Har lige haft en supergod oplevelse. Havde købt noget garn online, som jeg ikke syntes om i kvaliteten. Det opdagede jeg dog først efter 2 mdr, men fik alligevel pengene retur. Og normalt er jeg godt... Leggi di più
Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Leggi di più
Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Leggi di più
Nemt at handle og hurtig levering, men det allerbedste var alligevel at et par dage efter modtagelsen, fik jeg en info mail om, at der i noget andet garn, jeg IKKE havde købt, var en fejl og fordi gar... Leggi di più
Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.
Krogenbergvej 15A, 3490, Kvistgård, Danimarca
- kundeservice@garnspecialisten.dk
- garnspecialisten.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche

Extremt dyrt skräp
Man ska vara medveten om att det är sekunda varor, att det är garn som textilindustrin ratat och returnerat som skadat gods.
Jag har beställt ullgarn på härvor men fått rent skräp. Ullen har felbehandlats så att det inte har någon hållfasthet, det är typiskt för ull som chockskadats genom snabba temperaturväxlingar. Man kan dra sönder garnet med minimal styrka vilket betyder att man KAN sticka med det men att det inte håller för något slitage alls. (Har läst andra recensioner där nu svarat att det visst får att sticka med. Det är okunnigt och nonchalant.)
Jag antar att industrin returnerar garnet till Spinneriet och garnspecialisten köper upp det och säljer det "billigt". Och lurar på folk garn som inte går att användas.
Jag har också köpt garn som härvats totalt fel, som gör det i princip omöjligt att nysta upp.
Garnet är billigt men av usel kvalitet.
Aldrig att jag handlar där mer. Man får det man betalar för - rent skräp som inte ens duger som isolering.

Risposta di Garnspecialisten
God kvalitet til en god pris
God kvalitet til en god pris. Men man finder ikke altid det man skal bruge.

Risposta di Garnspecialisten
Vildt lækkert garn og en meget hurtig…
Vildt lækkert garn og en meget hurtig levering. Det var første, men IKKE sidste gang jeg køber garn hos garnspecialisten. Og tanken om at man er med til at redde garn der ellers ville blive destrueret. 👍

Risposta di Garnspecialisten
Stort udvalg af garn og venligt vidende personale
Stort udvalg af garn og nogle gode tilbud , ikke at forglemme venligt personale.

Risposta di Garnspecialisten
Dessverre så er ikke garnet som…
Dessverre så er ikke garnet som Garnspesialisten omtaler som strømpegarn (økotex) riktig. Kan ikke tro at dette garnet som man kan slite av med minimal styrke kan brukes til strømper. Jeg har strikket noen mil med garn i mitt liv, og mange par strømper og sørger alltid for at strømpene er stikket i slitesterkt garn. Dette var en gedigen skuffelse, jeg bestilte ubrukelig garn for over 500 kr.

Risposta di Garnspecialisten
Det var lidt øv at det jeg havde…
Det var lidt øv at det jeg havde bestilt og betalt for alligevel ikke var på lageret. Men det kan jo ske.

Kæmpe anbefaling
Udover, at Garnspecialisten har super lækkert garn, meget billigt, så er de også enormt hjælpsomme! Sidste gang jeg var i butikken, hjalp de mig med at forstå en strikkeopskrift, de havde anbefalet i deres nyhedsbrev (jeg kan i øvrigt også varmt anbefale nyhedsbrevet).

Perfekte garner.
Som altid en perfekt og hurtig levering af en kæmpestor ordre 😊.
Jeg glæder mig meget til strikke videre med det lækre garn fra jer 😃🧶