De første to gange da jeg brugte det sparede jeg en del på zalando, mega fedt. Nu får man ikke rigtig rabatkoder til zalando mere, ved ikke lige hvorfor. Udover det, så synes jeg det er fedt fundet på... Leggi di più
💸| Shop smarter. Pay less. 🛍️| 5,000+ 🇩🇰🇸🇪🇳🇴🇩🇪🇳🇱🇧🇪 Webshops 👇🏼| Install Rabatta for FREE
Kridtsløjfen 6. 2, th, 9000, Aalborg, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Har fått meg til å miste flere Trumf-bonuser på netthandel ved å sannsynligvis stjele provisjon ved å overstyre sporingstagger. De få kronene jeg sparte fra de få kodene som virket kostet meg mer pga. det jeg mistet i Trumf-bonus...
Anbefaler folk om å slette informasjonskapsler etter man har søkt etter rabattkode hvis man absolutt vil benytte deg av dette.

Risposta di Rabatta
Ber om alt for mange tillatelser. Tilgang til Google konto, live/xbox konto, og andre gaming tjenester sine kontoer….. stang jeg er merkelig at den ønsker tilgang til. Om noe burde man få velge sidene man vil gi tilgang til. Sånn som nå, er det alle eller ingen. Da blir det selvfølgelig ingen her hvertfall.. litt glad for det når jeg ser omtalene

Mega dårlig app.
Den første rabatkode jeg prøvede, virkede ikke og den anden rabatkode gik ind, men gav ikke nogen rabat..

Risposta di Rabatta
Min safari virker ikke efter download og min telefon gik ned og genstartede. Det er en ny iPhone. IK HENT APPEN!

Risposta di Rabatta
Synes virkelig det er en god app, der er nem at bruge og jeg har virkelig fundet nogle gode rabatter. Nogle gange sparer jeg kun sådan 40-50 kr, men i det store hele giver det jo ret mange penge 👏🏼

Risposta di Rabatta
Rabatta er et scam ligesom Honey de stjæler rabatkoder de gemmer rabatkoder fra brugerne Rabatta er bare ikke så udbredt som honey men det er det samme fup
Står at den app tar personlig og sensitiv informasjon. Er rett og slett redd for at den skal stjele kort informasjonen min og tømme meg for penger. Hold dere unna!

Risposta di Rabatta
Yderst sjældent at den rent faktisk finder en rabatkode som virker, det er næsten et mirakel hvis den rent faktisk formår at gøre det. Derfor får den kun 2 stjerner :/

Risposta di Rabatta
Risikerer at dele en gavekort kode hvor der stadig er penge tilbage??? Kan det passe det er muligt!

Risposta di Rabatta
mega god ide. har aldrig fået en rabatkode der har virket. måske de skulle prøve at opdatere dem lidt oftere.

Risposta di Rabatta
Har ikke fået en eneste rabat og har brugt appen i et halvt år - ubruligt

Risposta di Rabatta
Rabatta virker godt til mange hjemmesider, men de er SLET ikke i nærheden af, at være lige så gode som Molly. Molly har mange flere rabatkoder, og har rabatkoder til næsten alle hjemmesider, hvorimod Rabatta ikke har et lige så stort udvalg af rabatkoder...

Risposta di Rabatta
Virkelig genial og nem anvendelig app. Jeg har sparet mange penge allerede, og appen bliver nu også fast benyttet af alle i min omgangskreds. Det eneste negative at sige er, at jeg ikke kendte til appen noget før. Super smart!

Risposta di Rabatta
Virker meget godt, har flere gange sparet en lille sjat penge eller fået gratis levering med det.

Risposta di Rabatta
rabatta har hjulpet mig mange gange med at finde rabat koder eller at finde sider hvor jeg kan få det samme bare billigere kan klart anbefales

Risposta di Rabatta
Rabatta kan klart anbefales til andre. Det er dejligt nemt og enkelt og jeg har allerede sparet mange penge.
sidst men ikke mindst Yoghurt!

Rigtig god app til at få rabatkoder og spare penge 5/5⭐️