbaar was hadden we die optie gekozen. Wat een drama bij Happy Italy Breda afgelopen zondag! Werden ontvangen met de vraag of we engels spraken, en dat is geen probleem hoor.
Door de ober naar een tafel gebracht en besteld, pasta en pizza 4 formaggi. Kreeg ik een 4 stagioni... dus ober geroepen, zegt ie dat hij 100% zeker weet dat ik de stagioni besteld had, geen excuses niks en boos kijken toen ik zei dat ik een nieuwe pizza wilde. De pasta van mijn man was in een woord niet te pruimen, zo slecht nog nooit pasta gegeten. Toen we dat aangaven kregen we een onbeschoft antwoord van Roberto uit Estonia. Deze jongeman moet nooit meer in de horeca werken en heel snel een andere baan gaan zoeken! Happy Italy Breda NOOIT MEER!!!!!!
Happy Italy Rotterdam De Kuip
Met mijn twee jonge kinderen (3 en 8) en schoonzus wilde ik op 8 augustus gezellig eten bij Happy Italy. Na meer dan een uur wachten en zien dat anderen die later kwamen al eten kregen, vroegen we vriendelijk of onze bestelling nog kwam. Fout in het systeem, werd ons verteld. “Compensatie”? Een lege pizzadoos.
Nog voordat ons eten kwam, werden we door een beveiliger gevraagd te vertrekken omdat we volgens de serveerster “te veel zeurden”. Geen excuses, geen oplossing, alleen teleurstelling en hongerige kinderen. Respectloos en onprofessioneel – wij komen hier nooit meer terug.
Vriendelijke vlotte bediening en smaakvol gegeten bij Happy Italy in Nieuwegein
Bij binnenkomst direct naar een tafel begeleid en de drankjes werden snel gebracht. Het personeel was zeer vriendelijk en vlot. Ook het eten is snel gebracht gezien de verse bereiding. Heerlijk gegeten en de atmosfeer was erg gezellig. De koffie smaakt voortreffelijk.
ABSOLUUT WALGELIJK
ABSOLUUT WALGELIJK – FOTO BEWIJS
Ik heb een pasta afgehaald bij Happy Italy en vond tot mijn grote afschuw een grote kluwen donker haar in mijn eten (zie foto). Niet een enkel haartje, maar een bonk waar je letterlijk misselijk van wordt.
Dit is gewoon onhygiënisch, smerig en totaal onacceptabel. Je vertrouwt erop dat een restaurant schone en veilige maaltijden levert — wat ik hier aantrof is iets wat je niet eens bij de slechtste snackbar verwacht.
Ik ga hier nooit meer eten halen of bestellen en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen. Dit soort dingen mág niet gebeuren. Happy Italy? Na vandaag voor mij Never Again Italy.
📸 Foto toegevoegd zodat je het met eigen ogen kunt zien.
Voor de foto kan je op google reviews kijken
Overbezet personeel
Om 1800 gereserveerd 4 personen. Komen op tijd aan. Bijna 20 minuten aan de deur gestaan. Mensen achter mij vertrekken alweer. En de rij wordt steeds langer terwijl 2/3 van het restaurant leeg was. Geen enkel contact met de medewerkers. Eindelijk een tafel. Wij geven aan dat om 1915 de film begint. Was geen enkel probleem. En toen werd het 1915...en toen kwam het eten. Eerst 1 pizza, 20 minuten later de rest....ondertussen vertrekken steeds meer mensen. Boze mensen die meer dan 5 kwartier op hun bestelling wachten...en wij dus niet naar de film. Ik heb echt medelijden met het personeel en een rode kaart aan het management. Dit nooit meer....en het was ooit zo'n mooie zaak.
Happy italy Arnhem
Happy italy Arnhem. Bij binnenkomst al niet heel hartelijk ontvangen. Dame stond 5m van ons af en sprak ons aan om vervolgen 5 m voor ons uit te lopen naar de tafel, gooide de menukaarten op tafel en knikte.
