Vores varmeste anbefaling af tur til Baltikum med GG Tours d. 7.05.26 - d. 13.05.26. De guidede ture i henholdsvis Villnius, Riga og Tallin var meget informative, vi blev indført i de 3 hovedstæd... Leggi di più

Vi har lige været på vores anden rejse med GG-tours. Første gang en uge i Riga i december 2023 og nu alle de tre baltiske lande i maj 2026. To virkelig veltilrettelagte, dejlige, spændende og opleve... Leggi di più

Sådan et svindlerfirma….De har tabt en sag i rejseankenævnet hvor de ikke betaler. Så bliver se indkaldt telefonisk til fogedretten hvor de ikke er ved telefonen. Så sagen bliver politforkyndt hvor d... Leggi di più

Vi er netop kommet hjem fra en 7-dages rejse til Baltikum. Det har været nogle fantastiske dage, hvor vi har lært en masse om de 3 lande, som vi ikke kendte så meget til i forvejen. Rejsen var vel... Leggi di più

1. Agenzia per escursioni

GG Tours ApS er rejsebureau med københavnske og europæiske rødder, selskabet er oprettet i 2013. GG Tours tilbyder rejser til såvel single rejsende som til hele familien samt designer skræddersyede rejser til grupper og virksomheder alt efter behov. Vore primære rejsedestinationer er Italien, Norden (Island og Færøerne) og de baltiske lande. Vi arbejder med følgende rejsetemaer: ”City Breaks” – By rejser til eksempelvis Rom og Riga krydret med forskellige kulturoplevelser. ”Classico” – spændende rundrejser til nogen af Europas smukkeste regioner I Italien og Korsika. ”Explorer” – spændende rundrejser til de vilde nordlige områder i Baltikum, Island og Færøerne. Til disse ture indgår altid dansktalende guide, privat bus til udflugter. ”Sun Travel:” Lækre sol- og strandrejser til Sydeuropa primært Spanien. Vi har siden 2013 sendt over 15.000 danskere til destinationer i Norden og Europa og flere end 1/3 er gengangere på vore rejser.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Spændende rundrejse i Baltikum men dårlig serviceva

Rundrejsen i Baltikum var spændende - især Riga. Fint med rækkefølgen af de 3 lande med Litauen først - dog et elendigt hotel, hvor værelset var så lille, at der kun var plads til at åbne kufferten, ved at lægge den på sengen. De 2 næste hoteller var god standard.
Giovanni er en glimrende guide og fortæller på en interessant måde om landene og inddrager også politiske synspunkter.
Servicen var mangelfuld. Vi valgte at betale 600 for at gg tours kunne reservere pladser ved siden af hinanden i flyet samt ordne boardingpas. Modtog også en bekræftelse på, at det ville blive ordnet og vi ville modtage boardingpas senest 48 timer før rejse. Da der var mindre end 30 timer til afrejse rykkede jeg både på mail - ingen svar - og først efter adskillige telefonopkald fik jeg kontakt med Gunilla. Hun taler dansk’ med kraftigt accent, og var svær at forstå i telefon. Hendes svar var, at hun ikke kunne hjælpe mig da hun sad i en bus med andre gæster. Jeg måtte tale med meget store bogstaver for at gøre hende begribelig, at jeg skulle have tilsendt boardingpas i løbet af aftenen - og klagede over at den lovede frist ikke blev overholdt. På rejsens sidste dag i Tallin - den guidede tur sluttede allerede efter 1 1/2 time kl 11:00 om formiddagen - ville vi modtage vores boardingpas kl 15:00 om eftermiddagen på hotellet. Da eftermiddagen var til egen disposition -er det ikke hensigtsmæssigt, at være afhængig af at møde op på hotellet om aftermiddagen - så dagen bliver slået i stykker.
Der var generelt ikke meget service på turen - ved ankomsten til Litauen /Vilnius blev vi modtaget af en buschauffør - vi skulle selv checke ind på hotellet og fik ikke den mindste orientering om den by vi skulle besøge. Vi mødte først guiderne næste dag kl 9:30 - og var en stor gruppe på 55 personer. Vi blev godt nok delt i 2 hold - men langt den største gruppe fulgte Giovanni.
Vi er meget rejsevante - men har dog sjældent mødt guider der gjorde så lidt for deres gæster - som G&G - de virkede trætte og lidt stressede, det bar præg af de lige havde haft en tilsvarende tur ugen inden.

