Banner for Freska

Freska Recensioni 111

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Hele prosessen med Freska var veldig god og profesjonell. God kommunikasjon med raskt svar med hyggelig kontakt og tydelige og fleksible prisforslag. Rengjøreren kom presis og var usedvanlig grundig,... Leggi di più

Alle som Freska sendte til meg var blide og hyggelige. Den største ulempen var for meg hyppig utskifting av mine «faste» renholdere. Ekstra frustrerende var det at Slike utskiftninger oftest skjed... Leggi di più

Rengjøringen er grei, men håpløst at dem ikke kan snakke norsk. Det burde bedriften sørge for. En kan jo ikke få sagt om det er noe en vil ha gjort fordi dem ikke forstår hva en sier. Da jeg snakket m... Leggi di più

Veldig fornøyd med vår faste vaskeperson, alltid presis og følger alltid instruksjonene vi skriver i appen. Så herlig å komme hjem til ren leilighet! Det er også veldig god kommunikasjon med Freska hv... Leggi di più

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Freska er en miljøvennlig og sosialt ansvarlig renholdsbedrift som startet i Bergen i 2015. Etter over 1 million vasketimer gir våre kunder oss 4,5/5 stjerner! Som kunde får du alltid 100% fornøydhetsgaranti og ingen binding. Ditt hjem er forsikret med opptil 10 millioner kroner. Bestill trygt og lett på freska.no eller via vår egen Freska app!

4,3

Hun er bare den beste!

Hun er bare den beste!

14 ottobre 2025

Hei Vivi
Takk for din fine tilbakemelding! Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd med renholderen din.
Freska

Verdt pengene og mer til

Vi er veldig fornøyd med Freska! Vi har en fast renholder som er både dyktig og hyggelig, og huset har aldri vært så rent. Det er fantastisk å komme hjem til rent hus etter jobb, og kunne bruke helga på kvalitetstid med barna.

17 ottobre 2025

Hei Maja
Tusentakk for dine fine ord! Vi blir virkelig glade for å høre at du er fornøyd med vårt
renholdsteam og vårt arbeid. Vi streber alltid etter å levere renhet og trygghet i hjem og lokaler,

Helt perfekt

20 ottobre 2025

Hei Elisabet
Tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi blir glade for å høre at du er fornøyd med våre

Ryddig app

Ryddig app, punktlige og dyktige

16 ottobre 2025

Hei Siri
Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd, og vi
ser frem til å fortsette å levere god service til deg fremover.

Bra jobb.

Bra jobb.
Hun er presis hyggelig og blid

15 ottobre 2025

Hei Ingunn
Takk for din fine tilbakemelding! Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd med våre

Rask og bra gjort

Rask og bra gjort, likevel hadde hun ikke tatt flisene over ovnen på kjøkkenet og en glassplate under tv benken, noe jeg fant ut i ettertid.

18 settembre 2025

Hei Berit
Takk for at du delte din opplevelse! Vi blir alltid glade når vi får høre at kundene våre er
fornøyde, og din tilbakemelding betyr mye for oss.
Samtidig er det leit å høre at det var noen mangler. Gjerne ta kontakt med oss på post@freska.no så vil vi hjelpe deg videre.

Veldig fornøyd

Effektive, pålitelige og hyggelige rengjørere + imøtekommende og løsningsorienterte kundebehandlere. Jeg har brukt Freska i en årrekke, og kommer ikke til å bytte. Veldig fornøyd!

15 ottobre 2025

Hei Vigdis

Freska gjør hverdagen bedre

Alle Freska-renholdere som har vært her, har vært hyggelige, tillitvekkende og grundige. Når de er ferdige, skinner bad og kjøkken, og resten av den på forhånd tilstøvede leiligheten er blitt svært behagelig å oppholde seg i.

22 ottobre 2025

Hei, Unn
Tusen takk for din tilbakemelding! Det varmer å høre at du er fornøyd med vårt renholdsarbeid.
Din kommentar motiverer hele teamet til å fortsette å levere høy kvalitet og grundig arbeid hver
gang vi besøker deg.
Freska

Jeg opplevde at mine ønsker ble…

Jeg opplevde at mine ønsker ble imøtekommet, og er fornøyd. Tidspunktet var litt tidlig for meg. Jeg er funksjonshemmet, og ikke så sprek om morgenen. Men jeg vil gjerne beholde Mira fast i tiden fremover.

21 ottobre 2025

Hei Mette
og det er fantastisk å høre at det blir satt pris på.
Er det noe vi kan hjelpe deg videre med, så gjerne ta kontakt på post@freska.no

Rengjøring som fungerer

Dyktig, hyggelig og pliktoppfyllende personell. Blir rent.

