Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Leggi di più
stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Leggi di più
Service på top niveau. En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.... Leggi di più
Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Leggi di più
Københavnsvej 63A, 4000, Roskilde , Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Gunnva er bare altid en fornøjelse at handle med . Hun giver en personlig kundeservice , så du føler at det faktisk betyder noget at jeg handler hos Gunnva .
Gunnva giver lige det ekstra de færreste andre gør ❤️

Risposta di Gunnva
Et opkald fra Gunnva, dagen efter en besked og så var varen på vej, der bliver virkelig gjort alt for at man kan få den vare man gerne vil have.

Risposta di Gunnva
Meget god service i butikken og hurtig levering i webshoppen.
Gunnva er altid opmærksom på hendes kunder og klar til at yde en mega god service, og klar til at vejlede. Hun ved hvad der klæder en, og hvilken str. der passer. Hun er ærlig hvis noget ikke fremhæver det bedste hos os kunder.
Smart lækkert tøj, fed stil og god kvalitet.
God stemning i butikken.

Risposta di Gunnva
Altid forrygende service og vejledning lidt ud over det sædvanlige.

Risposta di Gunnva
En rigtig god oplevelse, med stor hjælp fra Gunnva. Det er ikke første gang jeg har købt tøj der, og det var bestemt heller ikke sidste 🤩

Risposta di Gunnva
Bestilte en kjole der udsolgt andre steder. Hurtig og god levering.

Risposta di Gunnva
Go service med hjælp til str, model og det passer så man bliver glad for det man modtager.
pakker kommer hurtig og det er også let at sendte retur

Risposta di Gunnva
Fantastisk kundeservice og dejlige produkter - meget tilfreds kunde her :)

Risposta di Gunnva
Den bedste og sødeste betjening får man hos Gunnva.
God rådgivning af ærlige Gunnva, det er dejligt 🥰🥰❤️❤️

Risposta di Gunnva
De havde lige den tunika jeg gerne ville have - i min størrelse. Lynhurtig ekspedition.