Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Leggi di più
stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Leggi di più
Service på top niveau. En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.... Leggi di più
Københavnsvej 63A, 4000, Roskilde , Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hvis du ikke har handlet hos Gunnva før, så prøv det. Det er en rigtig god oplevelse 😉. Gunnva kan det med kundeservice på en ærlig og tryg måde - og så går hun langt for sine kunder. Jeg kan kun anbefale både butikken og webshoppen 😉

Risposta di Gunnva
En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kvalitet til rimelige priser ❤️
De bedste anbefalinger herfra

Risposta di Gunnva
Elsker at handle tøj hos Gunnva.
Ærlig betjening. Gunnva vil se dig gå derfra med tøj der klæder dig og ikke bare sælge en masse tøj.
Et sted man vender tilbage til igen og igen. 💕

Risposta di Gunnva
Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine kunder. Den største anbefaling her fra

Risposta di Gunnva
Bedste butik, bedste betjening og det lækreste tøj ✨
Alt mit tøj er fra Gunnva
Du får den bedste og ærligste betjening. Fedt tøj og en masse fede kundearrangementer. Hvis du ikke var her, ville jeg ikke ane hvor jeg skulle gå hen og købe mit tøj.
Alle burde have en Gunnva ❤️

Risposta di Gunnva
Ærlighed, tillid, godt humør, flotte varer, har også varer du ikke får andre steder , rimelig hurtig afsendelse Gunnva og hendes personale er i topklasse

Risposta di Gunnva
Roskildes bedste tøjbutik. Altid god service.

Risposta di Gunnva
Bedste butik til min str. altid god betjening, Gunnva ved lige præcis hvad der klæder mig.

Risposta di Gunnva
Lækkert tøj og super god kundeservice
De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Gunnva
Virkelig god oplevelse og højt serviceniveau. Blev tilbudt at få pakket varerne ind til gave. Hurtigt levering og altid god service. Fem stjerner herfra

Risposta di Gunnva
Nemt og hurtig. Dejligt med en sød hilsen sammen med pakken - så hyggeligt!

Risposta di Gunnva
Helt bestemt en dejlig oplevelse.
Med lille håndskrevet note, og ikke mindst en lakridspibe.

Risposta di Gunnva
En fantastisk butik med det lækreste tøj ❤️ ærlig reel bliver altid mødt med et smil 😍😀🤩❤️

Risposta di Gunnva
Rigtig dejlig service, altid skønt med en personlig hilsen i pakken😊

Risposta di Gunnva
Handler ofte hos Gunnva både i butikken, online og på deres Facebook live via kundeklubben (som virkelig godt kan anbefales). Gunnva kan noget særligt i forhold til sine kunder. Jeg går altid derfra med gode køb og en fantastisk oplevelse af god kundeservice.