Werkelijk nog nooit zulke onvriendelijke en ongeïnteresseerde bediening meegemaakt. Daarnaast was de pizza slap, de pasta klef en werden met de 7 op een 5-persoonsbank gezet terwijl er plek genoeg... Leggi di più
Slechte bediening, kwamen niet langs om drinken op te nemen en als je het vroeg duurde het nog stiklang, in een italiaans restaurant geen pizzasnijder hebben. Personeel zet gewoon drankjes op tafel z... Leggi di più
Wij hebben met 6 personen gegeten, wij kwamen hier zo vaak, afgelopen 1.5 jaar zijn we niet geweest Jeetje wat was het waardeloos, totaal geen smaak aan de pasta je proeft gewoon water, pesto... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer slecht
Om te beginnen komt het assortiment op de menu's (ToGo en het normale online menu) niet overeen met wat daadwerkelijk te koop is in de zaak zelf, inclusief prijzen. Uiteindelijk moest ik hierom iets anders pakken dan wat ik op eerste instantie wilde, dit werd de pizza pollo con extra. Op het menu online staat dat deze 5.75 kost, echter moest ik 9.45 betalen. Dit lijkt helaas geen uitzondering te zijn.
De kwantiteit van het eten staat al erg bekend en dit is zeker waar; alle gerechten zijn erg groot en kunnen meestal nog wel een dag later gegeten worden.
De kwaliteit van de gerechten is echter beduidend minder, voornamelijk de ingrediënten op mijn pizza pollo con extra hadden de textuur van rubber en de smaak van karton. De andere pizzas (die ook nog goedkoper waren) waren wel iets beter, met uitzondering het slappe deeg.
Als conclusie is het als normaal restaurant erg slecht. Degene die hier heen komen met een verwachting van fast-food, zullen tevredener uitkomen.
Haar in het toetje.
Haar in het toetje.
Vooraf garlicbread was koud.
W.c. liep over.
En op de heren w.c. geen toilet papier.
Kortom niet best
Vandaag geweest in filiaal Nieuwegein
Vandaag geweest in filiaal Nieuwegein. Wij waren 5 minuten te laat vanwege de gladheid op de weg (we kwamen met de scooter).
5 minuten na de tijd van reservatie dus, werd ons verteld dat onze tafel 'al weg' was, dit vonden wij al raar. Na een half uur eindelijk een plekje gekregen nadat anderen die later kwamen al voor ons waren gelaten.
Goed, eindelijk aan tafel via de qr code eten besteld want langskomen om te vragen wat je wilt hebben gebeurt absoluut niet. Een uur (!!!) moeten wachten op ons eten, toen het eindelijk kwam was de pizza ijskoud..
Personeel is het eten met een chagrijnige blik en zonder excuses op komen halen en na een kwartier kregen we het goede eten op tafel. Ook niet warm, maar beter dan het vorige.
Voor ons absoluut de laatste keer.
NOOIT MEER!!!
Wij gingen vroeger bijna maandelijks naar Happy Italy Eindhoven. De prijzen was heel goed en het was veel en superlekker, bovendien kreeg je soms zelfs je eten geserveerd voordat ze nog maar het drinken kwamen. Altijd top geweest.
Gisteren zijn we er na lange tijd nog eens teruggeweest en het was VRESELIJK!!
2 pizza’s en een kinder pasta pesto besteld, allemaal koud dus wie weet hoelang die op voorhand waren gemaakt. Pasta pesto was alleen room met wat kruiden in. Er was ook nog “per ongeluk” een bier aan onze bestelling toegevoegd, wat ze zogezegd er af zouden halen. Bij betalen bleek dit niet gebeurd te zijn. Toen we er iets van zeiden, hadden ze meteen een attitude van hier tot in Tokyo. Een betalingsbewijs geven was ookal teveel gevraagd.
NOOIT MEER!!! Is een duur grapje geweest voor niks!
