GardenStore.se Recensioni 17.565

TrustScore 4 su 5

3,9

Valutata 4 stelle su 5

Bra hemsida med bra priser! Lätt att hitta det man letar efter. Jag beställde ett Stihl installationskit till robotgräsklippare den 11/9. Jag upptäckte i efterhand att ni beviljats konkurs.. Nu und... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Väntar fortfarande på att få besked om leverans av snöslungan vi beställde 25 augusti 🙁 processen med att beställa var det inga som helst problem med. Orderbekräftelsen kom omgående. Har nu fått bes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hade lite problem med betalningssätt men kundtjänst vaf hjälpsamma och fixade en offert som jag kunde betala via banköverföring istället. Tyckte det var lätt att jämföra olika produkter, hitta manual... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag gjorde en beställning på 2 st blomlådor den 12/9, hörde inte ett ljud från er , det skulle ta ca 3 dagar att få dom! I torsdags gjorde jag en ny beställning, dom hämtade jag i dag 😊 idag fick jag... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Centro benessere
  3. Negozio di barbecue

Informazioni fornite da varie fonti esterne

GardenStore.se är en trädgårdsbutik online där kan du hittar allt du behöver för trädgård eller uteplats hemifrån och får varorna levererade hem fraktfritt. Här hittar du bland annat utemöbler, trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, grillar, stugor, växthus, fröer och mycket mer. Vi erbjuder dessutom prisgaranti vilket gör att konsumenten kan vara trygg med att vi erbjuder våra kunder de bästa priserna på marknaden.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Stort tack för den fina återkopplingen, det värmer! 🔥
Som alltid, skulle det vara det minsta lilla är det bara att höra av dig så hjälper vi gärna till.

enkelt och snabbt

Risposta di GardenStore.se

Varmt tack för din fina respons.
Det är roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag. 🌻

Valutata 5 stelle su 5

allt gick bra mycket nöjd

allt gick bra från beställning till leverans.Kvaliteten på ELHo krukor är ocskå perfekt för mig. Jag ska köpa mer ELHO krukor

29 agosto 2023

Valutata 1 stelle su 5

PAS PÅ PAS PÅ PAS PÅ!!!!!

De har sendt en defekt plæneklipper til mig i september sidste år, som jeg købte off-season for at spare penge. Det skal siges at den kostede mig 8-9.000kr.

Til foråret, tog jeg den i brug første gang, men den virkede ikke.

Efter mange forgæves forsøg på at komme i kontakt med gardenstore, lykkedes det endelig efter en måned - hvor jeg fik at vide at jeg skulle køre den ind til en reparatør som de udpegede. Det gjorde jeg, dog viser det sig at reparatøren ikke har et samarbejde med dem. Så jeg prøver igen forgæves i en måned at finde ud af hvad jeg skal gøre. Mange uger og alt for mange opfølgningsemails senere, får jeg at vide at jeg skal bede reparatøren lave en diagnose, og hvis fejlen skyldes dem betaler de for diagnose og reparation.

Reparatøren svarer indenfor en dag, at fejlen er en medfødt defekt på maskinen. De afventer at reparere indtil jeg har fået grønt lys. Det skete i juni.

Nu er vi i september, jeg har intet hørt fra gardenstore, på trods af næsten daglige opfølgninger. Reparatøren undrer sig over hvad jeg har gang i, da maskinen nu har været hos dem i flere måneder.

Sagen er uafklaret, og min spritnye plæneklipper til 9.000kr har endnu ikke været i brug, her 1 år efter jeg købte den!!!!!!

Jeg melder dem til politiet, og pudser både ekstrabladet og advokat på dem. Jeg kan ikke være den eneste de behandler sådan, så nu er du advaret!!!!

Update: Faktura / Order 5000000103

5 settembre 2023

Risposta di GardenStore.se

Tack för din respons. Vi beklagar din upplevelse och vi vill gärna hjälpa dig. Då du inte har uppgivit ett ordernummer eller ett namn så kan dessvärre inte våran kundtjänst kontakta dig för att hjälpa dig med ditt ärende. Vi ber dig att maila till kundservice@gardenstore.se och uppge ditt ordernummer.

