Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Leggi di più
Service på top niveau. En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.... Leggi di più
Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Leggi di più
Københavnsvej 63A, 4000, Roskilde , Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Gunnva
stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget andet end tøj, flotte bh’er, sko, støvler og meget andet. Kan kun anbefale Gunnva tøv ikke med at besøge denne butik.

Risposta di Gunnva
Den absolut bedste butik i landet!
Ærlig og konstruktiv hjælp og udsøgt service af det sødeste og bedste personale 🥰

Risposta di Gunnva
Handler man en gang hos Gunnva kommer man altid tilbage. Personalet går den ekstra mil for at sørge for at man får tøj med hjem der sidder godt og man bliver glad for.
Som kunde bliver man husket, så hvis man deltager i online begivenheder, så kan man altid spørge om "de bukser vil sidde godt på mig", fordi de husker pasform og størrelse.

Risposta di Gunnva
Altid god service og masser af hjælpsomhed.

Risposta di Gunnva
Gunnva er den bedste person på planeten sådan er det nu engang.jeg har aldrig mødt en som er så god til at se hvad der vil virke og hvad der ikke vil. Aldrig har jeg følt mig presset til at købe noget. Gunnva er grunden til min selvtillid er 100% bedre. Jeg køber kun tøj hos Gunnva ♥️

Risposta di Gunnva
Jeg har købt meget her. Altid været tilfreds. Live der afholdes tit er super til at få tøj til rigtig gode priser. Gunnva kender sine kunder og kan tit råde vedr. størrelser og andet

Risposta di Gunnva
Verdens bedste service! Altid i orden, både i butikken og online. Gunnva kender sine kunder, som ingen anden butik jeg kender. Hun har tøj som ikke er som alt andet man får alle steder, og hun er en super dygtig stylist hvis man har brug for det. Kæmpe anbefaling💖

Risposta di Gunnva
Alletiders forretning, fantastiske varer til en rimelig pris.
Man får en venlig og meget hjælpsom betjening

Risposta di Gunnva
Altid en god oplevelse at komme i butikken. Gunnva er god og ærlig til at hjælpe med at finde tøj og den rigtige størrelse.

Risposta di Gunnva
Gunnva er helt klart min favorit butik. Gunnva (herself) er helt fantastisk. Man får altid et 100% ærligt svar fra Gunnva, hvis man spørger om pasform o.lign. Gunnva er der ALTID for sine kunder. Kan kun anbefale Gunnva i Roskild.

Risposta di Gunnva
Altid ærlig, og god betjening
Tøjet er af bedste kvalitet
Priser hvor alle kan være med

Risposta di Gunnva
Altid en fornøjelse at handle hos Gunnva. Servicen er i top 10, selv fra sofaen😊
Der er altid noget jeg ikke kan undvære. Gunnva er god til at arrangere fester og events, vi er mange trofaste kunder der snart har vores ‘klub Gunnva’🤭

Risposta di Gunnva
Det er den bedste butik, med den bedste betjening 🤩 køre gerne den lange tur, for at handle hos gunnva.