2 pizza’s en een truffelpasta zonder champignons besteld, want dat was mogelijk. Om vervolgens de pasta te krijgen met champignons. Dit gemeld, bord werd meegenomen, dame kwam later terug met de mededeling dat dit gerecht niet mogelijk was zonder champignons. Mijn dochter wilde nog even op de kaart kijken. Dame hield ons niet meer in de gaten om nieuwe bestelling op te nemen. 10-15 minuten later, zelf iemand moeten aanspreken en toen de bestelling doorgegeven . We hebben aangegeven dat we niet veel tijd hebben ivm onze geboekte film. Echter nog geen excuses ontvangen. We hadden nog 20min tot de film zou beginnen en moesten nog naar de bioscoop lopen (Vue bioscoop) De pasta werd uiteindelijk gebracht. Nog geen excuus. Gelijk afgerekend en gevraagd de pasta te verpakken om mee te nemen.
Bij het afrekenen vond ik het bedrag wat aan de hoge kant. Gevraagd of de andere pasta er nog op stond.wist de dame niet, niet gecheckt. Ze moest de bon even halen… en inderdaad, stond er bij op. Kan gebeuren, wederom geen excuses. Dezelfde ‘vrolijke’ dame als bij binnenkomst gaf me het te veel berekende bedrag terug via haar collega. En geen excuses. U begrijpt, met recht, een vreselijke ervaring. Mijn dochter zat in de bioscoopstoel haar prakkie te eten.
Pizza's & pasta's waren goed belegd/gevuld met lekkere sauzen.
Wij zijn in Rotterdam-De Kuip geweest. Pizza's waren goed belegd. Pasta's ook goed gevuld. Alles was goed van smaak. Home made lemonade waren flinke glazen. 4,50_stuk. Zoet maar toch best lekker en fris. We hadden verschillende smaken maar konden weinig tot geen smaakverschil ontdekken. Bestellingen werden vlot geserveerd. Een aantal van het personeel hadden beter een zwarte lange broek kunnen dragen,of een rok, staat ietwat netter. Men was vriendelijk en hulpvaardig. De hoeveelheden waren okay. We konden hetgeen wij niet op konden krijgen meenemen. Wel een bèètje vreemd is dat die potjes apart betaald moesten worden.
Happy italy Amsterdam....
Happy italy Amsterdam.......nee is niet ok. Bediening echt slecht zat bij lang niet vol maar hebben maar 1 keer drinken besteld daarna was er gewoon geen contact meer mogelijk......pasta gevraagd met weinig rode peper......dat snapte ze ook niet........kortom nooit meer Amsterdam ik zou het niemand aanraden.
Slechte service en veel lawaai.
Slechte service en veel lawaai.
Wij hadden voor 7 personen gereserveerd en kregen een tafel beneden waar de akoestiek verschrikkelijk is en je elkaar nauwelijks kunt verstaan. We hebben ruim een half uur gewacht voor we ons eten konden bestellen en vervolgens kregen we, terwijl we eindelijk konden eten, te horen dat we alvast een nagerecht moesten bestellen omdat de keuken om 9.00 uur dicht ging. Zelfs koffie was daarna niet meer mogelijk, terwijl het restaurant open zou moeten zijn tot 10.00 uur. De desserts werden al gebracht terwijl sommigen van ons hun pizza nog aan het eten waren. Niet alle borden werden afgeruimd en zo eindigden we de avond met onafgeruimde borden, lege glazen, stukken pizza's en desserts; alles door elkaar op een super rommelige tafel. Ondertussen waren de andere (inmiddels lege) tafels al klaar gezet voor de volgende dag en alle stoelen stonden al op hun kop op de tafels om ons heen. Iets na negenen stonden we buiten. Bijzonder ongezellig restaurant en beslist geen aanrader. Erg jammer.
Ze hebben een biosdeal
Ze hebben een biosdeal. Ik informeer daar naar in het restaurant naar. Ze zeggen dat het kan. Ik volg de stappen. Stap 1 is reserveer. Dat doe ik.
Uiteindelijk blijkt het op zondag niet te kunnen. Ik had een andere keus gemaakt als ik dat wist.
