Banner for Freska

Freska Recensioni 111

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Hele prosessen med Freska var veldig god og profesjonell. God kommunikasjon med raskt svar med hyggelig kontakt og tydelige og fleksible prisforslag. Rengjøreren kom presis og var usedvanlig grundig,... Leggi di più

Alle som Freska sendte til meg var blide og hyggelige. Den største ulempen var for meg hyppig utskifting av mine «faste» renholdere. Ekstra frustrerende var det at Slike utskiftninger oftest skjed... Leggi di più

Rengjøringen er grei, men håpløst at dem ikke kan snakke norsk. Det burde bedriften sørge for. En kan jo ikke få sagt om det er noe en vil ha gjort fordi dem ikke forstår hva en sier. Da jeg snakket m... Leggi di più

Veldig fornøyd med vår faste vaskeperson, alltid presis og følger alltid instruksjonene vi skriver i appen. Så herlig å komme hjem til ren leilighet! Det er også veldig god kommunikasjon med Freska hv... Leggi di più

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Freska er en miljøvennlig og sosialt ansvarlig renholdsbedrift som startet i Bergen i 2015. Etter over 1 million vasketimer gir våre kunder oss 4,5/5 stjerner! Som kunde får du alltid 100% fornøydhetsgaranti og ingen binding. Ditt hjem er forsikret med opptil 10 millioner kroner. Bestill trygt og lett på freska.no eller via vår egen Freska app!

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Flinke renholdere og punktlige.Stort…

Flinke renholdere og punktlige.Stort minus er at dere tar betalt for jobben,en uke(7dager) før jobben er utført.

22 settembre 2025

Hei Geir Arne
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding om renholderne våre!
Vi forstår at du reagerer på tidspunktet for betaling.

Ta gjerne kontakt med oss direkte, så kan vi forklare mer om betalingsrutiner og hvilke metoder vi tilbyr.

Vår epostadresse er post@freska.no

Gjør en veldig god jobb

Gjør en veldig god jobb. Flinke og hyggelige rengjørere.

17 ottobre 2025

Hei Ivar
Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd, og vi
ser frem til å fortsette å levere god service til deg fremover.
Freska

Det blir vasket grundig og tørket støv…

Det blir vasket grundig og tørket støv 😊 Alt er ryddig og fint når vi kommer hjem

2 ottobre 2025

Hei Ann-Kristin
Tusentakk for dine fine ord! Vi blir virkelig glade for å høre at du er fornøyd med vårt
renholdsteam og vårt arbeid. Vi streber alltid etter å levere renhet og trygghet i hjem og lokaler,
og det er fantastisk å høre at det blir satt pris på.

Er veldig fornøyd

Er veldig fornøyd . Hun kommer alltid på riktig tid , og er veldig blid og hyggelig

7 ottobre 2025

Hei Tom
Takk for din fine tilbakemelding! Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd med våre
tjenester og din faste renholder.

Freska

Meget dyktig renholder utnytter tiden …

Har ikke skrevet den anmeldelse

13 ottobre 2025

Hei Ellen
Takk for at du delte din opplevelse! Vi blir alltid glade når vi får høre at kundene våre er
fornøyde, og din tilbakemelding betyr mye for oss.

Ryddige

Freska har vasket hos meg i flere år. De er ryddige, og vasker bra hos meg!

7 ottobre 2025

Hei Kristoffer
ser frem til å fortsette å levere god service til deg fremover.

Fornøyd

Dyktige renholdere og god service ved avvik.

10 ottobre 2025

Hei Tor
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en så fin tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse både med kundeservice og renholderen din.

