Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget imponeret af Molly. Min datter foreslog den, jeg var skeptisk - jeg tjekker normalt alle hjemmesider på trustpilot. Nu hjælper Molly med det og finder de bedste priser til mig - samt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig en god hjælp når man skal navigerer internet handle. Både til at skaffe gode priser, rabatter og hjælper til at sikre man kan handle mere sikkert

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software
  2. Servizio di cashback

Scritti dall'azienda

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Molly har hjulpet mig til at få gode…

Molly har hjulpet mig til at få gode rabatter

13 aprile 2026

Hej Annette, hvor er det bare skønt at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at Molly har været en god hjælp til at få de dér gode rabatter i hus. Det er lige præcis det, der er hendes fornemmeste opgave – at sørge for, at du aldrig betaler mere end højst nødvendigt.

Tusind tak for din fine hilsen og din opbakning. Vi glæder os til at poppe op med mange flere besparelser til dig i fremtiden! 💸✨

Valutata 5 stelle su 5

Fungerer helt perfekt og har skaffet…

Fungerer helt perfekt og har skaffet mig meget rabat mange forskellige steder, som jeg under ingen omstændigheder havde fået uden Molly. Den har lige fundet mig 200 krs rabat på et par bukser til 800,- kr. 100% anbefaling!

6 aprile 2026

Hej Stine, sikke en fantastisk historie! 🤩

Det er lige præcis derfor, vi har skabt Molly. At få 200 kr. i rabat på et par bukser til 800 kr. er jo et decideret drømmekup. Det gør os virkelig stolte, at vi kan sikre dig besparelser, du ellers aldrig havde fundet!

Tusind tak for din 100% anbefaling og de utrolig flotte ord. Vi lover at blive ved med at jagte de bedste koder, så du kan fortsætte med at gøre vilde handler. 💸✨

Altid gode rabatter

Altid gode rabatter

Hej Nadja, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du har succes med at finde gode rabatter hver gang, du shopper med Molly. Vi gør vores absolut bedste for at støve de bedste koder op, så du altid kan få mest muligt for pengene.

Tusind tak for din opbakning – vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere gode handler i fremtiden! 💸

God og stabil app

Hej Nina, hvor er det bare dejligt at høre! 🤩

Det glæder os utrolig meget, at du oplever Molly som både god og stabil. Vi lægger mange kræfter i at sikre, at teknikken bag appen spiller hver eneste gang, så du altid kan regne med, at hun er klar i kulissen til at finde den bedste pris til dig.

Tusind tak for din fine tilbagemelding og din store opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere gode og stabile handler i fremtiden! 💸

I top

Gode anmeldelser, holder hvad den lover og jeg er glad for at have opdaget den.

Hej Lærke, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at Molly lever op til dine forventninger og holder, hvad den lover. Vi ved, at det kan virke næsten for godt til at være sandt, at en app automatisk finder rabatter, så det er fantastisk at få bekræftet, at du har fået en god oplevelse.

Vi er mindst lige så glade for, at du har opdaget os! Tusind tak for de pæne ord og din opbakning – vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre mange flere gode kup i fremtiden. 💸

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk måde at spare penge på🤩🤩🤩

3 aprile 2026

Hej Annemette, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du synes, Molly er en fantastisk måde at spare penge på. Det er lige præcis det, der er vores mission – at gøre det så nemt og sjovt som muligt at få lidt ekstra luft i budgettet, helt automatisk.

Tusind tak for de pæne ord og din store opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre mange flere gode kup i fremtiden! 💸

Super app!

Fantastisk hjælp at have ved hånden =)

3 aprile 2026

Risposta di Molly

Hej Michael, hvor er det bare herligt at høre! :)

Det glæder os helt vildt, at du ser Molly som en fantastisk hjælp. Det er lige præcis det, hun er sat i verden for – at være din personlige assistent, der altid står klar i kulissen til at sikre dig den bedste pris og en tryg handel.

Tusind tak for de pæne ord og din opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere gode handler fremover! 💸

Uundværlig

Super til at få ekstra rabat og til at minde om rabatkoder.

1 aprile 2026

Hej Rebecca, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du har succes med at få de der ekstra rabatter. Det er lige præcis det, Molly er bedst til – at huske koderne for dig, så du aldrig går glip af en besparelse, selvom du måske selv havde glemt alt om dem.

Tusind tak for de pæne ord og din opbakning. Vi glæder os til at poppe op med mange flere rabatter til dig i fremtiden! 💸

Super nyttig app.

Super nyttig app.

Jeg har fået rigtig mange rabatter igennem Molly

29 marzo 2026

Hej Lizette, hvor er det bare fantastisk at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du har haft succes med at hente rigtig mange rabatter hjem. Det er lige præcis derfor, vi har skabt Molly – for at sikre, at du aldrig betaler fuld pris, når der findes en bedre deal derude.

Det lyder til, at du og Molly er blevet et rigtig stærkt team! Tusind tak for din opbakning, og vi glæder os til at hjælpe dig med at spare endnu flere penge i fremtiden. 💸✨

Super

Super hjælp til god pris

28 marzo 2026

Risposta di Molly

Hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det glæder os helt vildt, at Molly kan hjælpe dig med at lande de helt rigtige priser. Det er lige præcis det, der er vores mission – at sørge for, at du aldrig betaler mere end højst nødvendigt.