2 giugno 2025

Et særdeles kompetent rejseburau…

Efter en rundrejse i de Baltiske lande med GG Tours, sidder vi tilbage med oplevelsen af et særdeles kompetent arrangement. Guiderne var fantastiske og med en overraskende stor indsigt og viden om ikke bare de aktuelle lande, men også mere geopolitiske forhold. Vi kan kun give dem de aller bedste anbefalinger. Hilsen Hanne og Leo

8 giugno 2025

Vores rundtur i Baltikum er slut

Vores rundtur i Baltikum er slut, det har været en spændende rejse, historisk som kulturelt. Tre lande med forskellige sprog og kultur. En fantastisk arkitektur der bærer præg af de forskellige herskere gennem tiden.
Hotellerne var super, bussen var fin og chaufføren kørte godt og sikkert
Vores guider har været fantastiske med stor viden og megen humor. Alt på turen var godt tilrettelagt.
Alt fungerede så vi kan varmt anbefale en rejse med GGtours.
Marianne og Hans Jørn

8 giugno 2025

Vores rundtur i Baltikum er slut

Vores rundtur i Baltikum er slut, det har været en interesant rejse, historisk som kulturelt. Tre lande med hver deres sprog og kultur. En fantastisk arkitektur der bærer præg af de forskellige herskere gennem tiden. De har været under svensk, polsk, russisk og tysk indflydelse, nu tror jeg bare de håber at Putin bliver hjemme.
Vi var heldige med vejret, det var solrigt og varmt. Måske lige lidt for meget kørsel med bus den sidste dag.
De sidste to hoteller var super, bussen var fin og chaufføren den bedste.
Vores guider har været fantastiske med stor viden og megen humor. Alt fungerede så vi kan varmt anbefale en rejse med GGtours.
Marianne og erik Ove

2 giugno 2025

Super veltilrettelagt tur til Venedig

Super veltilrettelagt tur til Venedig. Dejligt autentisk, rent lille hotel i roligt kvarter på Lidoen med venligt personale. Guiderne (ejere af GG Tours) Giovanni og Gunitta øste af deres store historiske viden og lokale kendskab og var et meget behageligt selskab. Godt miks af tid på egen hånd og med gruppen. Vi fik virkelig meget for pengene. Jeg rejser gerne med GG Tours igen.

3 maggio 2025

Altid god service og hjælpsomhed ved…

Altid god service og hjælpsomhed ved mine henvendelser til GGTours ( Giovanni) ang. min rejse til Island. Godt hotel med fin morgenmadsbuffet og supersenge. Godt tilrettelagte udflugter med vidende guider som Gunnar og Helle. Et tæt program, kun 4 overnatninger, måske 5 overnatninger næste gang så en dag til at vandre mere rundt i Reykjavik på egen hånd er mulig. Fulde 5 stjerner.

23 aprile 2025

Kunne ikke tjekke ind i Ryan Air

Kunne ikke tjekke ind i Ryan Air, bad om hjælp via tlf hos ggtours. Medarbejderen kunne “ ikke bruge tid, da jeg ikke ville ofre yderligere penge” og smed derfor røret på. Dette var dog ikke tilfældet. Jeg kan ikke selv bruge appen og gøre det da deres mail er afsender mail. Det betyder at jeg skal printe hjemmefra eller betale ekstra…medarbejderen råbte og skreg , lyttede ikke og knaldede røret på. Stærkt ubehageligt:(

Tak for at udstille jer selv i svaret!

4 febbraio 2025

Excellent Tour to Riga

The 3 night/4 day tour I took to Riga organized by GG Tours which included flight, hotel/breakfast and ballet tickets was excellent, concerning both price and quality:
- AirBaltic was efficient and punctual.
- The 4* Hestia Hotel Draugi was centrally located in the charming old town of Riga. The Front Office Manager was helpful.
- The seat for the Swan Lake Ballet was in a row near the front with an unobstructed view.

14 settembre 2024

Spændende besøg i skønne Venedig

Netop hjemkommet efter en spændende femdages tur til Venedig med GG Tours. Meget veltilrettelagt tur, hvor Giovanni professionelt øsede af sin store viden om Venedigs tusindårige historie. Hyggeligt hotel på Lidoen. Stor anbefaling herfra.

18 settembre 2024

En fantastisk oplevelse i Venedig.

Meget fin tur guidet af Gunita og Giovanni, som var meget velorienterede, vidende og et særdeles behageligt og serviceorienteret selskab. Hotellet - Hotel Atlanta Augustus, var ældre men meget fint renoveret. Det lå i rolige omgivelser, men dog tæt ved Adriaterhavet og flere både, der ca. hver 10. min. sejlede os til "ankomstpladser" tæt på alle Venedigs mange seværdigheder. Vi kommer igen!