Vaskehjelpen ødela kjøkkenbenken

Vaskehjelpen sprayet ovnen med overens, men vasket den ikke i det hele tatt. Det måtte jeg gjøre selv, selv om jeg bestilte og måtte betale for vask av ovnen. Benkeplaten har masse flekker som ikke går bort, regner med at det kommer av nevnte ovnsrens, eventuelt andre sterke midler som lager flekker. Hun rev ned en hylle, noe jeg vet fordi det er merker i hyllen, gulvet og veggen, og hyllen hang skjevt. Det er laget merker i både møbler og dørlister, og leiligheten var ikke ren i det hele tatt. Jeg har skade i høyre skulder og i nakken, men vasker likevel bedre selv. Så hva denne vaskehjelpen brukte tid på er et mysterium. Så ikke ren leilighet, ovn full av ovnsrens og skader på møblene var resultatet. Veldig skuffet og i tillegg fikk jeg ingen erstatning for det hun ødela. Jeg hadde en annen til å vaske vinduene mine, og hun gjorde en god jobb. Mulig jeg bare var veldig uheldig med hun som skulle vaske leiligheten. Uansett veldig kjipt.

12 maggio 2025

Hei Ina,

Det du beskriver her er noe vi tar veldig seriøst, og vi har full forståelse for at du er skuffet. Dette er på ingen måte slik det skal være når du bestiller en vask fra oss.

Vi beklager på det sterkeste, og ber deg vennligst ta kontakt på post@freska.no så vi kan se nærmere på saken din.

Ditt Freska-team

Veldig fornøyd med utførelse av jobb

Veldig fornøyd med utførelse av jobb, men kan til tider være litt problematisk med telefonkontakt med selskapet😊

18 marzo 2025

Hei Lillian

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med jobben vår.

Vi forstår at det noen ganger kan være utfordringer med telefonkontakt. Våre telefonlinjer er åpne mandag–fredag kl. 12–15, men du kan også nå oss på chat eller på e-post: post@freska.no

Avbestillinger og vikarer

Freska sendte stort sett en ny person hver gang pga sykdom, og byttet tiden gang på gang. Det er vanskelig å finne fram i sameiet, så det betød at jeg måtte være hjemme hver gang. Informasjonen kom stort sett samme dag.

9 luglio 2025

Hei Susanne,

Vi beklager virkelig at du har opplevd avbestillinger og stress med tjenesten vår. Det er overhodet ikke slik det skal være. En husvask fra Freska skal være pålitelig, enkel og stressfri. Vennligst ta kontakt via post@freska.no så vi kan se nærmere på saken.

Ditt Freska-team

Jeg har gitt tilbakemelding til Snorre…

Jeg har gitt tilbakemelding til Snorre som har forsikret meg om at Freska registrerer denne meldingen. Min vaskehjelp er kjempeflink, hun har fått 5 fra meg hver gang.

6 ottobre 2025

Hei Regnhildur,

Vi er litt usikre på hvordan vi skal tolke denne meldingen. Vi håper at den er feilregistrert som 1 stjerner når det skulle være 5. Hvis det er tilfelle, kanskje du vil endre anmeldelsen for å reflektere hvordan du opplever tjenesten?

Hvis du derimot mente å gi oss 1 stjerne beklager vi på at du hadde en dårlig opplevelse hos oss. Ta gjerne kontakt via post@freska.no for å fortelle oss mer om problemet ditt.

Ble lurt av selger

Sendte henvendelse for å få pris på én vask. Ble ring opp igjen og ble snakket til et abonnement fordi det skulle bli billigere. Fikk beskjed fra vedkommende at jeg kunne få 4 vask til prisen av én, men at utover dette kan jeg kansellere eller endre intervall. Takket ja til dette tilbudet.

Fikk først en faktura på 1700 også en til i forkant av neste vask! Da jeg ringer for å si det må være noe feil pga jeg fikk tilbud om 4 vask for prisen av en, får jeg da beskjed om at dette er et tilbud de aldri har gitt meg!

Altså, jeg hadde jo ikke takket ja til tilbudet når jeg i utgangspunktet bare trengte en vask! Første vask ble betalt men bortkastet da jeg ikke trengte vasken før i juni, ikke mai. Refusjon eller kompensasjon fikk jeg heller ikke. Dårlig kommunikasjon, gaslighting og useriøs selger som kontaktet meg. Jeg dobbelsjekket med han også at tilbudet stemte før vi la på.

Skulle ha vask rett før termin, nå ble den brukt opp i mai! …. Dårlig service.

29 aprile 2025

Hei Sarah!

Her er vi lovlig sent ute med responsen. Det må vi bare beklage. Trustpilot har gått litt i glemmeboka dessverre.