Smidigt och lätt

Smidigt och lätt. Fin service och inget krångel.

Tack för ditt fina omdöme!

Om du skulle ha några frågor eller funderingar i framtiden är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna. 👍

enkelt

enkelt, smidigt

3 settembre 2023

Hej

Vad härligt att du känner dig så nöjd med beställningen, det glädjer oss verkligen!
Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar i framtiden får du gärna kontakta vår kundservice som hjälper dig. 😊

Valutata 3 stelle su 5

Jag beställde en Muurikka Rökugn med…

Jag beställde en Muurikka Rökugn med tillbehör. Jag har fått alla tillbehör i en låda men ingen Muurikka Rökugn än så länge. Med vänlig hälsning, Mikael

26 agosto 2023

Risposta di GardenStore.se

Tack för din respons. Våran kundtjänst kommer kontakta dig för att hjälpa dig i ditt ärende.

VARNING

VARNING! Köp inget från Gardenstore, blir det fel på produkterna får man ingen hjälp!!
Jag har ett reklamationsärende hos er sedan ett par veckor med nr 3574-33/ordernummer 000439300.
Ni säger att jag ska kontakta kundservice, det har jag gjort men ni svarar ändå inte! Har försökt nå er på telefonnumret ni uppger men numret är nog bara för syns skull!

15 agosto 2023

Risposta di GardenStore.se

Tack för din respons. Vi har ett pågående reklamationsärende och vi kommer återkomma till dig så snart vi kan. Vi upplever ett högt tryck för närvarande och har därmed lite längre svarstider.

Valutata 1 stelle su 5

Beställde häcksax och lite mer fick…

Beställde häcksax och lite mer fick bekräftelse direkt att det skulle skickas in 0-2 dagar hurra men nu sju dagar senare de har inte skickat ännu och inget meddelande om varför de är försenade.

28 agosto 2023

Tack för din respons.
Din order har inte lämnat vårt lager än, men din beställning ligger för tillfället på vårt lagers plocklista och bör bli utskickad inom kort.
Så fort den är packad får du en mailavisering där du kan följa din leverans.

Hör gärna av dig om du har några ytterligare frågor!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Ooni fyra väska/överdrag

Bra och smidigt att beställa, produkten har inte kommit än så vi får se hur den är men förhoppningen är stor! Och dom hade kampanj på det så dem var billigast.

3 settembre 2023

Valutata 3 stelle su 5

Enkelt att beställa men ack så sena…

Enkelt att beställa men ack så sena leveranser och tillkommande avgifter
Hoppas jag när leveransen kommer, att produkten är bra
Tack för snabbt svar det känns tryggt och ansvarsfullt
Nöjd kund

27 agosto 2023

Tack för din respons.

I kassan så framgår våra leveransavgifter och inga avgifter tillkommer efter man har slutfört sitt köp. Vi kan se att din order har skickats ifrån vårat lager och förhoppningsvis så mottager du den inom kort.

Valutata 4 stelle su 5

Väntar fortfarande på leverans av snöslunga

Har nu fått besked om att leverans 🚚 är på G. Snabbt svar från Maria på kundtjänst 😊

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Har haft detta märke tidigare och har varit nöjd.

2 settembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, bra pris!

25 agosto 2023

Snabbleverans

Snabbleverans, bra priser.

31 agosto 2023

Risposta di GardenStore.se

Varmt tack för din fina respons.
Det är roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag. 🌻

Smidig beställning

Allt fungerade mycket bra

31 agosto 2023

Valutata 1 stelle su 5

Att det står frakt 0kr totalsumma…

Att det står frakt 0kr totalsumma enbart vad varan kostar. Sen när man går vidare så är inte frakt gratis . Värdelös uppläggning, enbart för att lura personer.

2 settembre 2023

Risposta di GardenStore.se

Tack för din respons. Fri frakt är över 999 kronor, något som står på hemsidan. Vi beklagar om det har varit otydligt för dig som kund.

Gardenstore

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più