Savier sparer mig for rigtig mange penge. Elsker at appen selv foreslår billigste sted jeg kan købe den udvalgte vare samt at den selv foreslår at afprøve rabatkode, på den på gældende hjemmeside. Je... Leggi di più
Bruger aldrig denne app igen. Jeg skulle købe et par solbriller, hvor savier henviser mig til en hjemmeside hvor de var en smule billigere. Jeg ender så med at bestille solbrillerne fra den... Leggi di più
Den har sparet mig for mange penge, men jeg accepterer kun rabatkoder på sider jeg kender.
Savier har nu flere gange hjulpet mig med at få en bedre pris ved kassen ved automatisk at finde en rabatkode, jeg ikke kendte til. Super fedt værktøj, der tager få sekunder at installere og bruge. Nå... Leggi di più
Savier er din shopping-ven/veninde, der hjælper dig, når du handler online. Vigtigst af alt hjælper Savier med at spare penge, men også med andre ting. Ved at poppe op i hjørnet af din skærm, finder Savier rabatkoder automatisk og anvender dem ved kassen for den bedste besparelse. Den tjekker også, om produktet fås billigere et andet sted, og undersøger butikkens troværdighed med information fra Trustpilot og Emærket. Med Savier får du en smartere og sikrere shoppingoplevelse, helt uden besvær.
Danimarca
- getsavier.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Lækkert program.
Lækkert program.
Den anden dag bestilte jeg olielamper for ca. 600kr.
Savier fandt lige en rabatkode der trak 175kr. fra.
Det er da lækkert.

Bedste app ever har sparet mange penge
Bedste app ever har sparet mange penge

Risposta di Savier
Hittade en rabatt på 30% som jag inte…
Hittade en rabatt på 30% som jag inte hittar själv.
Ger förslag på andra sidor med samma vara billigare.
Appen funkar.

Bedste app
Bedste app! Har sparet mig for tusindevis af kroner, på alt, fra tøj, skønhedsprodukter og rejser.

Risposta di Savier
Det her er ikke mindre end genialt
Det her er ikke mindre end genialt. Jeg brugte appen første gang på Black Friday. Aldrig har en juleshopping været nemmere. Den fandt en side, hvo ikke alene det seagboard jeg vil give min søn i julegave var billigst, men den toppede lige med en popup om at den også havde en rabatkode til siden. den spurgte om den skulle prøve de koder den kendte af. det svarede jeg ja til. efter 15 sek. blev prisen lige barberet yderlige 10% ned. Jeg er kæmpe fan af denne lille app. Tak til Jer!

Risposta di Savier
Er du vimmersvej jeg har sparet mange…
Er du vimmersvej jeg har sparet mange penge! Det er genialt fundet på! Den finder rabatkoder og de billigeste produkter på nettet! Det er så nemt at handle nu. 10/10 😍

Risposta di Savier
Det er bare nemt og sikkert at der er…
Det er bare nemt og sikkert at der er penge at spare😍

Skøn app
Skøn app
Hjælper med at spare penge
What’s not to like 👌👌

Risposta di Savier
Jeg elsker den altid viser mig den…
Jeg elsker den altid viser mig den billigste pris, samt se om hjemmesiden er i orden, da den viser trustpilot og har rabat koder, som den køre i gennem🙌🏻

Har sparet med savier
Har sparet med savier. Det er måske et par kroner men nogle gang er det over 50kr man sparer.

Risposta di Savier
Er den bedste app til at finde bedste…
Er den bedste app til at finde bedste pris. Love it 🧡

Risposta di Savier
Super god kvalitet til super flotte…
Super god kvalitet til super flotte priser, kommer altid hurtigt frem. Og holder som lovet.

Risposta di Savier
Super fin app til at spare.
God app som hjælper en med at spare på de forskellige hjemmesider