Viktigere er dog den grusomme opplevelsen du hadde. Det hørtes unødvendig stressende ut, særlig rett før termin. Vi beklager på det sterkeste at du opplevde det (og håper alt gikk bra med fødsel!). Her har det skjedd en glipp et sted.

Vi antar du har viktigere ting å tenke på nå enn å gi Freska en ny sjanse, men hvis du vil vurdere blir vi veldig glade om du tar på kontakt på post@freska.no så vi kan prøve på nytt.

Vi beklager igjen.

Masete

La inn informasjon fordi jeg var interessert, så prisene og ombestemte meg. Ble oppringt, sa jeg ikke var interessert på sms, fikk da frekt svar om at "hvorfor har jeg lagt inn informasjon da?", svarer at jeg ombestemte meg. Ble ringt igjen samme dag og tre ganger til dagen etter til tross for å ha bedt dem slutte å ringe. Dette er utrolig dårlig og ubehagelig.

19 maggio 2025

Hei Nina!

Først og fremst beklager vi det sene svaret. Her har det skjedd en glipp i rutinene.

For det andre beklager vi på det sterkeste at du hadde en så dårlig opplevelse med oss via telefonen. Dette er ikke den standarden vi ønsker av våre medarbeidere.

Hvis du ønsker å gi oss mer informasjon eller diskutere saken videre hjelper vi deg gjerne. Send oss i så fall en e-post til post@freska.no.

Vi beklager igjen.

Mvh
Ditt Freska-team

Flyttevask utan å fjerne flekker

Bestilte flyttevask. Dei beregna 8 timar arbeid, og på den tida forventa vi at den 60m2 utrydda leil vart rein og fin. Dei vaska greit ut av kjøkkenskapa, og innsida av vindua, men ellers var vasken gjort med harelabb. Dei vaskar ikkje på veggar i det heile, sjølv ikke synlege flekker, så vi måtte gå over og vaske flekkar på vinduskarmer, dørkarmer og veggar. Nokre møbler som stod att var ikke dradd fram, så hybelkaniner florerte der. Utleigar hadde aldri godkjendt utvasken før vi gjekk over det sjølve. Dette var ikke verd pengane.

29 aprile 2025

Hei Nina,

Først og fremst beklager vi det sene svaret her. Det har skjedd en glipp i interne rutiner når det gjelder å svare på Trustpilot-anmeldelser.

For det andre beklager vi på det sterkeste at du hadde en så dårlig opplevelse med tjenesten vår. Vi vet at lista ligger ekstra høyt når det gjelder flyttevask, og det skal ikke være nødvendig å vaske selv etter at vi har vært på besøk. Vi beklager nok en gang; det er langt unna den standarden vi ønsker å holde.

Hvis du ønsker å diskutere saken videre kan du ta kontakt på post@freska.no.

Ha en fin dag!
Ditt Freska-team

Møter ikke opp, kansellerer rett før vask og trekker penger etter avsluttet avtale

Bestilte vaskeabonnement og avtalte tid for vask.

To ganger kansellerte de, siste ganger 30min før vask. På tredje forsøk møtte de ikke opp.

Lover gratis vask og tilbakeføring av beløp i telefonsamtale. Nekter senere for dette, da pengene heller blir satt på "timebank".

Etter kansellering og bekreftelse på at de har stoppet trekk for tjeneste fortsetter de å trekke kortet.

Svarer ikke på support på flere uker. For en komplett skurkebedrift!

Bonus: Markedsfører seg med å "Skape ekte og trygge arbeidsplasser for våre renholdere". Men på support tar de ikke ansvar for at renholder ikke møter opp, men slenger heller egne ansatte under bussen ved å skylde på dem.

20 marzo 2025

Hei Martin,

Først og fremst må vi bare beklage for det sene svaret. Det er ikke godt nok og det kan vi ikke gjøre annet enn å si unnskyld for.

For det andre må vi bare beklage på det sterkeste for opplevelsen du hadde. Det du beskriver her er alvorlig og er på ingen måte representativt for hvordan Freska skal operere. Vårt mål er å levere en stressfri tjeneste som gjør livet enklere for våre kunder; her høres det ut som om det totalt motsatte har skjedd. Det er ekstremt beklagelig.

