Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... Leggi di più
Jeg er meget imponeret af Molly. Min datter foreslog den, jeg var skeptisk - jeg tjekker normalt alle hjemmesider på trustpilot. Nu hjælper Molly med det og finder de bedste priser til mig - samt... Leggi di più
Virkelig en god hjælp når man skal navigerer internet handle. Både til at skaffe gode priser, rabatter og hjælper til at sikre man kan handle mere sikkert
Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.
Lautruphøj 5-7, 2750, Ballerup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Molly har hjulpet mig til at få gode rabatter

Risposta di Molly
Fungerer helt perfekt og har skaffet mig meget rabat mange forskellige steder, som jeg under ingen omstændigheder havde fået uden Molly. Den har lige fundet mig 200 krs rabat på et par bukser til 800,- kr. 100% anbefaling!

Risposta di Molly
Gode anmeldelser, holder hvad den lover og jeg er glad for at have opdaget den.

Risposta di Molly
Super til at få ekstra rabat og til at minde om rabatkoder.

Super nyttig app.
Jeg har fået rigtig mange rabatter igennem Molly

Risposta di Molly
Fantastisk side med god hjælp til at vælge og fravælge og få fin rabat

Risposta di Molly
Fin og overskuelig hjemmeside. Den ville dog ikke lade mig opdatere mine oplysninger fx fødselsdag, så droppede det efter gentagne forsøg.

Risposta di Molly
Genialt altid en god anmeldelse og ofte rabat.

Risposta di Molly
Har ofte rabatkoder og ellers kommer den med andre hjemmeside hvor det evt. kan være billigere

Risposta di Molly
Det er jo genialt! Jeg sparer på det meste jeg køber, bliver advaret mod dårlige sider osv 🤩

Risposta di Molly
Molly er simpelthen fantastisk til at spare penge og give oplysninger om virksomhederne