Personeel ongeïnteresseerd
Personeel ongeïnteresseerd . Pizza's die te lang staan voordat ze naar de tafel worden gebracht. Zijn dus niet meer warm. Wanneer je daar iets van zegt, dan worden ze in de prullenbak geflikkerd en worden nieuwe gebracht, waar je ook zelf weer op moet letten dat niet weer te lang staan. Geen excuses, maar ze worden min of meer op je tafel gegooid. Ook deze waren niet lekker heet. Ze uiteindelijk maar wel opgegeten, omdat we naar het theater moesten. Bij het afrekenen was er ook niet de connectie die maakt dat je daar graag weer terugkomt. Nare ervaring
Eerste ervaring Happy Italy Alkmasr
Zaterdagavond voor het eerst gegeten bij Happy Italy Alkmaar. Wij hadden gereserveerd om 20.00 uur. De drukte was net voorbij. De bestelling werd snel opgenomen en uitgeserveerd 👍 Kwaliteit-prijs verhouding 👍. George was voor ons een goede gastheer👍. Supercombi samen met een bioscoopuitje👍. Voor herhaling vatbaar👍
Het eten is verschrikkelijk GOOR!
Het eten is verschrikkelijk. Ben hier 7 jaar geleden geweest, het eten smaakt precies het zelfde GOOR! personeel was totaal niet klantvriendelijk. Super lang wachten om überhaupt iets te kunnen bestellen. Geen bestek op tafel moest ik maar gaan vragen, het is een hele slechte restaurant. Als je geen smaak hebt ga je dit lekker vinden.
Tja 3h binnen zitten voor twee pizza en…
Tja 3h binnen zitten voor twee pizza en 2xkids pasta en een ijsje na was best lang. Zeker ook omdat er geen enkele keer iemand is geweest om te vragen of we wat wilden drinken!
Maar wel personeel naar huis sturen…..
Het management kan hier echt veel beter; waardoor de mensen misschien wel tijd hebben voor hun klanten.
De pasta was lekker zeiden de kids, de pizza’s waren niet beter als een dr. Oetker pizza. Als deze al niet lekkerder waren.
Al me tal als we geholpen werden was het vriendelijk, maar de service algeheel dramatisch! Neem de tijd als je hierheen gaat.
Wij hebben hier gegeten maar het eten…
Wij hebben hier gegeten maar het eten was steeds een tikje te vies…
Heb een uur lang gewacht op mijn eten!
Heb een uur lang gewacht op mijn eten, en als het druk was had ik uiteraard begrepen dat het iets langer zou duren, maar de zaak was compleet leeg. Komt mijn pizza na een uur eindelijk aan zie ik dat er GEEN tomatensaus op zit EN dat de pizza rauw is. Heb vervolgens vermeld dat de pizza rauw was en geen tomatensaus bevatte hebben ze hem terug meegenomen naar de keuken om een nieuwe te maken. Het was inmiddels alweer zo laat en het was nog wel even terug reizen dat ik heb gezegd dat ze hem mochten inpakken. Kom ik thuis met een lege maag en zie ik wederom GEEN TOMATENSAUS. Jeetje is dat nou zo lastig een pizza maken terwijl de hele zaak leeg is? IK KOM NOOIT MEER TERUG!!
Super goede ervaring gehad
Super goede ervaring gehad, de pizza was erg lekker en het personeel was aardig. Kom hier zeker een keertje terug!
NOT happy Italy!
Op aanraden van vriend naar Happy Italy in Eindhoven gegaan.
Ik luister nooit meer naar hun!
Lang wachten op bediending, die je dan in Engels aanspreekt, na weer lang wachten krijg je dan 1 kom pasta harteloos op de tafel geknalt. Kantje boord al dente, handjevol champignons erop, klaar.
Ik heb nog nooit champignons van rubber gegeten, tot vandaag! Pasta smakeloos.
Misschien een top locatie voor studenten die hun smaakpapillen hebben verpest met magnetron eten, maar dit kun je met geen mogelijkheid een restaurant noemen.
Toen we eindelijk iemand te pakken kregen om af te rekenen (moesten we hard om roepen, want er komt niemand langs om te vragen of je nog iets wilt of zo) werd niet eens gevraagd of het gesmaakt heeft. Denk dat ze het antwoord al weten. Pinapparaat voor je neus en ophoepelen.
Nooit meer!!!
Bediening ondermaats, eten nog niet een fractie van de prijs waard.
Maar 6 garnalen in bord pasta...