Hvis du vil vurdere å gi oss en ny sjanse ved å ta kontakt via post@freska.no og forklare situasjonen i ytterligere detalj setter vi stor på det. Vi skjønner det om du helst vil unngå det. Vi beklager igjen.

Mvh
Ditt Freska-team

Renholder stjal en pakke med nyinnkjøpt…

Renholder stjal en pakke med nyinnkjøpt hundefôr den 22.mai, og for å slippe å stå til ansvar når dette ble oppdaget, kom vedkommende med urettmessige og falske klager mot meg og mitt hjem! Kundeservice dro ut tiden ved å ikke hjelpe meg på chat da ingen dukket opp, slik at jeg ikke kunne vaske selv eller få hjelp et annet sted da de ba meg vente på telefon for avklaring. Da de endelig ringte på slutten av dagen så mente de at renholderen kom men dro hjem igjen da hun skjønte hun skulle til meg (hvor hundefôret forsvant sist gang) da hun antagelig mente jeg ikke hadde ryddet - det stemmer ikke, ingen var her, og jeg ryddet alltid! Dessuten ble jeg anklaget for å ha mugg og kalk på badet - min mann er profesjonell vaktmester og byggearbeider og fant ingenting slikt på vårt bad! I tillegg er jeg svært allergisk mot mugg og ville ha reagert om det var tilfelle! Likevel ble medarbeideren trodd - og alle mine fremtidige avtaler kansellert, de vraket meg som kunde! Men ang hundefôret fikk jeg råd om å anmelde til politiet - pakken kostet 200 kr og jeg kunne latt det ligge om jeg ikke hadde fått så respektløs kundebehandling som jeg fikk. Styr unna, med mindre du vil utfordre din selvfølelse! Et plaster på såret var at jeg fikk refusjon for ikke utført vask, og en beklagelse.

26 agosto 2024

Hei JW,

Først og fremst beklager vi på det sterkeste at denne forble ubesvart. Her har det skjedd en intern glipp.

Så kan vi ikke gjøre annet enn å virkelig beklage for den grusomme opplevelsen du hadde med oss. Det hørtes direkte ubehagelig ut, og det skal ikke være slik når du bestiller husvask fra oss. Vi kan bare beklage igjen, og hvis du mot alle odds skulle ønske å ta kontakt med oss igjen for å utdype eller prøve på nytt kan du nå oss på post@freska.no.

Med vennlig hilsen
Ditt Freska-team

Knirkefritt i starten, men ...

Freska var knirkefritt i starten, men etter et par år, er opplevelsen stadig dårligere og dårligere.

Freska kansellerer svært ofte oppsatt vask. Og hver gang kanselleres det samme morgen som vaskepersonell skulle ha kommet. Jeg forstår jo at sykdom kan komme plutselig, men ... hver gang?

For å bøte på problemet dukker det ofte opp forskjellige nye fjes et par dager senere, som ikke har vært her før. De gjør riktignok en grei jobb, men det må da være bedre for alle parter å ha faste personell i samme bolig?

Dersom JEG ønsker å flytte en avtale, så må dette gjøres i svært god tid. Hvis ikke faktureres jeg. Men Freska tillater seg å flytte rundt på avatalene i hytt og gevær.

Nå har jeg kommet til det punkt at oppsigelse ble lagt inn forrige uke. Dette måtte jeg ringe inn. Umulig å finne noen måte å si opp abonnementet på i appen. Riktignok fikk jo ikke "abonnements-avdelingen" med seg dette. Så de fortsetter å trekke penger, sende ut folk, etc., ... Ja, så fikk jeg en SMS fra en Freska-dude fra et nummer som ikke lenger er i bruk. Ikke lett å ringe tilbake til de, akkurat!

En liten tommel opp for at jeg (omsider?) møtte på en forståelsesfull fyr på chat nå, slik at jeg faktisk (forhåpentligvis) er fiks ferdig avmeldt de nå?!

1 gennaio 2025