Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Leggi di più

stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Leggi di più

Service på top niveau. En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,8

Tutte le recensioni

66 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kvalitetsbevidst kundeservice

Hvis du ikke har handlet hos Gunnva før, så prøv det. Det er en rigtig god oplevelse 😉. Gunnva kan det med kundeservice på en ærlig og tryg måde - og så går hun langt for sine kunder. Jeg kan kun anbefale både butikken og webshoppen 😉

5 aprile 2026

Risposta di Gunnva

TAK for du tog dig tid til at anmelde min butik 🙏 og TAK for du støtter min butik ❤️ altid en fornøjelse at få dig og dit gode humør på besøg ❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kvalitet til rimelige priser ❤️
De bedste anbefalinger herfra

5 aprile 2026

1000 TAK for din anmeldelse 🙏 og er glad for at du shopper her ❤️ TAK

Elsker at handle tøj hos Gunnva

Elsker at handle tøj hos Gunnva.
Ærlig betjening. Gunnva vil se dig gå derfra med tøj der klæder dig og ikke bare sælge en masse tøj.
Et sted man vender tilbage til igen og igen. 💕

1 aprile 2026

Risposta di Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Pernille 🙏 ja det er vigtigt for mig at mine kunder føler sig smukke og at tøjet sidder korrekt - I er jo min reklame på gaden ❤️ 1000 TAK for du handler her og TAK for du altid bakker op om arrangementer 🙏

Den bedste kundeservice og stemning

Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine kunder. Den største anbefaling her fra

1 aprile 2026

Risposta di Gunnva

TAK Jette 🙏 og 1000 TAK for du shopper her og altid bakker op omkring arrangementer ❤️

Bedste butik

Bedste butik, bedste betjening og det lækreste tøj ✨
Alt mit tøj er fra Gunnva
Du får den bedste og ærligste betjening. Fedt tøj og en masse fede kundearrangementer. Hvis du ikke var her, ville jeg ikke ane hvor jeg skulle gå hen og købe mit tøj.
Alle burde have en Gunnva ❤️

5 marzo 2026

Risposta di Gunnva

Åh 1000 TAK for ordene Annette 🙏 altid en fornøjelse at få lov til at klæde dig på og udfordre dig lidt 😉❤️

Ærlighed og topbetjening

Ærlighed, tillid, godt humør, flotte varer, har også varer du ikke får andre steder , rimelig hurtig afsendelse Gunnva og hendes personale er i topklasse

19 marzo 2026

1000 TAK for din anmeldelse Charlotte 🙏 og TAK for du også shopper her ❤️

Bedste butik til min str

Bedste butik til min str. altid god betjening, Gunnva ved lige præcis hvad der klæder mig.

23 marzo 2026

Risposta di Gunnva

1000 TAK Pia 🙏 altid en fornøjelse at få dig på besøg ❤️ TAK for at du vælger min butik

Fantastisk service

Virkelig god oplevelse og højt serviceniveau. Blev tilbudt at få pakket varerne ind til gave. Hurtigt levering og altid god service. Fem stjerner herfra

7 marzo 2026

Risposta di Gunnva

1000 TAK for du tog dig tid til at anmelde min butik Ulrik 🙏 og 1000 TAK for at vælge min butik !!!
Håber A blev glad for gaven 🎁🤞🏻Hils hende mange gange

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig. Dejligt med en sød hilsen sammen med pakken - så hyggeligt!

23 febbraio 2026

1000 TAK for din anmeldelse Annie 🙏 og TAK for du valgte at støtte min butik ❤️

Helt bestemt en dejlig oplevelse

Helt bestemt en dejlig oplevelse.
Med lille håndskrevet note, og ikke mindst en lakridspibe.

9 febbraio 2026

Risposta di Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse 🙏 og TAK for at vælge min butik ❤️ håber lakridspiben smagte 😊

En fantastisk butik med det lækreste…

En fantastisk butik med det lækreste tøj ❤️ ærlig reel bliver altid mødt med et smil 😍😀🤩❤️

4 febbraio 2026

Risposta di Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Daisy 🙏 og TAK for du vælger at støtte min lille butik ❤️ Altid hyggeligt når du kigger forbi

Rigtig dejlig service

Rigtig dejlig service, altid skønt med en personlig hilsen i pakken😊

16 gennaio 2026

1000 TAK for din anmeldelse Mette 🙏 og TAK for at vælge min butik 🙏❤️

Handler ofte hos Gunnva både i…

Handler ofte hos Gunnva både i butikken, online og på deres Facebook live via kundeklubben (som virkelig godt kan anbefales). Gunnva kan noget særligt i forhold til sine kunder. Jeg går altid derfra med gode køb og en fantastisk oplevelse af god kundeservice.

9 gennaio 2026

Risposta di Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Natalie 🙏 og TAK for du vælger at støtte min butik ❤️🙏