Scopri cosa dicono le persone
Bruger aldrig denne app igen. Jeg skulle købe et par solbriller, hvor savier henviser mig til en hjemmeside hvor de var en smule billigere. Jeg ender så med at bestille solbrillerne fra den... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Den har sparet mig for mange penge, men jeg accepterer kun rabatkoder på sider jeg kender.
Savier har nu flere gange hjulpet mig med at få en bedre pris ved kassen ved automatisk at finde en rabatkode, jeg ikke kendte til. Super fedt værktøj, der tager få sekunder at installere og bruge. Nå... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Savier er din shopping-ven/veninde, der hjælper dig, når du handler online. Vigtigst af alt hjælper Savier med at spare penge, men også med andre ting. Ved at poppe op i hjørnet af din skærm, finder Savier rabatkoder automatisk og anvender dem ved kassen for den bedste besparelse. Den tjekker også, om produktet fås billigere et andet sted, og undersøger butikkens troværdighed med information fra Trustpilot og Emærket. Med Savier får du en smartere og sikrere shoppingoplevelse, helt uden besvær.
Informazioni di contatto
Danimarca
- getsavier.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Den har sparet mig for mange penge
Savier sparer mig for rigtig mange…
Savier sparer mig for rigtig mange penge. Elsker at appen selv foreslår billigste sted jeg kan købe den udvalgte vare samt at den selv foreslår at afprøve rabatkode, på den på gældende hjemmeside. Jeg er stor FAN af appen 👍🏼
Genial måde at spare penge på.
Super god app. Hjælper til rabatkoder, hvilke hjemmesider man ellers kan spare på produktet uden rabatkoder og skriver også nogle gange hvis siden ikke er sikker. Hvis man selv har rabatkoder man har fundet spørger den om de skal skrives ind i appen så andre også kan få glæde af dem. Genialt! Spare ca. 107-300 kr på mine ordre ved denne app.
Jeg sparede lige 114 kr
Jeg sparede lige 114 kr. med Savier hvor jeg ellers bare havde betalt fuld pris!
Bruger aldrig denne app igen
Bruger aldrig denne app igen.
Jeg ender så med at bestille solbrillerne fra den hjemmeside som savier anbefaler, men ender desværre med at få tilsendt en kopivare.
Hvilket vil sige savier har henvist mig til en falsk forretning der sælger forfalskninger… super dejligt.
Kan bestemt ikke anbefale dem.

Effektiv og lynhurtig
Super nem app som har sparet mig for en…
Super nem app som har sparet mig for en del allerede. Kan klart anbefales
Rabat kode finder
Super nem “app” der virker i Safari på iPhone og på pc i Chrome - den søger en hel masse rabattkoder igennem og finder meget tit både rabat og fri fragt.
Så 5 stjerner herfra :-)
Simpelthen genial app
Simpelthen genial app! Jeg anvender den altid - både til at finde rabatkoder og gode priser, men også til hurtigt at tjekke om en hjemmeside er troværdig- så nemt og smart!
Let og tilgængelig
Er rigtig glad for Savier. Den er let tilgængelig og nem at bruge

Risposta di Savier
Hjælper mig altid med at finde…
Hjælper mig altid med at finde rabatter, kuponkoder og fortæller når man er på skam hjemmesiderne

Den får kun 3 stjerner
Den får kun 3 stjerner, fordi jeg synes, det er pisseirriterende, at den popper op heeele tiden, imens man er i gang med at søge varer på en hjemmesider. Den er i vejen og den gør den langsom. Lad den hellere vise, at den er der ved at poppe op én gang i starten og ellers lægge sig i højre side, så man ved, at den er der - ligesom Molly-appen gør!
Ellers fin til at finde rabatter og/eller andre alternativer.

Snyd og bedrag.
Snyd og bedrag.
Når man eksempelvis søger på rabatkoder til sommerland Sjælland, står der at de har rabatkoder, man skal bare lige registrere sig for at se dem. Men de har ingen koder.

Savier på computeren
Jeg bruger den på Crome og jeg har sparet mange penge på både julegaver og ting til mig selv. Nogle gange finder den rabatkoder og andre gange nogle andre hjemmesider hvor tingene er billigere. Der er ikke garenti for at rabatkoden virker, da den kan være udløbet. Men de updatere hurtigt og lidt ekstra rabat er altid lækkert. Den kan ikke altid skælne imellem om der er tilbud på tingene, Jeg har været sendt på en anden hjemmeside, hvor normalprisen var lavere, men på hjemmesiden jeg kan fra var varen på tilbud og derfor billigst på den 1. side jeg var på.
Men jeg syntes den er dejlig, den dukker selv op når den har noget og den genere ikke når den ikke har. En rigtig dejlig ven at have på computeren.

Risposta di Savier
I har simpelthen valgt ikke at kode…
I har simpelthen valgt ikke at kode app´en til at virke med Firefox som er en af de største browsere........ ufatteligt.....

Risposta di Savier
Jeg kunne ikke logge ind og har prøvet…
Jeg kunne ikke logge ind og har prøvet alt Alle jeres guides men kunne stadig ikke få det til at virke men synes det er en rigtig god ide

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.