We hadden al vroeg gereserveerd 16.30 uur. (Arnhem) In het begin was het rustig, later druk. Het ijs werd al geserveerd terwijl alle borden vd pizza er nog stonden. Deze werden niet afgeruimd, hier moesten we om vragen. Bediening was niet alert. Pasta garnalen spinazie had maar ZES!! (6) hele garnalen, echt schandalig weinig. 3x frisdrank en 2 gewone biertjes kostte 23 euro.
1 ster is nog te veel voor dit…
1 ster is nog te veel voor dit “restaurant”. Gisteren is mijn dochter gaan eten in Kerkrade (met een vriendin) en het was één grote gore bedoeling.
De pasta was sompig/oud en de saus zuur/bedorven, meerdere tafels hebben deze teruggestuurd. En dan ook nog durven om te laten betalen voor deze zooi omdat het 2 jonge meisjes zijn.
Walgelijke actie van jullie, blijf hier weg !!!!
Teleurstellende ervaring.
Ne twee uur wachten met kleine kinderen en diverse malen informeren eindelijk gerechten geserveerd. Diverse malen toegezegd dat binnen 10 minuten gerechten klaar zijn.
Personeel verschool zich achter argument dat het "systeem" niet werkte.
Teleurstellende ervaring!
Een ster voor de smaak van de pizza.
Het was rampzalig!
Het was rampzalig!
Erg lang wachten op je bestelling, dan ook nog een en ander vergeten.
Veel te weinig personeel waardoor er rotzooi op de tafels bleef staan.
En na afloop nog een discussie over de rekening.
Wil je leuk uit eten? Echt niet hier heen gaan.
Het is een balletent
Twijfelde over welk gerecht te kiezen
Twijfelde over welk gerecht te kiezen, maar medewerkster Eline, bij Happy Italy Tilburg, was zo lief en behulpzaam, ze dacht mee en daardoor heerlijke maaltijd afgehaald en thuis opgegeten!
Ze mogen zuinig zijn op haar.
Via social deal voor 3 kinderen een…
Via social deal voor 3 kinderen een deal gekocht. Datum en tijd geboekt in Enschede. Toen de kinderen daar aan kwamen werd er tegen hun gezegd dat er niet was geboekt. Ze lieten het bewijs van waar alles op staat maar ze werden alsnog op straat gezet. Toen heeft de moeder naar gebeld naar hoofdkantoor en hún bevestigde dat het er wel instaat. De kinderen weer naar binnen en ze werden wederom als oud vuil op straat gezet want in hun systeem staat het er niet in. Een half uur later komt moeder daar en toen werd zei ook zeer onbeschoft te woord gestaan door de bedrijfsleidster die slecht Nederlands kan. Maar na wat gezeur belde zelf naar de hoofd kantoor en hún bevestigde dat het er wel instaan en toen mocht de kinderen na bijna een uur toch gaan eten. Ondertussen werd er nog de pizzabakker vanuit de keuken geschreeuwd dat de moeder rustiger moest doen om dat zei aangaf dat toch eerder had kunnen bellen. Het is maar dat het betaald was via social deal. Anders was de keuze anders geweest maar nu is dit idd de laatste keer.
Personeel van Happy Italy in Enschede is zeer onprofessioneel en onbeschoft. Vooral tegen kinderen en dat een pizzabakker vanuit achteren gaat bemoeien en schreeuwen tegen klanten. Die begrijpt niet waarom hij in de keuken staat. Pannenkoek
Koude pizza
We hebben regelmatig met onze kinderen happy Italy Nieuwegein bezocht. Vandaag niet vriendelijk geholpen. Alles leek teveel voor de serveerster. Na het opnemen van de bestelling duurde het lang, maar dat is niet erg. Wat wel vervelend is dat er vervolgens koude pizza’s worden geserveerd die met een chagrijnig gezicht worden opgehaald. Bij het opnemen van de bestelling hebben wij gevraagd om een kinder portie voor onze dochter van 10. Bij afrekening bleek er een grote portie inrekening gebracht om dat de kleine dame hierom had gevraagd. Wij als ouders hebben duidelijk aangegeven dat het om een kinder portie zou gaan. De manager vond dit onzin.
Wij gaan niet meer terug.
Misselijk
Toen ik thuis ben gekomen had ik last van zware misselijkheid. Dit is al de 2e keer dat ik dat heb nadat ik hier ben gaan eten, schandalig!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.