Garnspecialisten Recensioni 368

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Leggi di più

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Leggi di più

Har alltid varit nöjd med mina köp från er men att ni också var så snabba att rätta ett fel som inträffade är imponerande! Tack! Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte... Leggi di più

Jeg har været kunde i flere år, og der er altid et spændende udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, som nemt kan kombineres. Det er sjovt at finde nye måder at sætte de forskellige tråde sammen på. Jeg... Leggi di più

1. Negozio di filati
  2. Negozio di hobbistica
  3. Negozio di articoli per il lavoro a maglia

Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Jeg giver min varmeste anbefaling

Jeg bestiller af og til hos Garnspecialisten, og jeg er altid tilfreds. Deres garner lever altid op til mine forventninger, og der er hurtig levering.

26 dicembre 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Dorte, skønt at du er tilfreds, det er jeg megaglad for at høre. Vi håber på at se dig i webshoppen igen snart :-)

Alt var fint

Alt var fint. Hurtig levering, produkter som beskrevet. Virker som garn af god kvalitet.

19 dicembre 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Stine, Mange tak for din feedback - det er dejligt at høre, at alt er som det skal være.

Altid som forventer

At produktet svarer til beskrivelsen og mine forventninger
Leveringstid er altid i orden
Jeg støtter et klimavenligt projekt

26 novembre 2024

Hej Gertrud,
Mange tak for dine pæne ord og støtte, det sætter vi stor pris på :-)

God og hurtig service

Hurtig levering og god god kundeoplevelse

26 ottobre 2024

Hej Celine,
Mange tak - jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig i webshoppen snart igen,

Drømmested for strikkeelskere

Drømmested for strikkeelskere. Altid sød og kompetent hjælp til spørgsmål. Dejligt sted!

26 ottobre 2024

Hej Maiken,
Aaaagh - tusind tak for dine pæne ord, det er honning for sjælen :-) Jeg siger det videre til mit team, det bliver de glade for at høre :-)

garnspecialisten.dk

God info og hurtig levering

God info og hurtig levering. Deres hjemmeside er lidt kluntet, men produktet og servicen er god.

7 ottobre 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Mia-Maria, Mange tak for din feedback, uha - det må vi lige kigge på. Jeg kan ikke se din e-mail her, men du er velkommen til at dele din oplevelse med nogle konkrete eksempler / tips med vores kundeservice. Det vil vi super gerne lære af :-)

Hurtigt betjening

Det er ikke sidste gang jeg køber garn her

27 settembre 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Nina, Fedt - du er altid mere end velkommen :-)

Meget tilfreds

Garnkvaliteter svarer til beskrivelser. Herligt!!

28 agosto 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Lisbeth, hvor er det skønt at høre, mange tak. Det går vi meget op i :-)

garnspecialisten.dk

Det er noget virkeligt lækkert garn

Det er noget virkeligt lækkert garn. Det kommer i løbet af få dage og der er rigeligt af hver slags. Kan kun anbefales.

29 agosto 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Tina, dejligt at høre, at alt er som det skal være :-)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Kan også godt lide at der altid er beskrivelse af hvad garnet består af og pindenr. samt strikkefasthed

28 agosto 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Lisbeth, tak fordi du lægger mærke til de små detaljer, som gør forskel :-)

Lækkert garn

Lækkert garn, godt koncept og hurtig levering.

25 agosto 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Mette, tusind tak for en dejlig tilbagemelding, det er skønt at høre, at alt gik som det skulle :-)

garnspecialisten.dk

🍀🍀🍀🍀🍀 Bedste butik i hele Verden!!

💚💚💚💚💚 Om det er i webshoppen eller ved mine (næsten) ugentlige personlige besøg i butikken (fra Birkerød via Kokkedal til Kvistgård): skønne varer, venlig imødekommende kompetent betjening, demokratiske priser, generøse mængder - og så får man endda den gode samvittighed over at mindske garnspild med helt gratis 💚💚💚💚💚

30 agosto 2024

Hejsa,
WAO - sikke en dejlig besked at læse - tusind mange tak, hvor er det dejligt at du synes om det hele :-) Og verdens fedeste titel, det er vi stolte over, at du synes - TAAAK!

garnspecialisten.dk

At købe og få leveret var helt perfekt

At købe og få leveret var helt perfekt, men jeg ville så gerne føle og se det hele før køb, og åbningstiderne passer så dårligt for mig.

31 luglio 2024

Risposta di Garnspecialisten

Hej Gudrun, Mange tak for feedback. Øv, at vi ikke kan ramme åbningstider, så det passer jer, der arbejder sent om torsdagen. Hvis du skulle have vejen forbi, så har vi også åbent den første lørdag i måneden, måske passer det bedre?