14 settembre 2024

Risposta di GG Tours ApS

Hej Stig mange tak for din fine anmeldelse og den nye bestilling til Venedig. Hils Jytte mange gange. Med venlig hilsen Gunita og Giovanni

Venedig

Et godt ophold på Lidoen, der ikke var så overrendt og nogle gode ture og stadig plads til egne oplevelser. Venedig er super skøn. Tak for en dejlig oplevelse og I er nogle dejlige guider.

17 settembre 2024

Risposta di GG Tours ApS

Hej Preben tak for sidst og mange tak for din fine anmeldelse, hils Vivi, Kurt og Anita - mange hilsner Gunita og Giovanni

Hej GG- Tours

Hej GG- Tours

Vi sidder nu i flyet, på vej hjem Rom.
Det har været en fantastisk tur, hvor vi har oplevet vildt meget.
Du har virkelig hjulpet med at sætter en super tur sammen.
Vi vil derfor meget gerne bruge dig igen. Kan du sende et link til dtorbysferier, mener du har nævnt det tidligere.
Endnu en gang for en skøn tur og tak for dine hurtige svar.

24 agosto 2024

Risposta di GG Tours ApS

Kære tak for din fine tilbagemelding, det er jeg rigtig glad for at høre. Og vi vil se frem til at arrangere en god rejse for jer igen. Mvh GG Tours Giovanni Orio

Baltiske lande

Vi havde en super dejlig tur med GG Tours til de Baltiske lande i maj måned.
Fantastiske guider, gode hoteller samt masser af oplevelser.
Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med GG Tours

21 maggio 2024

Tur til Baltikum

Den 4. juni satte vi kursen mod Nato’s øst flanke, de tre Baltiske lande. Forventningerne var ikke sat højt, da vores eneste kendskab til tidligere Sovjet lande stammer fra DDR, men vi havde besluttet at vi ville se landene, før Putin evt. får ”gode ideer” og flytter grænsen mod vest.
Turen startede i Vilnius hvor Gunita tog imod os i lufthavnen og fik os transporteret til hotellet, et nydeligt hotel med en god beliggenhed i gå-afstand fra seværdighederne, hvilket også gjaldt de hoteller vi benyttede de næste dage i Riga og Tallinn. Transporten mellem de tre byer foregik i komfortabel bus med stop ved relevante seværdigheder. Alt i alt en veltilrettelagt tur med mange gode oplevelser.
Hvis man skal fremhæve en ting må det være guiderne, her er der tale om folk der ikke bare snakker, men virkelig ved hvad de snakker om. Stor ros til Gunita og Giovanni for at føre os grundigt ind i de politiske, historiske og sociale forhold.
Og så et lille hjertesuk her til sidst: Lad ikke en gal mands storhedsvanvid ødelægge tre så velfungerende samfund.

Jørgen Nielsen

4 giugno 2024

Baltiske lande

Vi er lige kommet hjem fra en rundrejse i de Baltiske lande.
Der var en fantastisk tur, gode hoteller og mega gode guide.
De havde styr på deres historie og de var gode ril at fortælle hvad vi ellers kunne se på vores fridage.

21 maggio 2024

fantastisk rundreje i Baltikum

Netop hjemkommet og mættet fra en HELT fantastisk rundrejse i Baltikum. De 6 hovedstæder på 6 dage. Fine hoteller lige i centrum og på de smukke busture imellem dem, blev vi propfodret med nyttig viden om de tre landes kultur og historie. Vi blev MEGET klogere på landenes ligheder og forskelligheder.
-Og vores dejlige, hyggelige guider, Gunita og Giovanni, som ledsagede os rundt i byerne vidste bar ALT hvad der var værd at vide om Baltikum.
Vi kan kun VARMT anbefale denne rejse.

27 maggio 2024

Vor varmeste anbefaling

Lige hjemkommet efter en helt fantastisk vellykket ferie i De tre Baltiske lande!
Vi kan KUN rose vore to guider på allerbedste vis: de var entusiastiske hele vejen og berigede os med en masse nyttig information og var behagelige og imødekommende over for gruppen!
Velvalgte gode hoteller i alle 3 lande-
Hyggelige rejsefæller med god stemning og helt fantastisk vejr!
Hjemrejsen forløb fint, men det havde selvfølgelig været rart med direkte fly uden mellemlanding.
En rejse der på det allervarmeste kan anbefales!
Tak for en super oplevelse fra Otto og Kirsten Meyer

27 maggio 2024