21 ottobre 2025

Hei Hildur

Hei Vibeke
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår service. Din tilbakemelding betyr mye for oss.

Team Freska

Veldig fornøyd med vasking enkelt å…

Veldig fornøyd med vasking enkelt å bytte dag (men da blir det også ny vaskehjelp, ikke min faste) og rask hjelp ved spørsmål. Min faste vaskehjelper må være værdens beste.

20 ottobre 2025

Hei Marianne
Tusen takk for at du har valgt Freska! Vi setter stor pris på ditt tillit og er glade for å høre at du er fornøyd med både vår service og våre renholdere.

Renhold og administrasjon av Freska

Hadde renhold for 14 dg siden, veldig fornøyd som alltid. Jeg informerer om hva jeg vil ha gjort og det blir gjort! Har jeg vært misfornøyd med noe administrativt, blir det fort rettet opp og løst, synes Freska yter god service. Jeg har samme renholder hver gang, har også hatt vikarer med litt vekslende resultat og har tatt det opp med Freska.

3 ottobre 2025

Hei Kristin
gang vi besøker deg.

Nesten toppkarakter

Behagelig.men det mangler noe i renholdet på badet.

11 ottobre 2025

Hei Ruth
Takk for at du deler din erfaring! Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med Freska, og vi setter stor pris på din anbefaling.

Samtidig er det beklagelig å høre at det er noen mangler med renholdet på badet. Det er viktig for oss at våre kunder er 100% fornøyd, så gjerne ta kontakt med oss på post@freska.no slik at vi kan hjelpe deg videre.

Team Freska

Stort sett bra kvalitet, men....

Stort sett bra kvalitet, men noe større variasjon i kvalitet nå enn for 5 år siden.
Har vært kunde siden 2017 og var mer fornøyd før enn nå.
Synes også de er blitt på grensen dyr, de solgte seg inn som veldig billig da de kom.

9 ottobre 2025

Hei Kåre,

Takk for tilbakemeldingen din, og ikke minst takk for at du har vært kunde hos oss siden 2017. Det setter vi stor pris på!

Vi beklager at du opplever varierende kvalitet på vaskingen. Vårt mål er alltid at våre kunders hjem skal skinne i alle kriker og kroker. Send oss gjerne en e-post til post@freska.no hvis du ønsker å diskutere saken videre.

Når det gjelder prisnivået prøver vi så godt vi kan å holde prisene våre nede, men med den prisstigningen vi alle har oppleved har det dessverre ikke vært mulig å holde de på det samme nivået.

Vårt mål er fortsatt at du skal få en bærekraftig og sosialt ansvarlig vask til en fornuftig pris!

Mvh
Ditt Freska-team

Vurdering av Freska Alle som Freska sendte til meg var…

Alle som Freska sendte til meg var blide og hyggelige.
Slike utskiftninger oftest skjedde med svært kort varsel. Jeg synes også at rengjøringen- særlig av gulvene mine - tildels var overfladisk. Da endte det opp med at jeg ikke syntes mitt kundeforhold var verdt pengene.

8 aprile 2025

Hei Annicken,

Vi beklager å høre at du opplevde hyppige utskiftninger på kort varsel. Vi har full forståelse for at dette skaper unødvendig stress i en travel hverdag, og det gir det motsatte resultatet av hva vi ønsker at tjenesten vår skal tilby.

Enda verre er det at du opplever at vasken var overfladisk. Vi tar stolthet i å levere en grundig husvask, og vi er ikke fornøyd før det skinner i hver krik og krok. At du har en annen opplevelse er skuffende for oss. Det kan vi ikke gjøre annet enn å beklage for.

Hvis du skulle vurdere å gi oss enda en sjanse, eller du ønsker å diskutere saken ytterligere, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på post@freska.no.

Ha en fin dag videre!
Ditt Freska-team

Hei Aina
ser frem til å fortsette å levere god service til deg fremover.

Hyggelig

Hyggelig, alt bli gjort.

Renholder glemte igjen en liten sprayflaske

16 ottobre 2025

Hei Marian

Alltid presis

Alltid presis. Høflig, stille og rolig. Altid blankt og reint etter henne. Jeg er så fornøyd.

17 ottobre 2025

Hei Ingrid
Freska

Flink og pålitelig renholder.

Flink og pålitelig renholder.

3 ottobre 2025

Hei Anna
fornøyde, og din tilbakemelding betyr mye for oss.