Jeg købte et armbånd som gave, og der var ikke en finger at sætte på noget. Indpakningen var også virkelig fin med et personligt touch og vidnede om kvalitet.

1. Designer di gioielli
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Orafo
  4. Artigianato
  5. Artigiano di gioielli
  6. Gioielleria

Oplev Malarulu's farverige smykkeunivers med unikke smykker i forgyldt 925 sterling sølv. Høj kvalitet, smuk æstetik og mulighed for at mikse og matche på utallige måder. Et vaske ægte dopamin-boost til din smykkesamling.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Rigtig god oplevelse!

7 aprile 2026

Skønt og gennemført univers

Jeg er blevet ejer af det fineste farvestrålende armbånd, som er endnu flottere i virkeligheden. Dertil kommer, at det var en uforventet forkælelse at åbne pakken, hvor der helt tydeligt var blevet kælet for farverne, materialevalget og den håndskrevne besked. Det var en lille oplevelse at åbne min pakke, som passede så fint ind i det smykkeunivers, som Maria har. Mine allerbedste hilsner og ønsker til Maria i rejsen som selvstændig og smykkedesigner. Jeg glæder mig til at tage mit armbånd i brug!

8 aprile 2026

Mega fine smykker

Mega fine smykker! Jeg skulle købe en julegave til min svigerinde, og endte med at købe til mig selv også, fordi smykkerne er så søde. Dog er jeg lidt øv over at skulle betale 39 kr. i fragt, selvom jeg købte for 1000 kr.. Oh well, jeg har allerede skrevet flere smykker på min Ønskesky!

29 novembre 2025
Logo di Malarulu

Risposta di Malarulu

Hej Lisa

Tusinde tak for din fine anmeldelse 🩷

Som lille enkeltmandsvirksomhed, med dertilhørende lille økonomi, tilbyder jeg desværre stort set ingen rabatter, DOG er alle bestillinger over 999,00 kroner rent faktisk fritaget for fragt. Så jeg måtte selvfølgelig lige dykke ned i din bestilling, for at gennemskue hvad der kan være sket, og jeg tror måske det er Apple Pay, der har forårsaget en krølle. Det kigger jeg videre på, men selvfølgelig skal du ikke snydes for din rabat, og derfor har jeg netop refunderet 39,00 kr. til dig ☀️

De aller bedste hilsner
Maria fra Malarulu

Personlig indpakning og smukt armbånd

Jeg modtog det fineste armbånd hurtigere end forventet, og selvom det ikke var den dyreste vare i butikken, var der kræset for indpakning og en personlig hilsen. Den slags gør, at jeg gerne vil vende tilbage - og selvfølgelig det smukke udvalg af smykker.

28 febbraio 2026

Klar anbefaling

Jeg har indtil videre kun ét sæt øreringe fra Malarulu, men det bliver bestemt ikke det sidste. De kommer smukt pakket ind, med en personlig tak, og så er øreringene selvfølgelig vanvittig smukke og farverige. De er indtil videre brugt to gange, begge gange med så meget ros 💐

16 gennaio 2026

Virkelig fine smykker

Virkelig fine smykker, som lever fuldt ud op til billederne...
Nem side at navigere rundt på og smykkerne kom hurtigt!
Pakket fint ind og med en sød lille "tak" på indersiden af æsken!😊
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber øreringe derfra!

10 gennaio 2026