Tusind tak for de pæne ord og din opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre mange flere gode kup i fremtiden! 💸

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk side med god hjælp til at…

Fantastisk side med god hjælp til at vælge og fravælge og få fin rabat

23 marzo 2026

Hej Lene, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du både har glæde af rabatterne og de funktioner, der hjælper med at vælge og fravælge. Det er netop vores mål – at gøre det nemmere at gennemskue markedet, så du kan handle med ro i maven (og en tungere pengepung).

Tusind tak for de pæne ord og din store opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere gode beslutninger og skarpe priser fremover! 💸✨

Fin og overskuelig hjemmeside

Fin og overskuelig hjemmeside. Den ville dog ikke lade mig opdatere mine oplysninger fx fødselsdag, så droppede det efter gentagne forsøg.

17 marzo 2026

Risposta di Molly

Hej Anne, hvor er det dejligt at høre, at du synes, vores side er fin og overskuelig – det er vi rigtig glade for! 🤩

Men jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft problemer med at opdatere dine oplysninger. Det skal selvfølgelig bare virke, især når det gælder noget så vigtigt som din fødselsdag (så vi kan sende dig en lille hilsen!).

Det lyder som en teknisk drillepind, og vi vil meget gerne have kigget på det for dig, så du ikke behøver at give op på det.

Prøv endelig at skrive til os:

Du kan fange os direkte på kontakt@mollyapp.io

Hvis du skriver en kort mail til os, så lover vi at dykke ned i systemet og få rettet din fødselsdag manuelt eller finde ud af, hvorfor siden driller dig. Vi vil så gerne have, at din profil er helt i top! 🛠️

Tusind tak for din tålmodighed og fordi du gør os opmærksom på det.

Valutata 5 stelle su 5

Genialt altid en god anmeldelse og ofte…

Genialt altid en god anmeldelse og ofte rabat.

16 marzo 2026

Hej Janne, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

"Genialt" er lige det ord, vi arbejder for at gøre os fortjent til hver eneste dag. Det glæder os helt vildt, at kombinationen af tryghed gennem anmeldelser og de gode rabatter gør en forskel for dig, når du shopper.

Tusind tak for de pæne ord og din opbakning. Vi glæder os til at poppe op med mange flere besparelser til dig i fremtiden! 💸✨

Ofte rabatkoder

Har ofte rabatkoder og ellers kommer den med andre hjemmeside hvor det evt. kan være billigere

15 marzo 2026

Hej Julie, det er nemlig en af Mollys absolutte superkræfter! 🦸‍♀️

Det er fantastisk, at du bruger hende til at sikre dig den absolut bedste pris. Selvom man finder en god rabatkode ét sted, kan varen jo nogle gange være sat endnu mere ned i en anden butik – og der er det guld værd, at Molly automatisk laver det pristjek for dig.
Tusind tak fordi du deler din oplevelse! Det er den bedste motivation for os til at gøre Molly endnu skarpere. 💸✨

Det er jo genialt

Det er jo genialt! Jeg sparer på det meste jeg køber, bliver advaret mod dårlige sider osv 🤩

11 marzo 2026

Risposta di Molly

Hej Trine, det er lige præcis den følelse, vi drømmer om, at alle vores brugere får! 🤩

"Genialt" – det tager vi som et kæmpe kompliment. Det gør os utrolig glade, at du både sparer penge på det meste, du køber, og samtidig bruger Molly som dit "sikkerhedsnet", der advarer mod de mindre gode webshops. Det er præcis den kombination af besparelser og tryghed, der er Mollys hjerteblod.

Tusind tak for de fantastiske ord og din store opbakning. Vi lover at blive ved med at holde vagt og jagte de bedste priser til dig! 💸✨

Fede rabatter

Altid gode rabatter.

5 marzo 2026

Hej Peter, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Tusind tak for din trofaste opbakning – vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere gode handler i fremtiden! 💸

Super fint !

Super fint !

28 febbraio 2026

Risposta di Molly

Hej Helena, det er vi bare super glade for at høre! 🤩

Kort, præcist og lige i øjet. Det er præcis den følelse, vi gerne vil efterlade dig med, hver gang du handler online med Molly ved din side.

Tusind tak for din opbakning – vi glæder os til at poppe op med endnu flere gode priser til dig næste gang, du shopper! 💸✨

Molly er ++++++

Molly er simpelthen fantastisk til at spare penge og give oplysninger om virksomhederne

17 febbraio 2026

Risposta di Molly

Hej Birgit, mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er glad for både rabatterne og overblikket over virksomhederne. Tak fordi du bruger Molly! De bedste hilsner, Team Molly

Nem at bruge

16 febbraio 2026

Risposta di Molly

Hej Dorthe, det er vi glade for at høre! Det skal helst føles som at have en lille hjælper i lommen, der klarer det grove arbejde, mens du shopper. Tak for din feedback!

13 febbraio 2026

Risposta di Molly

Hej Karina, hvor er det dejligt at læse! Det betyder meget for os, at du oplever Molly som både nyttig og brugervenlig. Vi gør vores bedste for at yde en god service og gøre nethandel så gennemskuelig som muligt. Tak for din opbakning!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più