Nice restaurant with very tasty food…
Nice restaurant with very tasty food and specially the strawberry pizza is ouaouuu💯💯
The service is good always helpful and with a smile😀 the restaurant is suitable for lunch and dinner
I recomend it to all the food lover's 💯💯💯
Hele asociale manier van behandeld…
Hele asociale manier van behandeld worden. Wat jammer dat het personeel geen echt horeca personeel is en zich blijkbaar te goed voelt om klanten fatsoenlijk te serveren. Bijdehand gedrag, eten is op het randje, net goed genoeg om niet direct in de prullenbak te gooien, maar te slecht om mensen te adviseren hier te eten. Wat een slecht idee was het om hier heen te gaan, eerste en laatste keer!! Indien iemand hier heen wil, denk twee keer na en lees al deze reviews, een bedrijf krijgt niet zomaar zoveel slechte reviews. Had ik maar eerst de reviews gelezen, maar ja, gaandeweg leert men
Opgebeld voor een reservering..kon niet…
Opgebeld voor een reservering..kon niet maar we mochten langs komen voor een tafeltje. Daar aangekomen om half 5. Ver voor de drukte.. zaak ook driekwart leeg. Werd ons verteld dat zonder reservering we niet mochten eten. Toch vreemd dat het allebei niet kon onder het mom van personeel tekort. Dat kan best maar ben dan duidelijk bij het 1e telefoontje. Zodat de kinderen niet zo teleurgesteld hadden hoeven zijn. Happy italy Breda
Heel slecht
Heel slecht, eten is prima maar de service dramatisch. Wij hebben 45 minuten met Borden op tafel gezeten. Bediening heeft totaal geen inzicht. Wijkloper heeft meerdere malen langs onze tafel gelopen en niet gevraagd of het überhaupt smaakte, erg teleurstellend
Geen aandacht voor de gasten
Eerst 10 minuten genegeerd worden door het personeel en je laten wachten voor je naar je tafel gebracht wordt (genoeg lege tafels, maar eerst moeten er tafels waarvan de gasten al 10 minuten weg zijn schoongemaakt worden). We mogen direct een drankje bestellen, dat komt vrij vlot alleen een glas bij mijn biertje is wel lastig, 5 minuten later krijg ik ook een redelijk schoon glas. Vervolgens blijven ze tafels poetsen en schiet ik maar eens iemand aan om eten te bestellen. Binnen no time staat er een redelijk smakende pizza op tafel die we waarschijnlijk met de handen moeten eten want ook om bestek moeten we vragen. Vervolgens hadden we ons bord leeg en moesten weer erg lang wachten op de serveerster die het dessert opnam. Na het dessert waren we er wel klaar mee, maar ook de rekening halen was erg lastig. De serveerster kwam met een hand vol borden langs en verontschuldigde zich dat het betaalapparaat voor haar neus door een collega gepakt was (ze hebben allemaal een betaal apparaat in hun riem….). Ik verwacht voor de prijs geen 3 sterren restaurant maar een avond genegeerd worden is het andere uiterste.
Verre van Happy
Gereserveerd maar bij aankomst stond er een rij van 20 personen die niet gereserveerd bleken te hebben. Naar voren gelopen en ja daar sta je dan. Niemand van het personeel kijk je aan en of vraagt wat. Uiteindelijk zelf maar ergens gaan zitten aan een tafeltje van 4 personen. Drinken besteld waarna ons duidelijk werd gemaakt dat ze nog geen tafeltje voor 2 hadden dat kon nog wel even duren. Wel of niet gereserveerd maakte niet uit. Door dit alles, chaos-druk-herrie en rommelig. Ook het afhalen moet in de zaak die al te klein is en de mensen staan in de weg. Bedankt voor de bestelling en de zaak "uitgevlucht". Nooit maar dan ook echt nooit meer
De asociale vreetschuur
Happy Italy is een vreetschuur met asociaal personeel en een rare manager, het is inmiddels 20.00 en hebben om 19.00 gereserveerd en zitten pas net. Daarnaast hebben wij gebeld en gevraagd of er iemand met gluten zijn eigen pasta mee kon nemen, waarop ja geantwoord werd, eenmaal aangekomen werd gezegd dat het nu te druk is en toch niet kan, nu moest onze vriendin een salade bestellen zonder saus, vet droog dus!! Wij komen hier nooit meer terug. Reservering blijkbaar niet binnengekomen? Maar langs geweest IN het restaurant? Mag ik me benzine geld misschien terug! 😤🤯🤬 Ps: het ‘asociale personeel’ gold overigens niet voor de man met de piepstem, we love him (als enige).
Ze hebben het heel snel te druk en vergeten daardoor goed te koken
Even een hapje eten werd een avond lang wachten op je eten. Eten was smakeloos..
tout est nul
tout est nul, les pâtes sont les pires que j'ai jamais mangé, la pizza en forme de lapin est en forme d’œuf, le service est désagréable au possible et long, les jeux pour enfant sont dans le noir et sale, mais quelle mauvaise expérience....
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.